Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su an turkiyedeki en iyi smartphone?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence pil ömrü konusunda GERGE ölçütü çıksın.

Cidden telefonu hiç ellemediğini düşünüyorum. Wildfire S pil konusunda sıkıntılı bir tel olarak bilinir 2g'de bile en fazla 2 günü görüyor millet.
Maaşallah artık kaç mah'lik pille besliyorsan aleti. :)
Mesaj tarihi:
android'lerde rom olayına fazla takılmayın bu arada.

hiç rom falan yüklemeden de froyo ve üstü sürümleri gayet rahat kullanabilirsiniz. sorunları kalmadı denebilir. rom ile performans artıyor ama, o açık bi gerçek. bi de rom'u bi kere yapıosunuz kalıyor öyle, sonra bi daha elinizi sürmenize gerek kalmıyor rom muhabbetine..

pil konusunda da sgs'imde şu an %59 pil kalmış. sabah 6.30 gibi şarjdan çıkarmıştım. 10 gibi wireless açtım, hala açık. mail yazışması oldu biraz, biraz da internette dolandım bankaya falan girdim. çok kullanmadım interneti de wireless açıktı. 3 kere telefon görüşmesi yaptım. bi kaç tane de mesaj attım.
(wireless'ı açmasaydım muhtemelen %80 üzerinde olcaktı)
Mesaj tarihi:
yalniz daha note'nin lansman tarihi fln bile belli degil
allah bilir ne zaman cikacak...

benimde en hosuma o gittiydi ama bekleyemiyecem, buldugum anda kistircam galaxy tab10.1i
Mesaj tarihi:
ya bu yeni galaxy'nin asustan geri kalir bi yani yok
bende tablet olarak asus eeePad alirim diyordum, bi baktim galaxyde her halt var 3.75g var hatta sdffsd, onu gectim telefon olarakta kullanabiliyorsun. smartphone + tablet combosundan kurtulcam boylece.
Mesaj tarihi:
olm hepsinin SAR değerleri gökyüzünde.zaten kanser hastalıkları patladı ve sebebi belli işte bu kablosuz internet,cep telefonları ve her türlü <> b.k-püsür.
hele şu blekberiler ve diğer akıllı telefonlar öyle SAR değerlerine sahip ki insanların beyinleri maruz kaldıkları radyasyondan evrim geçiriyor,farkında değilsiniz.

Yapmayın gözünüzü seveyim, boşverin akıllı fonu,monu.
fon da akılsız olsun ya,zaten hepimizin elinde leptoplar,notbuklar...
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

eeePad Slider veya Memo gelince Galaxy Tab'e verdiğin paraya acırsın. Bu kadar net konuşuyorum üçünü de kullanmış biri olarak.

yapma yaf
niyeki?

cetin abi sanmiyorum ki bu telefonlardaki sar degerleri digerlerinden yuksek olsun, eski telefonlara gore daha bile dusuktur hatta.

ama haklisin bi yerde bu kadar elektromanyetik dalga uzun vadede illa zarar vericek hepimize, 3g,wifi,radio derken
Mesaj tarihi:

eee pad slider

http://www.youtube.com/watch?v=ynS9Q5WH-zY

eee pad memo

http://www.youtube.com/watch?v=fcYCLNqm124

Bence Slider Tab'den çok daha iyi, hem görünüş hem ekran hem dokunmatik ekran olarak. Speclere bakmadım şu an. Memo da Galaxy bilmemne not tutmaya yarayan alet için dedim, ben açıkçası kalemle yazmaya pek kullanışlı olacağına inanmıyorum 5 inçlik bir ekranın. Ufak gibi yani.
  • Yeni Oluştur...