Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Lancelion said: sam sir viktor pekaziz buluşmasına observer olmak yeter bana heh şuna benzer bir radyo programı olmuştu bone'un, (part) alkol karışmaması lazım ama bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 hedehodohop said: cetintas said: :))) yok yok,dilan hanım benim olduğum masada ancak rakısına buz istemek için sesini yükseltebilir. böyle burada ki gibi "kes lan" demeye benzemez B)-ben hiç sanmıyorum bence bi çirkefleşir ciyak ciyak bağırmaya başlar dilan sen sinersin böyle de bir ihtimal var tabi. ama ben olgunluğumla ve tatlı dilimle dilan hanımın ciyaklama dürtülerini bastırırım gibime geliyor sanki nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 "Pati tarikatına üyeyim." nıç olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yalnız hipnoz yöntemiyle seks kölesi olmayan tarikata girmem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 hipnoz yöntemiyle seks mi? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 o zaman adnan hocaya gidecen redciğim. üstelik orada hipnoza falan da gerek yok. kadrolu motorlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dylanN said: hipnoz yöntemiyle seks mi? o_O paticik aramaya siyonizm yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Son bir senede gördüklerimden sonra adnan hocanın tarikata katılasım var. Çok şirin samimi duruyor. Seks dini yaratmış adam kendince, sevişmek sevaptır bir yerde sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cetintas bari sen yapma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 HAHAHAHHAHAHAHHAASDADFGDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ben niye yokum anketde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 sen de varsın yahu, diğer bir Pati seçeneği senin için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 kimse roket adamla içmek istememiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bana oy verenler sağolun,hep birlikte içicez bigün merak etmeyin.Muhabbetimle şenlendirecem sizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bok atıp duruyorsunuzda hanginiz daylan kadar sükse yaptı lan ankette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 memleketin gerçeği işte hedehodo. reklamın iyisi-kötüsü olmaz diye boşuna dememişler >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 anketteki 3 kişiyi çıkarıp ayırıyorum diğerlerini üstüste koyup paketleyip evine gönderiyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tabiki çetin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 @hedehodo daylan değil lan düzgün yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 fistan burda mısın lan hazırlan almaya geliyorum bı khnoffer yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Herhangi rastgele bir hatunun paticikte yapabildigi primi başbakan yapamaz burda, canım mühendis yuvam paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 nie patiden biriyle içioz ki looser mıyız biz arkadaşımız mı yok forumdan birileriyle içicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 mesela dedik olorin. yoksa bizler sosyalleşmeyi becerebilmiş insanlarız, internet başında 16 saat geçiren adamlar değiliz. çok arkadaşımız var, hem de pek çok. herkesin arkadaşı kendine B)- ama önümüzdeki bir-iki hafta içinde patideki muhabbetsever ve muhabbeti güzel arkadaşlar için bir atraksiyonum olacak. buluşma sayfasında duyururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar