Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 patilerden var midir taraf. bu sene cok iyi basladik. yeni hocamiz cok iyi. gecen sene küme düsmeden son anda kurtardi. su an sampiyonluga onuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 marco reusla patrick hermann var sizde beğeniyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 halam ben daha teeee böle bebeyken okul setini getirmişti bana. çanta, kalem kutusu vs. bere-atkı falan da vardı. o zamanlardan sempatim var keratalara eheh. hem geçen sene hem bu sene iddaa'dan iyi para da kazandırdılar. sevilmez mi bu takım asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 daha 4-5 maç oynanmış, şampiyonluğa nereye oynuyo allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bunlardan aldığımız bi Marek Heinz vardı, o zamandan beri antipatim var bu takıma eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 borussia dordumtn mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 seleeeeee niye uçtu yahu çok serin hikayeler anlatıyordu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bi insan neden Borussia Mönchengladbach'ı tutar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Seele neden yörüngeye gitti ki. Bu arada adam orda yaşıyor sanırım, desteklemesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Doğru ya bu adam almanyadaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bu hafta kazansalar iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 16 senenin en iyi cikisini yapti gladbach. Su an ikinci önündeki tek engel Bayern Münih. Özellikle Reus cok iyi milli takimada cagrildi ama kendini gösterecek fazla firsat bulamadi. gecen cumartesi, tarihi bir zaferin yildönümü idi 70li yillarda kazanilan bir zafer Gladbach Inter Milan 7:1. Bu Sanli tarihe sahip olan takiminda en azindan CL katilmasini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bende takip ediyorum, cidden iyi gidiyor. Ancak en büyük şanssızlığı heralde Bayern'in aşırı iyi olması bu sene. O kadar ki bu sene Şampiyonlar Ligi'nde İspanyollara kafa tutabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 evet ne yazik ki bayern cok iyi. tek tokatlayanda sanirim Gladbach bayerni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 çok sıkıcı takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu haftaki mac mükemmeldi Bremeni sahadan sildiler. 5-0 gibi temiz bir sonuc aldi borussia. Tvlerde 70 yillarin videolari dönmeye basladi 7-1 lik Inter Milan maci felan. Gecen sene küme düsmeyi son macta önleyen takim su an liderlige oynuyor. Reus ise ayri bir yetenek. 40 saniyeden sonra dikkat. http://www.youtube.com/watch?v=ZNLFV7x8Y9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 w. bremen saçma sapan goller yemiş, halı sahada bile daha iyi defans yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bremen tam bir fakir babası ya, canlarım gol atamasalar bile maçları üst bitiyor. Mgladbach sağlam hücum oynuyor, geçen seneki Dortmund gibi Dortmund da bu seneki Beşiktaş gibi. Filon. Reus iyi herif ama, Götze ve Schürrle ile Podolski-Mesut-Müller üçlüsünü yedekliyorlar. Jenerasyona bak anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar