escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 maçın üzerinde 1 hafta geçti neredeyse. şu ağlamalarımızı ve sevinmelerimizi diğer bir galatasaray maçına saklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fizban said: ceza sahasında top oyundayken yere iteledi, hakem sarı kart verdi, ve penaltı vermeid öyle mi ? abi öyle bi demişin ki sanki kayseri maçında hakem kayserinin %300 lük penaltısını es geçmemiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fizban said: ceza sahasında top oyundayken yere iteledi, hakem sarı kart verdi, ve penaltı vermeid öyle mi ? Adam kendini yere attı fake penaltı için hakem bakmadı, fake zorlayan adam selçukun yanındaydı, selçuk da sinirlendi adamın üzerine eğilip bişeyler söyledi, adam da selçuğun elini itip kalkmaya kalkınca selçuk kalkmaya çalışan adamı geri ittirdi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 @red, rewendor: olayı anladım gibi. ama top oyundayken selçuk'un yaptığı harekete sarı verip penaltı vermedi, nasıl hakemlik diyordum. hakemlerimiz zaten kalitesizlikten ölüyor da, ceza sahasında faul çalıp kart verip penaltı verememiş gibi duyduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 top baska yerde disari cikti, sari karti ikisine de gosterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ikisine de sarı gösterdi orada, yani selçuk faul yaptı gibi bir şey yok. tartışmadan dolayı sarı yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 o zaman aferin hakeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 fenerliye laf anlatmak ne zor arkadas. allahtan bu okumus, zor da olsa anladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hakemin kararı doğru orada evet. o sırada tehlikeli pozisyon vardı, eses ataktaydı, iki oyuncu tartıştı hakem atağı kesmemek için pozisyonu devam ettirdi, oyun durunca da ikisine de sarıyı gösterdi adam olun len dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ha bi de galiba bizden bi adam sakat yerde yatiyodu pozisyon gelisirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Aynen zaten ondan sinirler çok gerildi, Engin sanırım yerdeydi onun önünden geçip devam edince bir kargaşa ordu orda tam göremedim gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yerde adam varken topu taca atma olayını ingiltere'deki gibi yasaklayıp olayı tamamen hakemin kontrolüne verseler herşey güzel olacka bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 orda taca atilmazdi zaten, adamlar hucum yapiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 fizbana katılıyorum, fair play adı altında oyuncular bazen saçmalıklar yapıyorlar tam karşı takım ataktayken kendini yere atıveriyor bence de hakemin insiyatifinde olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar