Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abawwwww.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ahaha abi bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptımm yarın gelcek elime sanırsam gelince yazarim bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gg 700 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yapma yaf o kadar mı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kötülükten değil ama bu tarz alet alıcaksam dell almazdım bilmiyorum. memnun kalırsın belki ama ne bilim sonuçta az paralar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 tablet abi o, telefon deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 tablet için çok ufak.telefonda değilse ne boka yarıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi telefon dediler lan bana telefon olm o vidyoları fln var bayaa telefon telefon abi walla bak :( ... değil mi lan yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ahasdhaf abi telefon anteni varsa telefondur iste. gerce bu devirede mobil herseyde var anten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 olm vardır demi anteni sdf var diyelim olsun haybeye saçma salak bişi almış olcam yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 iptal et abi siparişi nolcak daha kargolanmadıysa falan şimdi baktımda telefon galiba yorum bile yok ya.kimse yorum yapma gereği bile görmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ya kargoladilar abi hatta dün gece saat 2de geçtim siparişi direk kargoladılar yarın gelir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 olm telefon dediler ama bana onun için ya telefon abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 aha alan birini bulduk diye hemen kargolamışlar vazgeçmeden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 sdfadsf lan insan bi arar bakar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hass... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yazık şimdi adamlar sattık diye sevinirken iade edilcek ürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ss alayım bu son 2 sayfayı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 anteni var, telefon o ya. bilmeden atmışsınız yine. fena değildir streak, en azından galaxy gibi 12*39012 lira değil. tam fiyatına uygun bi alet. sürüncemede kalmışsın zaten telefon mu tablet mi karar veremiyorsun, bunu alman iyi olmuş. 5 inçten yukarısı telefon olarak kullanmak için ÇOK büyük kalıyor, bak göreceksin 5 inçlik streak bile "oha bu ne abi cep televizyonu gibi" tepkileri toplayacak etrafında sdflkj. kulağına koyunca hele çok büyük oluyor. ama raadol yani, fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 İyi alet bence de. Hem Android bu, custom romlarla devam edersin güncel kullanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gerge iyi diyorsa iyidir bence de ya gelince iice bi kurcalarım baktım salak sacma bi alet gerisin geriye gönderirim 7gün medigün bi olayları var iade için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 şimdi bende inceledim de iyi gibi duruyor alet. ürün eline geçince artılarını/eksilerini belirtirmisin acaba senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dünyada satışta kalan son ürünü almışsın selçuk sdf=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 e6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar