dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 barbu said: Cetintas capkin ya. Böle özel mesajlar filan. barbu said: Ayıp ediyonz yaa kendi kendini ayıplayan adam. göm kendini göm toprak atın üstüne
barbu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ne kendimi ayiplicam lan. Sizi ayipladim
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 daha da beter. ayıplanacak durumda olduğunu anlamayıp çamura yatan adam. toprak atın üstüne su da atın. çamura yatsın işte.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 harbi diyorum okula gideyim almancı öğrenciler bulayım falan da koridorda sınav var sınav var gel abicim şeklinde mi bağırayım nası bulacam bilmiyorum :D sınav istanbulda
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hayir. gitcen yanlarina konusurken, her dedikleri seyin sonunda ACHH SOOOO diye cevap vereceksin. onlar teklif edecek sana abi yardima ihtiyacin var mi diye. kreuzbergde akrabalar var bizim falan de bi de.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bizim okuldakiler genelde kölnlü falan iş miş diş diye konuşuyorlar almanyanın köylüleri yeeaaaa
barbu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dasaaa said: daha da beter. ayıplanacak durumda olduğunu anlamayıp çamura yatan adam. toprak atın üstüne su da atın. çamura yatsın işte. Kalbimi kırdın. Ayip
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hamsilipilav said: bizim okuldakiler genelde kölnlü falan iş miş diş diye konuşuyorlar almanyanın köylüleri yeeaaaa o zaman diyeceksin ki, bak kollege biliyorum burda bile yabanci muamelesi cekiyolar size....,,, ama ben sizi cok iyi anliyorum. direkt damardan gir, para bile istemezler.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 EĞER C1'İ BÖYLE ALIRSAN ALMAN MAKAMLARINA ŞİKAYET EDERİM SENİ. ŞAKA YAPMIYORUM. ÇOCUĞUMU KESERİM. BİR DOST
Öne çıkan mesajlar