manve Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Selamlar, Simdi cumartesi gunu turkiyeye geliyorum da ustumde 5 tane iphone olacak, bir sikinti olur mu ki? 3 yil once ilk kez yurt disina ciktigim zaman donuste kimse cantami falan aramamisti ama bu olayin kontrolu nerede oluyor? Random olarak durdurup bir cantani ac bakayim falan mi diyorlar? Cunku ucaktan sonra x-rayden gecmiyorduk diye hatirliyorum ama emin degilim yoksa havaalanindan cikmadan bir daha x-ray ile bakiyorlar miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 şans işi biraz. yakalanırsan öttürürler ama bazen kontrol etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 cezasi ne ki bu olayin? gerci benim giyim falan gayet salas, direk sort t-shirt terlik falan, bavulda yok zaten direk dagcilik zamanindan kullandigim sirt cantasini kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 giyim bavul ticaretine uygunmuş kesin ararlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Geçiyosun x-rayden tabiki ama çantayı açtırıp baktırma olayı şansa kalıyor.Tesadüfen aç bi bakalım derler rutin kontrol amaçlı , patlarsın direk.Bildiğim kadarıyla aradaki eksik vergiyi falan ödüyosun, başka bi cezası olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 geçebilirsin. prezervatif + cep telefonu. 2 taneden fazlası riskli ama. ameliyat gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 neyse bakalim sadece vergi farki olayi falansa telefon sahiplerinden cikartiriz parayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hepsinin vergisini ödersin, az buz para da değil, telefonun oradaki satış fiyatına yakın vergisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 telefonlar benim, 4 hafta sonra da geri doncem desem, napiyorlar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yemezler yavrum diyorlar tabi ki ahahaha. telefonlar benim diye bir şansın en fazla 2 telefona kadar, gümrüktekiler enayi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 eheh yok hani ben bunlarin vergisini odemek istemiyorum, 4 hafta sizde kalsin cikarken alirim muhabbeti nasil oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 geçen ay arkadaş amerikadan 2 ipad 4 iphone ile geldi bu cihazların zaten pasaport kaydı gerektiğinden sorun olmuyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 şans işi işte, şanslıysan geçersin. dediğin gibi olsaydı türkiye'de iphone satılmazdı, bavul ticareti ile şükrü zengin olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bavullari kim nerde kontrol ediyo hic belli degil, eve gider cantayi acar bi bakarsin iphonelar eksik, gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bigun olcak zaten o, gecen ucakta hostes geldi, iste biz sizin bavulun etiketini bulduk da bavulunuzu tarif eder misiniz dedi. noluoz lan oldum, nese ki 10dk sonra buldular bavulu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Hiç bişey olmaz geçirirsin hepsini bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bol tarafından telefon açarak geçebilirsin şöle gibi http://www.youtube.com/watch?v=Wpc1SpDgUIA ama telefon açıp mesaj çekiceksin hepsi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ben daha üstü aranan görmedim bavulu felan ben her gümrüklencek bi malım yok tarafından geçerken bi heyecan yaşıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Cebine koy. Gümrükte üzerine bakmıyorlar. Varsa bel çantana bakarlar ama pantolonunun cebini aramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Aklıma geldi söylemeden edemicem. Freeshop'tan içki al, iki şişe. Sonra iki torba iste, uzun yol gidicem, yırtılmasını istemiyorum falan de. İç içe koy torbaları. Dıştaki torbanın içine telefonları at. Adamlar olur da torbaya bakmak isterlerse sen direk iki torbayı birden açarak gösterirsin. Tabi telefonların kutularını ne yaparsın bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 icki almasin o zaman, cikolata alsin. kabin icini bosaltsin. cikolata kaplarinin icine koysun iphonelari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 zeki adamın hali bir başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ya da kutulu içkilerden alsın, şişe ile kutu arasına koysun telefonları. aslında, bir dahaki yurtdışına çıkışımda ben de yapabilirim böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 fitil fikri sunuldu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Cezasi Direkt Kacakciliktan yargilaniyorsun yada gumrukcuye SIKIStiriosun 3-5yuz dolar mallari birakip gecion :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar