Eternal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ya...SÖZDE...Türkiye'nin 3 büyük takımından birisin..SÖZDE.. Forvetinde.. 2milyon euroluk.. EDU diye bir adam... allah belanızı vermesin sizin ya.. PES PES.. PES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 q7 takım oyunu oynamaya daha hevesli daha olgun cıktı bugun sasırttı beni. gene de bi cocukluk yapıp carvalhala şikayet etti falan heralde ama oyun olarak bakıldığında eski bencilliği yoktu. kaptanlığa eski halinden çok daha yakışıyor. bazen pasları biraz top sürdükten sonra atmak istediği için koşuya başlayan adamla anlasamıyor. takım oyunu oynamaya yeni yeni basladığı için yaptığı hatayı anlar. mesela necipe orada ilk seferde vermesi gerekiyordu topu. necip in ikinci yarı cıkması lazım epey yoruldu. bi de carvalhal orta sahada adamları birbirine daha yakın tutmalı. oyunu daraltıp bi anda açacak kadar yetenekli bir orta sahamız ve oyunu bir anda açtığımızda kanatlardan hızla bindirecek(en azından sağ kanat) oyuncularımız var ki bunu daha efektif kullanmalıyız. hilbert in ilk 11 cıkması lazım. edu zaten edu. bi kere iyi pas verdi gerçi ondan öyle bişey beklenmediği için değerlendirilemedi. maçın adamı aurelio mu fernandes mi baya tartısılır ama kıl payı farkla aurelio alır gibi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Edu kim abi.. Edu kim.. google search did you mean education falan diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 amma konuştunuz be öf ne baydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Yarın şu Eduyu alıyımda bizim uçak bakım hangarına veriyim tulumu giysin ismail abi'ye yardım etsin.. yetişemiyo adamlar uçak bakımlarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 holosko diyorum baska bı sey demıyorum, nobre gorunumlu edu nun yerıne holosko gırerse bu defansı darma duman eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Abi Edu iyi yaa. Nobre'den 100 kat iyi en az. Adam şu takıma karşı bile top indiriyo, top tutuyo, pas veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ya Edu yu bende beğenmiyorum ama şu maçta kötü diyemem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yanlıs maçmı ızledık! nerde top ındırdı tuttu ya seyrettı durdu butun ılk yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 HOLO$KO GELSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi yalnız stoke sdfasd çimleri yine ıslatmışlar. Duran toplardan faydalanan bir takım için yapılabilecek en iyi hareket cidden ya asdfdas bu tip basit oyunların günümüz futbolunda bu kadar yer etmesi, daha doğrusu oyuna etki etmesi ne kadar acı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ilk yarının son dk sındaki 6 kişi 1 adama basma olayını bizimkiler 2002 de bulmuş http://www.youtube.com/watch?v=GL897dXLI94&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ahahah pes gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 holosko 65'de girip 70 küsürde gol atcak panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 crouch 40tane faul yaptı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pennant girdi dahada renklenir maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi adam baktı takım olarak taçları kornerleri uzaklaştıramıyoruz, çıkarsam bana nasılsa faul yaparlar atakları kesilir diyor galiba herif kendini öldürecek ama bu gidişle asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 rüştü çok saçma sapan çıkıyor yalnız,boş kaleye atabilirler bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 atabilirler değil atacaklar zaten, bu maç böyle bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 olm kafam iyi gol tekrarını gösteriyo gol attık sandım ya sevindim of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ilk yarıdaki gibi neden değilizki anlam veremiyorum ben göyle oyunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 quaresma da çok saçma hareketlerde,ota boka şut çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 sanane kardeşim senin takımının oyuncusumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 obaa beleş tepe bulmuş bizimkiler orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Arkadas soyledi Ingiliz spiker here is the non ticketed turks demis eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar