Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi korkacan tabii bursa'dan, ligin en formda takımı, 13 günde 6 maç yapacaksın ki bu dönemin en önemli maçlarından, kork bir zahmet, ha korkacak birşeyleri de yokmuş onu gördük. Çok kötü Beşiktaş'a gelemediler bile, golleri hariç Turgay şutunu saymazsak ciddi tehlikeli pozisyonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DarKRideR said: tinu said: ekremle 3-5-2 mi oynayacan :) adam koşarken düşüyor diyorum yaw Egemen - Sidnei - Toraman Ersan - Sivok - Toraman Egemen - Sivok - Sidnei Sidnei - Egemen - Sivok böyle gider abi asdfsda ekrem'i de öldürüp haliç'e atmak gerek görüntüde egemen sidnei sivok 3 lüsü mükemmel duruyorda, o orta 5 lideki sağ ve sol kanattaki adamlar q7 ve simao olursa kanatlardan bizi bildiğin oyarlar. simao ve q7 de kanat dışında oynayamayacağı için bu adamların arkasında, özellikle q7 nin arkasında , q7 2 kişiyle baskı altındayken onu boşa çıkartabilecek, yada q7 markajdayken onun açtığı boşluğu değerlendirebilecek bi sağ bek lazım, bosingwa gibi mesala, maicon yada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 aha carvalhal demiş; Antrenörümüz Carlos Carvalhal, 2-1 üstünlüğümüzle sona eren Bursaspor maçının ardından şunları söyledi: "Bu galibiyette sihir yok. Öncelikle şunu söylemeliyim ki; çok iyi bir takıma ve antrenöre karşı mücadele ettik. Rakip takım teknik direktörü ligi ve rakipleri çok iyi bilen bir hoca. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bugün onlar için oynadık. Bu galibiyeti, inanmaya ve maçın sonuna kadar mücadele etmeye bağlıyorum. Burdan oyuncularımı tek tek tebrik ediyorum. Üç gün önce son maçımızı oynadık ama yinede son dakikaya kadar mücadele ettiler ve maçı kazandık" "Maçın ilk dakikasında bu dizilişle ilk pozisyonu biz bulduk. Maçlardan sonra konuşmak çok kolay. Böyle bir rakip karşısında biz iyi bir defans oluşturmak istedik. Özelllikle Egemen'i sol bekte oynattık. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da da zaman zaman sol bek oynadı ve yerini yadırgamadı. Edu'ya yakın bir oyuncuya ihtiyacımız vardı ve o görevi Simao'ya verdik. Sol kanatta da hızlı olan İsmail görev yaptı" “Benim takımım her gün takım olma anlamında ilerliyor. Bu sadece saha içinde oynayanlarla olmuyor. Saha içinde, saha dışında olan herkes birbirini ateşliyor. Benim görevimde takımı bu şekilde tutmak. Bugün de bunun en iyi örneğini son on dakikada gördük." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Korktunda ne oldu, Egemen'in savunması gereken kanattan gelen orta gol olmadı mı? Sağ ve sol beke stoperlerle çıkmak ne zaman işe yaradı. Ertuğrul Beşktaş'taynen bir GS derbisine 6 tane stoperle çıkmıştı, Deli İbo da sol açıktı hatta, yenilmedik mi o maç? Sen TD olarak korkarak, hatta panik içinde alınan bi kararıdr bu, çıakrsan, şampiyonlıuk hedefleyen oyuncularını nasıl motive edebilirsin ki? Normalde 5 kişinin arasından çıkan Fernandes bugün her ikili mücadeleyi kaybettiyse bunda iyi motive olamaamasının payı yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 arkadaşım neyini konuşuyosunuz takım kötü işte hepiniz ortak bi karar alsanıza artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Schuster gitmeyecekti, son karar bu. Arada bir iki troll sarkıyodu belki arkaya ama en azından hücumu doğru yapıyodu takim, her maç en az bi 20dk hiç top göstermediğimiz an oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bak korkma olayına katılıyorum, bunun en güzel örneğini de geçen yıl ŞL finalinde alex ferguson gibi bir adam yaptı. Sezon boyunca oynattığı ideal kadro ile o maça çıksa maç çok farklı olabilir, hatta bence MANU kupayı bile kaldırabilirdi. Fakat korkup kondisyonu yüksek, savunma güçlü adamlarla çıktığında olayı bitirdi. Giggs solda hayatının performanslarını göstermişken orta sahaya hapsetti falan, Takım neyse onu oynaması gerek, şu reddedilemez bir gerçek, Fener bunu güzel yapıyor işte takdir etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 zaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yürü be Beşiktaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 egemene karşı gelen bir türlü ısınamayan gençlere selam olsun.. umarım gelecek maçta bağrınıza basar moral verilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 teksas tommiks farketmez. Zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hohoho olm çok kötü olmamıza rağmen o bursalıların surat ifadesi yüzünden sevindim ya hohohoho diye gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Tenekeadam said: teksas tommiks farketmez. Zaaaaaaaaaaaa beşiktaşım koyunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Tenekeadam said: oha bu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Llama said: Tenekeadam said: teksas tommiks farketmez. Zaaaaaaaaaaaa beşiktaşım koyunca... Hopluyor bursa uh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 http://www.1903online.com/wp-content/uploads/189592_egemen-korkmaz.jpg adamsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Llama said: egemene karşı gelen bir türlü ısınamayan gençlere selam olsun.. umarım gelecek maçta bağrınıza basar moral verilsiniz Gözümsün. Egemen bu bursalıların annesinin elini mi öpmüş nedir bu kadar garez küfür vs ? Bir de eskiden küfüre anons falan vardı ben duymadım hiç. Kaldırdılar mı anons, saha kapatma falan ? Biraz da bursanın kızlarını görelim sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tommiksler nasıl şoktalardı ya katıla katıla güldüm yendik yendik diye hoplaşırlarken 2 dk de lifetime trollendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 zaten tek tesellim o yani, o surat ifadeleri muhteşemdi resmen, kocaman afis yapılacak cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Valla BJK kötüydü ama açıkcası BJKnin yenmesini istedim, bu bursalıların bi yerleri kalkıyorsa BJK sayesinde adamları çok ciddi alıyorsunuz, birde bu maç gitse havaları sönmezdi iyi oldu bayaada sövdü adamlar ama tff bunlara yalakalık yapıp zaten cezalarını kaldırmıştı birde ceza vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 çok fena rahatladım yalnız... oh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bursanın eski cezasını ile beraber yeniden ceza alması lazım 3 büyüklerden hangisi bu kadar küfür ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 E Z D İ K KERMİT REİSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar