Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revenge (2011) - ABC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
minimum spoiler ile konusu:

ana kızımız çocukken, kızın babasının üzerine suç atıp hapse yolluyorlar kasabanın sakinleri. kız yetiştirme yurdunda yetişiyor.

bu arada babası zamanında genç-pc'ci bir çocuğa yatırım yapmış, yetiştirme yurdundan çıkınca harun kadar zengin oluyor. babası, hapisten çıkmasına az süre kala hapiste çıkan bir arbedede ölüyor. bu arada kızımız babasının suçsuz olduğunu öğreniyor. kasabaya başka isimle ve intikam amacıyla geri dönüyor.

öncelikle babasının eski patronun oğlunu ayartıyor ve de yalancı şahitlik yapan herkese tuzak kurmaya başlıyor.

sonuç:

1. sezonu bir çırpıda izledim. ama sonu epey boka sardı gibiydi. bizim ezeldeki "koca istanbuldaki milyonlarca kişi 3 kişinin çevresinde dönüyor" şeklindeki paradokslar olmaya başladı.

bu tip diziler biraz mini-seri veya tek sezonlu olmalı. uzadıkça mana kaçıyor gözüken. ama kız güzel. 2. kızda güzel. arada biraz spartaküslük sahneler olursa tadından yenmez dizi.

yorum:

spoiler içerir

çok acayip bitti ilk sezon. kimin eli kimin götünde belli değil. beyaz saçlı amca niye bunları bıraktı belli değil. yalancı oğlan nasıl bir karakter dönüşümü yaşadı bikaç bölüm içinde belli değil. esas düşman "kraliçe" bir anda zavallı masum "kraliçe"ye nasıl döndü belli değil. esas oğlan yalancı kızla niye kaçtı belli değil. cliffhanger koyalım diye kasmışlar gibi geldi.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk bölümü izleyip bırakmıştım.haklıymışım.ama o kadar övmüşünüz ki 10 bölüm izledim.en azından ilk sezonu bitiririm

ezelin ilk 15 bölümü izleyin.90 dakkadan ztn bu dizinin 3 sezonuna bedel.çok çok daha iyi.

dizinin kurgusu acaip vasat.öncelikle baba kız karakteri kesinlikle ihanete ugramışta mağdurmuşta hayatları çalınmışta izlenimi vermiyor.o duyguları hiç iyi yansıtamamışlar.neyin intikamını alıyor lan bu baksın dalgasına işi gücü yok mu ? dedirtiyor

hatta tam tersi graysonların aile içi draması çok daha iyi.amandanın babası adamın karısını ponpiklerken iyi de adamlar bi ali cengiz yapınca mı kabahat

10. bölümden sonra nolur bilemem ama çok farklı olcaıgnı snamıyorum

ayrıca nerde o dalavereler heycanlar intikam alırken aman yakalanma lan adrenalini ?

nolan ross diye bi karakter koymuşlar.karı önce istemiyor.sonra resmen nolan ross ve bilgisayarı ile bütün intikamları alıyorlar.bu ne lan ?.şunu hackle bunu yap.oldu bitti.o adam olmayaydı nasıl halledicekti.

APARTMANI SATIN ALDIM GOMPLE kameralar koydum.dizinin yaratıcılığı bu kadar

ya da milyar dolarlık yatırımcı bill denen eleman.2 gündür tanıdığı 20 yaşlarında bebe karının bi lafıyla şirketi batırıyor.baya iyi dizi gerçekten dsf

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...