Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafeye "Damsız" Girme Yasağı ve Tüketici Yasası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız erkekleri kızlara asılacak/insanları rahatsız edecek diye içeri almıyorsun ancak hukuken işlemediğin bir suç için cezalandırılıyorsun gibi bir durum var ortada.

12 erkeğin oturup insanları rahatsız etmesini istemem ama işletmeler yasaların öngördüğü çerçevede hareket etmekle yükümlüler, yetmiyorsa daha fazla güvenlik görevlisi koyup bir rahatsızlık durumunda müdahale etmesi daha "yasal" bir çözüm.
Mesaj tarihi:
geçenlerde bir mekanın bodyguardıyla bir diyalog yaşadım adam mavi ekran verdi. bir çok defa gitmiş olduğum bir yerde yeni çalışmaya başlamış olan bodyguard damsız giremezsin falan dedikten sonra kız kardeşimle gelseydim içeri alacak mıydın diye sordum. adam da daha iyi olurdu tabii öyle o zaman alırdım içeri deyince pimp miyim lan ben senin mekanına karı kız getireceğim diyince afallayıp kalmıştı.
Mesaj tarihi:
Şimdi şöyle bir şey var.

Adam Türk olunca almıyor ama yabancı uyruklu bir erkek olunca alıyorsa baya bi dava edilebilir bence. Hiç bir haklı yanı da yok. Daha önce başıma gelmedi ama gelirse böyle bir şeyi yaparım gider şikayet ederim.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

geçenlerde bir mekanın bodyguardıyla bir diyalog yaşadım adam mavi ekran verdi. bir çok defa gitmiş olduğum bir yerde yeni çalışmaya başlamış olan bodyguard damsız giremezsin falan dedikten sonra kız kardeşimle gelseydim içeri alacak mıydın diye sordum. adam da daha iyi olurdu tabii öyle o zaman alırdım içeri deyince pimp miyim lan ben senin mekanına karı kız getireceğim diyince afallayıp kalmıştı.

bunu diyen adam bodyguard kadar bu arada.
siz atarlanmayın hemen.

katlarlar sizi, güzelce kenara koyarlar.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Mighty_THoR said:

çok fazla amerikan dizisi seyrediyorsunuz.

Hocam sen avukatmısın?

evet

aquila said:

avukatligin kitabini yazdi o, sen ne diyosun.

ve kısmen evet

gidişata göre şubat gibi " Hizmet Sözleşmelerinde Rekabet Yasağı Sözleşmesi" başlıklı kitabımı raflarda görebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

dün 6 erkek kargaya almadılar kadıköyde
daha da gitmem sdf
pub'a dahi alınmıyoruz abi ne bu ya
kızla dolaşmak zorunda mıyız

abi 6 bırak mekanı yan yana sokakta falan yürüyünce bile kötü ahaha
Mesaj tarihi:
Gece kulupleri falan damsız almayabilir haklılar, ama publar da barlar da falan damsız girememek ayıp.Erkek erkeğe meyhanelere gidelim dicem artık işin gerçeği güzel meyhanede yok yani genç yaş guruplarına hitap eden.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

gidişata göre şubat gibi " Hizmet Sözleşmelerinde Rekabet Yasağı Sözleşmesi" başlıklı kitabımı raflarda görebilirsiniz.

çok heycanlı bi kitaba benziyo
okuyucuların başucundan eksik olmayacak
Mesaj tarihi:
heyecanlı olmasına gerek yok, işe girerken bizden çıkarsan bu sektörde başka firmada çalışamazsın vs tarzı hükümler içeren sözleşmeler imzalamış insanları işveren boyunduruğundan kurtarsın yeter. :)
  • Yeni Oluştur...