Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 başlık çok kasıntı evet. hafif müzik'te gördüm az önce, marc martel ismi. baya da benziyor sesi freddie mercury'ye.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 mercury yi civa anlamindami kullanuyodu bu adam acaba
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kalın boğuk büzük tona inip çıkamıyorsa bob marley taklidi yapan ata demirerden farkı yok
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Nasıl alakası yok abi ? Nasıl bir kulak sizdeki bilemiyeceğim fakat adamın sesi gayet şahaneymiş, pek freddie tınladı.
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 benziyor bence de. bi de adamın sesi çok kuvvetli, baya iyi.
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 basarili bence de. ses benzerligi acisindan tabi. fm gibi soylemesini bekleyemezsin adamdan.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 otursun adam gibi mikrofona söylesin efektsiz falan o zaman anlarız. Şimdi bu haliyle benziyor evet de sadece söyleyişi taklit edip üzerinde uğraşmış olabilir.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 mesela yorumumu üsttekini izleyip yazmıştım sadece. alttakinde bariz bir şekilde görüldüğü üzere sadece çok ufak bir aralıkta benziyor sesi, yukarısında-aşağısında alakasız.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yukarısı ve aşağısında da alakasız değil şimdi birbirimizi kandırmayalım. keza benziyor denmiş zaten, aynısı olsaydı aynısı denirdi. gayet de güzelmiş benzerlik.
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Sesi benziyo da 2. Freddie Mercury olmayı planlıyosa daha çok çalışması lazım. Bu ne lan ruhsuz ruhsuz söylüyo
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Selçuk sami cingi. Dinleyin bakmadan direk freddie sanacaksınız.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 oncekine demistim ben de zaten ama sana da uydu.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 selçuk sami cingi'yi de dinledim de, cırtlak karı gibi bağırıyo bazı yerlerde. freddie ters döndü mezarda. ayrıca : Music: Queen's Don't Stop Me Now, Covered by super-talented singer-guitarist-songwriter Selcuk Sami Cingi (Studio Recording w/Aykut Oz and Mete Kutes) Video: Starring the artist himself, Shot by Ozan Erkal and Bora Egemen. (Real-Time recording.) Müzik: Süper Müzisyen Selçuk Sami Cingi'nin Yorumuyla Queen'in "Don't Stop Me"si. (Aykut Öz ve Mete Kuteş ile Stüdyo Kaydı) Video: Başrolde Selçuk Sami Cingi, Kamera Ozan Erkal, Arabayı Kullanan Bora Egemen (Gerçek zamanlı tek çekim
Öne çıkan mesajlar