Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hukuksal olarak yapılabilecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yalnız erkekleri kızlara asılacak/insanları rahatsız edecek diye içeri almıyorsun ancak hukuken işlemediğin bir suç için cezalandırılıyorsun gibi bir durum var ortada. 12 erkeğin oturup insanları rahatsız etmesini istemem ama işletmeler yasaların öngördüğü çerçevede hareket etmekle yükümlüler, yetmiyorsa daha fazla güvenlik görevlisi koyup bir rahatsızlık durumunda müdahale etmesi daha "yasal" bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 işletmenin istemediği insanlara hizmet vermeme hakkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 geçenlerde bir mekanın bodyguardıyla bir diyalog yaşadım adam mavi ekran verdi. bir çok defa gitmiş olduğum bir yerde yeni çalışmaya başlamış olan bodyguard damsız giremezsin falan dedikten sonra kız kardeşimle gelseydim içeri alacak mıydın diye sordum. adam da daha iyi olurdu tabii öyle o zaman alırdım içeri deyince pimp miyim lan ben senin mekanına karı kız getireceğim diyince afallayıp kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mighty_THoR said: işletmenin istemediği insanlara hizmet vermeme hakkı var. O zaman bunu yapmayada hakları var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 sap olmak zor iş bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 argos o gösterdiğin resim tck kapsamın da suç. sap ile saman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Şimdi şöyle bir şey var. Adam Türk olunca almıyor ama yabancı uyruklu bir erkek olunca alıyorsa baya bi dava edilebilir bence. Hiç bir haklı yanı da yok. Daha önce başıma gelmedi ama gelirse böyle bir şeyi yaparım gider şikayet ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 çok fazla amerikan dizisi seyrediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi 12 erkek burgere bile alınmasın hakikaten apaçi sürüsü olmuş adamlar, literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dün 6 erkek kargaya almadılar kadıköyde daha da gitmem sdf pub'a dahi alınmıyoruz abi ne bu ya kızla dolaşmak zorunda mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mighty_THoR said: çok fazla amerikan dizisi seyrediyorsunuz. Hocam sen avukatmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 avukatligin kitabini yazdi o, sen ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 adam thor lan avukat olsa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 50 kağıt sıkıştırsaydınız kapıdakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 knoxville said: dün 6 erkek kargaya almadılar kadıköyde daha da gitmem sdf pub'a dahi alınmıyoruz abi ne bu ya kızla dolaşmak zorunda mıyız gaybars ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Estel_Anorien said: geçenlerde bir mekanın bodyguardıyla bir diyalog yaşadım adam mavi ekran verdi. bir çok defa gitmiş olduğum bir yerde yeni çalışmaya başlamış olan bodyguard damsız giremezsin falan dedikten sonra kız kardeşimle gelseydim içeri alacak mıydın diye sordum. adam da daha iyi olurdu tabii öyle o zaman alırdım içeri deyince pimp miyim lan ben senin mekanına karı kız getireceğim diyince afallayıp kalmıştı. bunu diyen adam bodyguard kadar bu arada. siz atarlanmayın hemen. katlarlar sizi, güzelce kenara koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hastaneden bildiriyor abi şu an adam zaten. daha taze komadan çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Lord_Argos said: Mighty_THoR said: çok fazla amerikan dizisi seyrediyorsunuz. Hocam sen avukatmısın? evet aquila said: avukatligin kitabini yazdi o, sen ne diyosun. ve kısmen evet gidişata göre şubat gibi " Hizmet Sözleşmelerinde Rekabet Yasağı Sözleşmesi" başlıklı kitabımı raflarda görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 knoxville said: dün 6 erkek kargaya almadılar kadıköyde daha da gitmem sdf pub'a dahi alınmıyoruz abi ne bu ya kızla dolaşmak zorunda mıyız abi 6 bırak mekanı yan yana sokakta falan yürüyünce bile kötü ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Gece kulupleri falan damsız almayabilir haklılar, ama publar da barlar da falan damsız girememek ayıp.Erkek erkeğe meyhanelere gidelim dicem artık işin gerçeği güzel meyhanede yok yani genç yaş guruplarına hitap eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mighty_THoR said: gidişata göre şubat gibi " Hizmet Sözleşmelerinde Rekabet Yasağı Sözleşmesi" başlıklı kitabımı raflarda görebilirsiniz. çok heycanlı bi kitaba benziyo okuyucuların başucundan eksik olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 heyecanlı olmasına gerek yok, işe girerken bizden çıkarsan bu sektörde başka firmada çalışamazsın vs tarzı hükümler içeren sözleşmeler imzalamış insanları işveren boyunduruğundan kurtarsın yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Hangi yayınevi ile anlaştınız? Benim babamda kitapçıdır aldırır okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar