Law Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 1 Mbit/s limitsiz kullanıyorum, 8mbit/s limitsiz(25gb kotalı) ya geçmek istedim. Superonline nın teknik servis maks 5mbite/s a kadar hattımın desteklediğini söyledi. Şimdi 1Mbit ile 100kbit/sec downloud hızını hiç aşamadım, 8mbite geçince ve hatta 5Mbiti desteklediğine göre herhalde 500/kbit sec ile download hızım olur diye düşünüyorum. Yanılıyormuyum, 25gb kota bana yeter aradada 10 tl gibi bir fark var değer d,ye düşünüyorum. Asıl sorum 8mbit kullanan var mı Türkiyede ve varsa standart download hızınız ne oluyor merak ettiğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kotalının daha ucuz olmaıs lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tr'de 8mbit kullanmayan kalmadı gibi bir şey default 8mbit bağlıyorlar artık. hızdan memnunum son hızda indiriyorum IDM'de 1Mb/s hızları bile gördüğüm oluyor. sdf hat destekliyorsa 8mbit iyidir. bir de kota sayacına gerek yok kotanı aşsan bile en fazla hızını düşürürler ekstra para gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben de 1mbit sınırsız kullanıyorum,49 lira.yalnız bu adil kullanım sınırı kafamı karıştırıyor.16mbit 50gb adil sınırlı işte.50gb'tan sonra ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dl hızı 521 kbps oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 throine said: dl hızı 521 kbps oluyor. 1mbps oluyor diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilir çünkü hiç düşmedi. 49 lira vereceğine 10tl daha verip 16mbit'e geçmek daha mantıklı. Zaten artık limitsiz diye bir şey kalmadı. Limitsiz'inde bir limiti var artık bu son tarife olaylarından sonra. Ama 16mbit'de bulunduğun lokasyonun önemi var. Her yerde veremiyorlar hizmeti. Ayrıyetten 50gb kota'da hayvani download yapmadığın sürece dolmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 16mbite geçmek istedim bende şu 50 gb kotalı olana, ama görevli böyle bir opsiyon yok dedi, akabindede teknik servise yönlendirdi onlarda hattımın maks 5mbit e kadar desteklediğini bilidirnce, ss kuralı 8mbit e kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 1 mbit oluyor evet ve bazen yapıyorlar, sonra da geri döndürmeyi unutuyorlar. telefonla düzelttirmek zorunda kalıyorum ay başında. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 16mbit Adsl 2+ tarifesinde olduğu için adsl'de yok demiştir büyük ihtimalle. Benim başımada geldi aynısı. Karşımdaki adam adsl'de max hız 8 demişti. Onu adsl 2+ şeklinde tekrar söylersen belki halledebilirsin. Ayrıyetten modem çok eski ise büyük ihtimalle Adsl2+ desteklemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Sam said: 1 mbit oluyor evet ve bazen yapıyorlar, sonra da geri döndürmeyi unutuyorlar. telefonla düzelttirmek zorunda kalıyorum ay başında. rezalet. bazen de tam teris oluyo ehi ehi yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Eski evimde hiç almazlardı geriye. Bu ay taşındığım yerde şu an 140 GB'deyim ama dokunan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 forgiver said: bazen de tam teris oluyo ehi ehi yıh yıh yıh http://images.pictureshunt.com/pics/f/fred_and_barney-5300.jpg bazen çok oluyorsun barney! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Geçtim 8mbite, speed testlerde teknik servisin dediği gibi 5.4 mbit olarak görünüyor bağlantım, 500 kb/sec ile de download gördüm güzelmiş. Kota olayını aşıncada 1 mbite iniyormuş bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben her ay aşmama karsın hiç hız düşmedi speed testte hep 8.5/9 alıyorum. santralde yoğunluk olmaz ise kota olayını devreye sokmuyolarmıs telekomdaki eleman öle demişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu hattın 8mbiti desteklememe olayı ne peki ? Hattınız 5.4 mbiti destekliyor diyorlar. Bakır kablo işte neyle ilgili bu destekleme hedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar