DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 fak de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 etme zaten emekli olana kadar mezun olamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 fak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 öğretmen sana tokat atarsa 3 saniye içinde karşılık verme kuralı var bi kere yönetmelikte tımam mı?!?!?! ayrıca öğretmen sınıfa 10dk geç gelirse ders düşer!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 20 dakka gec gelirse o sene okul olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 hiç gelmedikleri oluyor o zaman mezun mu oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 okulu komple kapiyolar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cogacaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_Hb2_C7Ahz1Q/TPvEqb6Wa3I/AAAAAAAAAOM/GACcv6zZ1A4/s400/mutsuzluk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 o değilde keşke liseli olsak yine ya ne güzeldi anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Hadi çocukla dalga geçmeyi geçtim, bir öğretmen kendi başarısızlığını, beceriksizliğini neden böyle belgeleyip komikmiş gibi yayınlar ki? Başarısızsın işte salak. Öğretememişsin ufacık çocuğa daha büyük E nedir küçük e nedir. 5 sene daha o çocukların seninle okuyacak olması zaten büyük facia iken, bir de tutup onlarla dalga geçmek resmen kendi aptallığını belgelemekten başka bir şey değil. Faydasız öğretmenler varken bir sürü öğretmenin atanmak için beklediğini düşünürsek, oksijen kaybı bu insanların, bir şekilde "devlete kapağı attım 30 sene rahatım" kafasında olan bu tip insanların meslekten gelir elde etmesi çok garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://rhinoden.rangerup.com/wp-content/uploads/2011/09/funny-celebrity-pictures-woah-calm-down-you-are-full-on-mad-bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 SANA SANA SANA HEPİNİZE BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Holy said: Hadi çocukla dalga geçmeyi geçtim, bir öğretmen kendi başarısızlığını, beceriksizliğini neden böyle belgeleyip komikmiş gibi yayınlar ki? Başarısızsın işte salak. Öğretememişsin ufacık çocuğa daha büyük E nedir küçük e nedir. 5 sene daha o çocukların seninle okuyacak olması zaten büyük facia iken, bir de tutup onlarla dalga geçmek resmen kendi aptallığını belgelemekten başka bir şey değil. Faydasız öğretmenler varken bir sürü öğretmenin atanmak için beklediğini düşünürsek, oksijen kaybı bu insanların, bir şekilde "devlete kapağı attım 30 sene rahatım" kafasında olan bu tip insanların meslekten gelir elde etmesi çok garip geliyor. Tipe gel lan ahaha Boyle bi video icin internette bu kadar rage yapan vasfi belirsiz adam tutup pasa pasa ogretmenligini yapan adama hakaret edecek utanmadan. Sen kimsin bilader, kendini bi halt sanipta gaza gelmissin bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 sen simdi ondan da beter oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Olurum bilader. Ortmenlere laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Niye var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 NoTwisT said: Holy said: Hadi çocukla dalga geçmeyi geçtim, bir öğretmen kendi başarısızlığını, beceriksizliğini neden böyle belgeleyip komikmiş gibi yayınlar ki? Başarısızsın işte salak. Öğretememişsin ufacık çocuğa daha büyük E nedir küçük e nedir. 5 sene daha o çocukların seninle okuyacak olması zaten büyük facia iken, bir de tutup onlarla dalga geçmek resmen kendi aptallığını belgelemekten başka bir şey değil. Faydasız öğretmenler varken bir sürü öğretmenin atanmak için beklediğini düşünürsek, oksijen kaybı bu insanların, bir şekilde "devlete kapağı attım 30 sene rahatım" kafasında olan bu tip insanların meslekten gelir elde etmesi çok garip geliyor. Tipe gel lan ahaha Boyle bi video icin internette bu kadar rage yapan vasfi belirsiz adam tutup pasa pasa ogretmenligini yapan adama hakaret edecek utanmadan. Sen kimsin bilader, kendini bi halt sanipta gaza gelmissin bu kadar?Yaran mı var? öğretmenin sana cinsel taciz uygulayan okul müdürünüzü mü dövdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 NoTwisT said: Holy said: Hadi çocukla dalga geçmeyi geçtim, bir öğretmen kendi başarısızlığını, beceriksizliğini neden böyle belgeleyip komikmiş gibi yayınlar ki? Başarısızsın işte salak. Öğretememişsin ufacık çocuğa daha büyük E nedir küçük e nedir. 5 sene daha o çocukların seninle okuyacak olması zaten büyük facia iken, bir de tutup onlarla dalga geçmek resmen kendi aptallığını belgelemekten başka bir şey değil. Faydasız öğretmenler varken bir sürü öğretmenin atanmak için beklediğini düşünürsek, oksijen kaybı bu insanların, bir şekilde "devlete kapağı attım 30 sene rahatım" kafasında olan bu tip insanların meslekten gelir elde etmesi çok garip geliyor. Tipe gel lan ahaha Boyle bi video icin internette bu kadar rage yapan vasfi belirsiz adam tutup pasa pasa ogretmenligini yapan adama hakaret edecek utanmadan. Sen kimsin bilader, kendini bi halt sanipta gaza gelmissin bu kadar? senin öğretmenlerin de mi böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Holy said: NoTwisT said: Holy said: Hadi çocukla dalga geçmeyi geçtim, bir öğretmen kendi başarısızlığını, beceriksizliğini neden böyle belgeleyip komikmiş gibi yayınlar ki? Başarısızsın işte salak. Öğretememişsin ufacık çocuğa daha büyük E nedir küçük e nedir. 5 sene daha o çocukların seninle okuyacak olması zaten büyük facia iken, bir de tutup onlarla dalga geçmek resmen kendi aptallığını belgelemekten başka bir şey değil. Faydasız öğretmenler varken bir sürü öğretmenin atanmak için beklediğini düşünürsek, oksijen kaybı bu insanların, bir şekilde "devlete kapağı attım 30 sene rahatım" kafasında olan bu tip insanların meslekten gelir elde etmesi çok garip geliyor. Tipe gel lan ahaha Boyle bi video icin internette bu kadar rage yapan vasfi belirsiz adam tutup pasa pasa ogretmenligini yapan adama hakaret edecek utanmadan. Sen kimsin bilader, kendini bi halt sanipta gaza gelmissin bu kadar?Yaran mı var? öğretmenin sana cinsel taciz uygulayan okul müdürünüzü mü dövdü? ahah ruh hastasi cikti valla. Benim degilde senin yaran var gibi, bu kadar rage olduguna gore. Fanteziye bak lan cinsel tacizde bulunan okul muduru falan ahahah Mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tamam senin öğretmenin de parasını haketmiyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 karşılıklı saçmalamışsınız doğrusu gizledim. bu arada bu gibi insanların örtmen olması gıcık bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Ben sevdim ogretmeni valla. Cikip ya senin cocuguna yapsaydi diyen kucuk emrahlari takmiyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar