Eralph Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Gökhan defansta bişey yapmamasının ötesinde atağımızı da sakatlanarak kesti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 neyse ki atletico var, geçen yılı da dordmund sayesinde iyi geçirmiştim adsfds. 10 kişi kalmadan önce iyi oynıycakmışız gibi bir görüntü vardı. deplasmanda daha 15. dk da kalecinin atıldığı maçta 1 puan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gs'yi yine ilahlar ve rıdvan kurtardı. O aptal hareketi yapmasaydı Rıdvan GS'nin bugün puan alabileceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 11 kişi iken pozisyona girioduk falan ama işte adamların her pası tehlikeliydi.sağlı sollu çapraz koşularla gokhanı aglattılar illa yerdik gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yatın kalkın o amatörce yapılan penaltıya şükredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 niye biseye sukrediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi halamın pipisi olayına giriceksek gokhan zan oynamasa.o topları kaçmasa.muslera kırmızı görmese diye gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 beyler allah varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 O hareket aptal da musleranınki çok mu akıllıca. Muslera o hareketi tecrübesizce yapmasaydı gsnin bugün 3 puan alacağını çok sanıyorum. Siz de yatın kalkın o harekete dua edin ki bugün bi nebze eğlendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ya penaltı penaltı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Penaltı net penaltı evet ancak gs bu gece 1 puan aldıysa rıdvan sayesinde aldı hani ortada gs adına tek olumlu şey faul sayısının az olması oda pres mres yapmadıkları için. Ben karabükü gerçekten beğendim en azından ortaya bir oyun karakteri koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ulan muslera o hatayı yapmasa rahat 3 puan alırdık. bide ft nin sabriyi oyuna almaktaki amacını çözemedim gitti niye aldı lan sabriyi oyuna :S hadi sabriyi geçtim maça istekli başlayan riera yı oyundan çıkarmak nedir lan :S 10 kişi kalmak bahane olabilir ama 10 kişi kalmamıza rağmen maçı rahat alabilirdik.bence ft oyuncu değişiklikleriyle oyunun içine etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 maca fena olmayan kadroyla baslayinca sasirdi, hemen nasil bozarim diye yapti iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Muslera dan ağır kazık yedi galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 o kazigi defanstan yiyoruz yillardir, muslera da 3. mactan anlayip cinnet gecirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kazıklık birşey yok bence defansımız çok kötü gerçekten tamam öküz gibi daldı ama olur öyle.yani ben o harkette direk gokhana kufur ettim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 - 10 kişi kalmak bu kadar kişiliksiz, ezik futbola mazeret değil. Bu kadar rezil, korkak oynanmaz. - Kırmızı kart sonuna kadar doğru. - Penaltı da çok doğru. - Selçuk sezon başından beri kötü, tez elden toparlaması şart. - Hakan Balta kredisini artık doldurdu, eğer alternatifi yoksa sol beksiz oynayalım, ileri bi forvet daha atarız, ya da ortasahaya bi adam daha çekeriz. Adam rezil. - Haftaya Muslera olmayınca Baros-Elmander ikilisini görebiliriz 11'de, güzel olur. - Ufuk kaleciler için tam bir örnek, "bakın bu adamı izleyin, ne yapıyorsa tam tersini yapın" denecek adam. Vakit geçirmeye çalışmak ne ezikliktir? Yediği gol bambaşka komedi, topun önünden kaçar mı bir kaleci? Yakan top mu oynuyosun? - Elmander ortada da oynamış adam zamanında, Sabri'yi oyuna süreceğine Baros'u sür, Elmander ortaya çekilsin, ara ara ileri fırlar çiftler forveti sonra tekrar ortaya döner. - 10 kişi bu kadar ezik oynanmaz, bekler ileri çıkmaya tırstı, selçuk-melo çakılı oynadı, kanatlar bile geride kaldı. - Gökhan Zan sen kocaman bir öküzsün, riske girmeyecem diye her top taca atılır mı? - Kazım'ın jeneriklik hareketi dışında maçta güzel bir şey yoktu, o da yer yer saman alevi gibi parlasa da çoğu yerde etkisiz kaldı. Yine de takımın iyilerindendi - Karabük'ün Shelton iyi adam, adamlar Emenike'yi doldurmuş, o kadar kaliteli değil ama hem hızlı hem de futbol zekası yüksek bi adam, ne zaman nereye kaçacağını falan iyi biliyor. Zaten milli takımda 51/31 mi ne istatistiği varmış, belli. - Deumi çok çok sağlam oynadı, tek başına sınırsız top kesti, her açığı kapattı, yeri geldi ön libero gibi atak başında top kesti, yeri geldi son adam oldu, yeri geldi bekleri kurtardı kenardan. - Karabük çok güzel ayağa pas oynuyor. - Dk 70-80 arası 10 dakikalık bir kepazelik var, Karabük Barcelona gibi top çeviriyor, bi allahın kulu basmıyor, üstelik de geridesin yani. - Terim eğer 0-0'ken sırf kırmızı yüzünden oyunculara "ileri çıkmayın, çakılı oynayın, bekler de atağa destek vermesin defans kasın" dediyse (gerçi onun taktik anlayışına çok uymuyor bu söz) tez elden bi silkinsin. - Kırmızı kartta suç Muslera'da değil, o adamı kaçıran Gökhan kazmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ligtv yorumcularıda pusuda bekliyorlar resmen.zaten musleraya şüpheyle yaklaşıyormuşuz bak hele şu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Rewendor said: - Penaltıda suç Muslera'da değil, o adamı kaçıran Gökhan kazmasında.kırmızılık pozisyonda demek istedin heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Rewendor Rewendor said: - 10 kişi kalmak bu kadar kişiliksiz, ezik futbola mazeret değil. Bu kadar rezil, korkak oynanmaz. - Kırmızı kart sonuna kadar doğru. - Penaltı da çok doğru. - Selçuk sezon başından beri kötü, tez elden toparlaması şart. - Hakan Balta kredisini artık doldurdu, eğer alternatifi yoksa sol beksiz oynayalım, ileri bi forvet daha atarız, ya da ortasahaya bi adam daha çekeriz. Adam rezil. - Haftaya Muslera olmayınca Baros-Elmander ikilisini görebiliriz 11'de, güzel olur. - Ufuk kaleciler için tam bir örnek, "bakın bu adamı izleyin, ne yapıyorsa tam tersini yapın" denecek adam. Vakit geçirmeye çalışmak ne ezikliktir? Yediği gol bambaşka komedi, topun önünden kaçar mı bir kaleci? Yakan top mu oynuyosun? - Elmander ortada da oynamış adam zamanında, Sabri'yi oyuna süreceğine Baros'u sür, Elmander ortaya çekilsin, ara ara ileri fırlar çiftler forveti sonra tekrar ortaya döner. - 10 kişi bu kadar ezik oynanmaz, bekler ileri çıkmaya tırstı, selçuk-melo çakılı oynadı, kanatlar bile geride kaldı. - Gökhan Zan sen kocaman bir öküzsün, riske girmeyecem diye her top taca atılır mı? - Kazım'ın jeneriklik hareketi dışında maçta güzel bir şey yoktu, o da yer yer saman alevi gibi parlasa da çoğu yerde etkisiz kaldı. Yine de takımın iyilerindendi - Karabük'ün Shelton iyi adam, adamlar Emenike'yi doldurmuş, o kadar kaliteli değil ama hem hızlı hem de futbol zekası yüksek bi adam, ne zaman nereye kaçacağını falan iyi biliyor. Zaten milli takımda 51/31 mi ne istatistiği varmış, belli. - Deumi çok çok sağlam oynadı, tek başına sınırsız top kesti, her açığı kapattı, yeri geldi ön libero gibi atak başında top kesti, yeri geldi son adam oldu, yeri geldi bekleri kurtardı kenardan. - Karabük çok güzel ayağa pas oynuyor. - Dk 70-80 arası 10 dakikalık bir kepazelik var, Karabük Barcelona gibi top çeviriyor, bi allahın kulu basmıyor, üstelik de geridesin yani. - Terim eğer 0-0'ken sırf kırmızı yüzünden oyunculara "ileri çıkmayın, çakılı oynayın, bekler de atağa destek vermesin defans kasın" dediyse (gerçi onun taktik anlayışına çok uymuyor bu söz) tez elden bi silkinsin. - Penaltıda suç Muslera'da değil, o adamı kaçıran Gökhan kazmasında. Valla çok yerinde tespitler olmuş, maçı izledim biraderden dolayı Gökhan ZAAAn tam bir balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Esnaf said: ulan muslera o hatayı yapmasa rahat 3 puan alırdık. bide ft nin sabriyi oyuna almaktaki amacını çözemedim gitti niye aldı lan sabriyi oyuna :S hadi sabriyi geçtim maça istekli başlayan riera yı oyundan çıkarmak nedir lan :S 10 kişi kalmak bahane olabilir ama 10 kişi kalmamıza rağmen maçı rahat alabilirdik.bence ft oyuncu değişiklikleriyle oyunun içine etti abi sabriye geçtim. Kazımı 90dk tutmasındaki amacı çözebildin mi? kadronda reira,baroş gibi admalar varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Esnaf said: Rewendor said: - Penaltıda suç Muslera'da değil, o adamı kaçıran Gökhan kazmasında.kırmızılık pozisyonda demek istedin heralde :P evet, düzelttim şimdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 arkadaşlar ağlamayın tamam sizde berabere kaldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 beraber aglayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ne desem tutuyo arkadaş http://forum.paticik.com/read.php?29,5888838,page=16#msg-5892064 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar