Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 "roket adam" said: Abi sen 4 bin lira vermissin ama amerika'da zenciler kullaniyor alienware'i, hep fakirler kullaniyor cok ucuz orada. ahahahaha bu ne lan, yok ole bisi alienware kullanan adam yok bile cinliler disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 burger king olayına gönderme yapmış orda roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 mc donalds* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 okumadim ilk mesajdan gayrisini, zaten 11 sayfa olmus lan nasil oldu anlamadim, nasi bi flame donmus acaba ilk firsatta okuyacam. da, laptop dedigin seyin tek artisi mobil olmasi, hatta ben tablet kullaniyorum artik cogunlukla, evde zaten desktop yok yazilim sektorunde calistigim icin (oyun icin console kullaniyorum). boyle bisey yapacagina, incecik bir laptop veya bi ipad falan alip, allah gibi bi pc kurup kocaman bi ekrana baglasan daha iyi yaparmissin bence. yazik olmus biraz acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sonra lan partye kasayı mı taşıyacaktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şike mi oldu lan acaba 12 sayfa konuşduğuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 internet kafeye gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 roket bu arada baya atiyor. senin avrupadalar baba parasiyla üni okudugnu herkez biliyor. fakir edebiyati yapmayalim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu bilgisayarı alsa alsa Coder alır ve övünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 öpşün barşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 beyler adam öldü yeter. yazık abi adam yeni almış bana olsa aynısı ağlayarak parçalardım lan bilgisayarı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Helcaraxe said: "roket adam" said: Abi sen 4 bin lira vermissin ama amerika'da zenciler kullaniyor alienware'i, hep fakirler kullaniyor cok ucuz orada. ahahahaha bu ne lan, yok ole bisi alienware kullanan adam yok bile cinliler disinda abi bak imzanda yazani yap acilen ve cikan bayana i need brain transplant asap de ve adresini ver. lutfen savciliga verme beni halihazirda bir davam var zaten espri olarak algilarsak sevinirimzx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hamsilipilav said: bu bilgisayarı alsa alsa Coder alır ve övünür coder tayvanda kız peşinde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi tayland'dan sonra bi de tayvan'a mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 trinket proclatiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tayvan coder pesinde, kizlar isinde gucunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kimi adamın işine yarıyor işte bana hiç gelmez mesela, zaten ayda yılda 1 öyle oyun oynayan biriyim onlar da 4-5 yıllık pcnin çalıştıracağı oyunlar desktopımla rahatım ama kimi ayda 2-3 kez seyahat ediyor, laptopını yanında götürüp gittiği yerde crysis 2 oynamak istiyor. bu adama kalkıp da aynı paraya 56 tane desktop rererörö demek manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kimler geldi geçti şu patiden yav böyle topikleri de arşivlese ya biri roket adamın paragraf arşivi gibi^^ coder'ın kız arkadaş konusu da süperdi bak açar okurduk canımız sıkılınca ama şimdi nerden bulcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Doruk'un dediği de doğru yılda rutin olarak birden fazla yerde oyun oynuyorsan ve bu senin için ciddi bir hobiyse gayet makul insanın hobisine ve daha bir çok şeye yarayacak süper tatmin verecek bir alete 4bin harcaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gidip 2 bin liraya fotoğraf makinesi alıp cafelerde kızları çekmek dışında bi bok yemeyen, iphone un ipadin en yenisi alacağım diye dolaşmanın normal sayıldığı bir yerde şöyle bir alete 4k verdi diye birinin sıradışı olması saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Myshkin said: sonra lan partye kasayı mı taşıyacaktın?e evet, herkeste alienware yok sonucta herkes bi sekilde tasiyor. basligi da simdi okudum, universiteli bebe olmadigina gore arabasi da vardir atar iste bagaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ahahah evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 vurmayin, adam olmus yahu (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yarin gidip suc duyurusunda buluyorum mahkemeye hakaret edenler hakkinda cokda ciddiyim magdem siz akillanmadiniz ben o hakaret edenleri akillandirmayi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar