cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 öyle be ramses, karı dırdırına da, işyeri sorunlarına da, ona-buna kızgınlığa da birebirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 forgiver said: kakao yağı banyosu yaparım geri getirdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 onu kendime sakladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://www.hecklerspray.com/wp-content/uploads/2008/10/article-1064929-02c140b800000578-840_634x388.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 wikileaks yaptım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Red said: beyler abartmayın.karşıdaki bir bayandır.gangbang yakıştırması hiç hoş değil. KENDİNİZE GELİN! sen sus lan. zibidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dava açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Scrubs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cetintas said: alışveriş merkezlerindeki kitapçıları gezerim.ilginç bulduğum kitapları alır tek tek okumaya başlarım.her birinden 5-6 sayfa okurum.beğendiğimi de alırım.böyle 1-2 saat vakit geçirdiğim olur. ya da gider bir sinemaya girerim,mümkün olduğu kadar aksiyonlu veya komedili ve en az kafa yorucu filme girerim.elimde mısır patlağı ve buz gibi gazozla. canım sıkıldığında ben de çok işe yarar. ama acaip kötü hissediyorsam yani şu yukarıdakileri bile yapmak istemeyecek kadar kötü hissediyorsam, gider bir meyhanede tek başıma içerim. herşey tek başına, bir de sürekli karı dırdırı diyorsun, memnun değilmisin evlilikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tenis oynarım veya yüzerim. kütüphane de olabilir dinlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 karı dırdırı evliliğin bir gerçeği. her zaman her şey günlük güneşlik değil. yoksa genel olarak tabii ki memnunum.ama arada tek başına çıkıp bir şeyler yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 çok sıkılınca darüşşafaka metrosuna gider, burada ki abur cubur makinesinde 55 numara da bulunan SAKA marka suyun orada olup olmadığına bakarım, ordaysa sıkıntım geçer. hele o suyu almaya çalışıp da alamayan mecburen gofret alanları görünce bi acaip olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 genelde sarki soyluyorum ben. ya da bagzen sinav mekik felan cekip iyice yorulup dus alip yatiyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 canım sıkılınca daha çok canımı sıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 sıkı can iyidir biliyorsun demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 çok sıkılınca çıkıyorum dışarı, çeviriyorum 3-5 kişi, fight club yapıyoruz bi 4-5 saat. sonra yorulunca yatıyorum, öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Ben sıkılmam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Çok eğlenceli olarak gördüğün şeyler gerçekten çok kötü (best buddylerle görüşmek hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yemek yaparım yerim mutfak ne de olsa bazen de ütü yapmak için dışarı çıkıyorum mutfaktan dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 GERGE said: Ben sıkılmam ki. bak bu bende de var kolay kolay sıkılmıyorum böyle sıkıldığımı hissedince kitap okuyorum tarih kasıyorum... yalnız nadir de olsa bunları da yapmak istemiyor canım işte o zaman sıkılmış oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ebay e girip gereksiz gereksiz 3-5 dolarlık şeyler alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Dartanian said: Çok eğlenceli olarak gördüğün şeyler gerçekten çok kötü (best buddylerle görüşmek hariç) Çok eğlenceli aktiviteler olduğunu iddia etmedim ki. Genelde yapacak "daha eğlenceli" birşeylerim olmadığında ya da pek enerjim kalmadığında zaman geçirmek için yaptığım rutinlerden bahsettim daha ziyade. Ve evet uyku iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Arkadaşlarınla buluş, gerçek olsunlar, konuş. Hayattaki yerini düşün, plan yap. Hiç olmadı gece çık yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kopruden atliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar