Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Çok konuşuldu bunlar ama benim farklı bir fikrim var: 1990'a kadar geri gidip her 5 seneden 3 oyun şeçerek listeleyelim, birinci, ikinci, üçüncü demek yerine. Konsol filan da olur işte, ikisini de karışık konuşmaya en uygun yer burası her halde. Çok fazla oyun olacağı için de spoiler'a alırız, konuyu dolaşması rahat olur. Neden ki derseniz tek neden sıkıntı. Başlıyorum ben, benim oynadıklarım arasında bunlar en iyiler: 1990: Final Fantasy IV Dragon Quest V Chrono Trigger 1995: Planescape: Torment Ultima Underworld: The Stygian Abyss Fallout 2 2000: Baldur's Gate II Disgaea: Hour of Darkness Deus Ex 2005: Risen Dark Messiah of Might and Magic The World Ends with You 2010: Divinity II Alpha Protocol Deus Ex: Human Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 deus ex 2011 değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 2010 ve sonraki 5 yıl işte. Hepsi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 GERGE said: Çok konuşuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bazen size çok özeniyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sam kaede ve bone'un wotlarina hazirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi benim ne wotumu gördünüz ya siz beni çok yanlış anlıyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yalnız srpg'leri katarsak arpg de katmak gerekir, bayağı sıkışık bir liste olur. ama madem başlık açan bu şekilde öngörmüş, iyi madem. günah benden gitti. :) 90: x-com: ufo defense 95: diablo fallout fallout 2 00: elder scrolls 3: morrowind arcanum: of magick and steamworks star wars: knights of the old republic 05: valkyria chronicles mass effect elder scrolls 4: oblivion 10: mount & blade: warband fallout: new vegas ??? (bazı oyunlar var beklettiğim) arbede çıkarmaya çok müsait bir başlık olduğundan "SEN FALANCA OYUNU SEÇTİN DEMEK Kİ ŞÖYLE BÖYLESİN" benzeri mesajların hepsini gösterimden kaldıracağım. mümkünse sadece kendi listenizle ilgili fikir yazın, başkasının listesiyle ilgili flame-vari mesaj atmayın. tercih kadar insanların oynamadığı oyunlar da olabilir, anlamsız bir shitstorm'a dönmesin başlık. burada, burada, burada ve burada yazanların kapsayacağı herşeyi yazabilirsiniz gerge'nin yazdıklarını örnek alacak olursak. (evet knights of xentar da olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 unrated oyunları listeledim 90-94 System Shock Pagan: Ultima VIII Shadowlands 95-99 Lands of Lore: The Throne of Chaos Anvil of Dawn Valkyrie Profile 00-04 Nox Kingdom Under Fire Warlords: Battlecry III (unratedların taçsız kralı bence) 05-09 Dark Messiah: Might and Magic SpellForce 2: Shadow Wars Knights of Honor (rpg öğesi var sadece okadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 8 mesaj no bloodlines http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/41787_214277156210_9019_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bence boyle listeler yapacagimiza once rpg konusunda anlasalim. listelerdeki bazi oyunlarda rpg ogeleri cok zayif. misal diablo, mass effect ve nox cok guzel oyunlar olsalar da buraya rpg diye yazmak bence ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 lvl atliyormusun? atliyorsan rpg'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 senko said: lvl atliyormusun? atliyorsan rpg'dir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Kojiroh said: 8 mesaj no bloodlines http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/41787_214277156210_9019_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sam in listesinin ii oldugunu dusundum.. sonra farkettim.. baldurs gate yok.. DENIED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 2000-2005 en zor zaman. Bir sürü çok iyi oyun çıkmış. Bir 90-95'de çok zorlandım, SNES'in altın zamanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sende alemsin gerge snesciyim diyorsun seiken densetsu 3 yok listende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 FFIV, DQV ve Chrono Trigger varken yer kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bonec konusu değil mi, forumda bug olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Kojiroh said: 8 mesaj no bloodlines http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/41787_214277156210_9019_n.jpg 18 oldu hala yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 EarthBound ile Dragon Quest arasında kaldım ama çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 5 yıla 3 değil 3,5 oyun girebilse gene bloodlines yazacaktım illa ki, 2000-2005 düşündürdü çok. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 3 tane, tamam demeyince ama herkes 50 oyun yazıyor. Anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 o bakımdan haklısın, sadece yıllara göre homojen dağılmadığı için oyunlar bazı yerlerde sıkışma olması kaçınılmaz oldu. Mum_Chamber said: bence boyle listeler yapacagimiza once rpg konusunda anlasalim. listelerdeki bazi oyunlarda rpg ogeleri cok zayif. misal diablo, mass effect ve nox cok guzel oyunlar olsalar da buraya rpg diye yazmak bence ayiptir. gerge belirlemiş sınırları, verdiğim linklerdeki her oyunu (wrpg, jrpg, srpg, arpg) yazabiliyoruz o nedenle. mmo hariç her *rpg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 90'dan bir tane yazmışsın, ne yap ne et Chrono Trigger oyna diyorum öyleyse sana. Şu an onu oynuyorum zaten kim bilir kaçıncı kere. Hayatımda oynadığım en iyi 3-4 oyundan biri kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar