cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 daha önce patide hiç alkol buluşması organize edildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ZaugnaKhaldun said: pekaziz said: Sam, Viktor ve sir'le içerdim kesinlikle. Hepsi aynı masada olmalı ama. arcane'i de ekle arcane <-> sam olur arada sırada yoksa hepsi viktora yüklenir dengesizlik olur. sdf bitmeyen tartışmalar masası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 çetintaşla içmek çok enteresan olmazdı ya.klasik memleket kurtarılan rakı sofraları. alemci adamla içicen.eğlenerek başlayıp ağlayarak bitiriceksin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ammo ile içmek lazım sdf.Adamın normalde de kafası güzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 sinirlenme dylann takma isimli şahıs. bi kuull. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cetintas said: daha önce patide hiç alkol buluşması organize edildi mi? Buluşma-Event bölümüne bakmadın hiç galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 çetintaş vs daylan kavgası güzel olabilir gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 vote for kermit Rakı,yanına da sağlam meze olacak.gecenin sonunda da masayı ters yüz edip kavga çıkarıp mekandan kaçılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 sam sir viktor pekaziz buluşmasına observer olmak yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 -Deno- said: kendimle içerim. kendime sarılır donarım gecenin finalinde. sen bi ara izmire gelsen cogsahane olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Red said: çetintaşla içmek çok enteresan olmazdı ya.klasik memleket kurtarılan rakı sofraları. alemci adamla içicen.eğlenerek başlayıp ağlayarak bitiriceksin haha kalbimi kırdın. benim rakı soframda memleket kurtarmak olmaz. önce sevgililerle-eşlerle ilgili dertler ortaya dökülür(ben dinlerim).sonra öneriler havada uçuşur.daha sonra geceyarısı sarhoş sarhoş hangi filme gidelim onun tartışması yaşanır.henüz sarhoş olmadan film seçimi yapılır.sonra herkes işteki durumlarını özetler.işyerindeki kıl şahsiyetler masaya yatırılır ve hep birlikte o kıl şahsiyetlerin karakter analizleri yapılır.daha sonra öneriler bölümüne geçilir.en nihayetinde de ilk fırsatta hep birlikte hangi ülkeye tatile gidilecek,onun tartışması döner.Hesap istenir ve genel de FİTAŞ'a son matinede seçilen film izlenmeye gidilir. Mekan: Nev-i Zade(restoran ismini söyleiyorum ama 13-14 seedir aynı yere gideriz). Rakı: Kara Kapak Efe, terbiyesiz meyhanede yoksa Yeşil Efe. Meze: Ezme patlıcan, bol sert beyaz inek peyniri, közleme biber, Şakşuka, Haydari, Acılı ezme, Börülce. Yemek: İlle de balık.Gerisi tatava. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 seagle ile adamla yandaş olup ihaleler alırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cetin abiyle direk raki sofrasi ahah red tam hareketli adam, votka tekila icilir, buna synth'de katilabilir aslinda ama adam banliydi en son dfg ama ama futbol bolumu mudavimleriyle icilmez bastan soylim sdfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Red said: çetintaş vs daylan kavgası güzel olabilir gogo daylan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 şu yukardaki kız işte ben rakı içmeyi canlı müzikte seviyorum ya.şarkıyı söyleyen kardeş damardan giricek.sonra flashbackler yaşanıcak.ardından fondipler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 :))) yok yok,dilan hanım benim olduğum masada ancak rakısına buz istemek için sesini yükseltebilir. böyle burada ki gibi "kes lan" demeye benzemez B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Ankette yok ama Azmo ile içilirdi. Bide BonePART. Tabi rakı derseniz adres belli Laraken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 pardon ağbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cetintas said: :))) yok yok,dilan hanım benim olduğum masada ancak rakısına buz istemek için sesini yükseltebilir. böyle burada ki gibi "kes lan" demeye benzemez B)-ben hiç sanmıyorum bence bi çirkefleşir ciyak ciyak bağırmaya başlar dilan sen sinersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 pati bildiğin tarikat olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. "pati geçmişin ne senin", "patidaş" falan. resmen underground örgütüz artık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 aaa azmo tabii ya azmo dasaaa ben ve estel içersek iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Black_Hand said: Laraken yok bikere... bu anket olmamış. Dynun said: ankette fede yok ankaralı yok hiç oy vermedim Xenocide said: kendime oy verdim http://www.dragoart.com/tuts/pics/5/8922/how-to-draw-forever-alone,-forever-alone.jpg lol, forever alone hissetme diye oyu sana kullanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bana uyar.pati tarikatı üyesi. bence gizemli ve ilginç. bu zamana kadar tarikata karşı oldum da ne geçti elime,bundan sonra bari bir tarikatın parçası olurum. sorana da Pati efendi hazretlerinin müridiyim derim. bu kadar efendi hazretleri kol gezerken kimse de "pati kim la" demez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar