BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Slint said: Hayırlı olsun. Yük altındayken şarjı ne kadar gidiyor? daha deniyemedim ama oyunlarda cabuk bitiyordur muhtemelen ama flash photoshop 3dsmax falan olaylarinda gpu switch yapinca 3 saat falan gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Yok zevk meselesi tabii de, alacağım ENNN pahalı aletler Sony'nin karbon fiber kasalı laptopları veya MBP olurdu herhalde. Sony'den emin bile değilim. Alienware'e bakıyorsun, 4 bin saymışsın, bildiğin plastik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 alienware cok reröre, 4 bin teleye 95 model brodvey alırsın dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bi gibson les paul parasi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ehue adamin burnundan getirmissiniz yazik :) Guzel laptop hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Hayırlı olsun ilk :) Ailene falan söyledin mi, şu gördüğünüz 1m2'lik alana sığan şey 4k TL, sakın yanına falan yaklaşmayın diye? Sonra babanne, anane falan üstünde ütü mütü yapar, mazallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Gözü gibi bakıyordur şimdi o alete. Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 iyi yapmışsın abi millet o paraya fotoğraf makinesi felan alıyor valla 5d mark2 midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 "roket adam" said: Yok zevk meselesi tabii de, alacağım ENNN pahalı aletler Sony'nin karbon fiber kasalı laptopları veya MBP olurdu herhalde. Sony'den emin bile değilim. Alienware'e bakıyorsun, 4 bin saymışsın, bildiğin plastik ya. daha once kullanmadigin belli gormedigin ve kullanmadigin bir alet hakkinda nasil bole yorum yapabiliyorsunuz anlamiyorum sizi bilmedigin bisi hakkinda yorum yapmak ?? garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tek kelime; "gereksiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu konu benden başkalarına da buram buram donanımhaber kokuyordur değil mi ama? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 vayy zengin bebesi 4k'ya laptop aliyor biz kuru ekmek bulamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 değilmiş asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bi insan neden laptopa 4bin lira verir 3 sene oyun oynayabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 fakire mi bağışlasın. sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ne demek bana ne? Sonuçta bu ürün ithal ve bunu alarak cari açığın artmasına katkı sağlıyor. NE DEMEK BANA NE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ya hasta mısınız siz? herif parasını toplamış almış. yarı fiyatına mükemmel desktop alırdın diyorsun sanki adam onu bilmiyor. gerkesiz diyorsun adam kendince sebebini açıklamış işte. adamın koşullarını biliyor musun ki gereksiz diyorsun. 3 yıl sırf en yüksek ayarlarda oyun oynamanı sağlar bu bilgisayar ki öyle bir garantisi vardı. Onun üzerine daha yıllarca kullanabilirsin bu aleti 1.500 liralık aletle 1 yıl yüksek ayarlarda oyun oynayıp kalan sürede sürüneceğine şu aletle 4-5 yıl oyun keyfine bakarsın en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 seviyesizleşmeyin lan. vermiş parasını almış tapulu malı gibi kullanır. insan gibi varsa kötü özellikleri onu yazın bi dahaki alışverişinde değerlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tasvip etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hayırlı olsunda tipten ötürü pek sevmiyorum bende bu aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Myshkin said: ya hasta mısınız siz? herif parasını toplamış almış. nomsaR said: seviyesizleşmeyin lan. vermiş parasını almış tapulu malı gibi kullanır. insan gibi varsa kötü özellikleri onu yazın bi dahaki alışverişinde değerlendirir. Özel Mesaj: Myshkin, BlacKDagger said: Abi biz şimdi nomsaR ile konuştukta hafta sonu sizin eve gelelim, senin alette iki oyun atalım diyorduk. Bak o kadar destek çıktık sana başlıkta, bir kıyak geçersin artık di mi :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 amma büyütmüşsünüz yaw, topu topu 4k para, abartmaya gerek yok. hayırlı olsun güle güle kullan. tipini ben de beğenmiyorum yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 death bende daha iyisi var hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 adamda para çok belki size ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi oyun bilgisayarlarının hiç birini beğenmiyorum ben acaip kro oluyolar genelde (bkz. MSI; Hintli sahibi olan bi minibüs gibi) ama donanım. ohş. bu gerçi MSI'a göre idare eder görünüş olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar