Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl tarife değişikliği.

Law

Öne çıkan mesajlar

1 Mbit/s limitsiz kullanıyorum, 8mbit/s limitsiz(25gb kotalı) ya geçmek istedim. Superonline nın teknik servis maks 5mbite/s a kadar hattımın desteklediğini söyledi.

Şimdi 1Mbit ile 100kbit/sec downloud hızını hiç aşamadım, 8mbite geçince ve hatta 5Mbiti desteklediğine göre herhalde 500/kbit sec ile download hızım olur diye düşünüyorum.

Yanılıyormuyum, 25gb kota bana yeter aradada 10 tl gibi bir fark var değer d,ye düşünüyorum.

Asıl sorum 8mbit kullanan var mı Türkiyede ve varsa standart download hızınız ne oluyor merak ettiğim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

tr'de 8mbit kullanmayan kalmadı gibi bir şey default 8mbit bağlıyorlar artık. hızdan memnunum son hızda indiriyorum IDM'de 1Mb/s hızları bile gördüğüm oluyor. sdf

hat destekliyorsa 8mbit iyidir. bir de kota sayacına gerek yok kotanı aşsan bile en fazla hızını düşürürler ekstra para gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

dl hızı 521 kbps oluyor.

1mbps oluyor diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilir çünkü hiç düşmedi. 49 lira vereceğine 10tl daha verip 16mbit'e geçmek daha mantıklı. Zaten artık limitsiz diye bir şey kalmadı. Limitsiz'inde bir limiti var artık bu son tarife olaylarından sonra.

Ama 16mbit'de bulunduğun lokasyonun önemi var. Her yerde veremiyorlar hizmeti.

Ayrıyetten 50gb kota'da hayvani download yapmadığın sürece dolmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

16mbit Adsl 2+ tarifesinde olduğu için adsl'de yok demiştir büyük ihtimalle. Benim başımada geldi aynısı. Karşımdaki adam adsl'de max hız 8 demişti. Onu adsl 2+ şeklinde tekrar söylersen belki halledebilirsin.

Ayrıyetten modem çok eski ise büyük ihtimalle Adsl2+ desteklemiyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...