throine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bence pil ömrü konusunda GERGE ölçütü çıksın. Cidden telefonu hiç ellemediğini düşünüyorum. Wildfire S pil konusunda sıkıntılı bir tel olarak bilinir 2g'de bile en fazla 2 günü görüyor millet. Maaşallah artık kaç mah'lik pille besliyorsan aleti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bide bu telefonlarda fln istedigimizde 3gyi 2gyi kapatma ozelligimiz vardir demi? kullanmayacaksam 3g'yi wifiyi fln acik tutmam zaten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 S olmayanı söylüyorum ben ama. Cidden 3 günden az gittiği olmadı. 3g, 2g filan kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 android'lerde rom olayına fazla takılmayın bu arada. hiç rom falan yüklemeden de froyo ve üstü sürümleri gayet rahat kullanabilirsiniz. sorunları kalmadı denebilir. rom ile performans artıyor ama, o açık bi gerçek. bi de rom'u bi kere yapıosunuz kalıyor öyle, sonra bi daha elinizi sürmenize gerek kalmıyor rom muhabbetine.. pil konusunda da sgs'imde şu an %59 pil kalmış. sabah 6.30 gibi şarjdan çıkarmıştım. 10 gibi wireless açtım, hala açık. mail yazışması oldu biraz, biraz da internette dolandım bankaya falan girdim. çok kullanmadım interneti de wireless açıktı. 3 kere telefon görüşmesi yaptım. bi kaç tane de mesaj attım. (wireless'ı açmasaydım muhtemelen %80 üzerinde olcaktı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 throine said: yoo yaparsın. piyasada dual core olmayıp 1080p oynatan bir sürü alet var. gösterirmisin hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Dokunmatik ekranlı şekil duran telefon olarak kullanıyorsunuz herhalde smartphone'unuzu, başka türlü 5 gün düşünemiyorum yani. Hatta uçak modunda kullanmışsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yanında pc yoksa kullanırsan sıkıntı olmuyo. pc daha smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 2G açık hep ama hiç dokunmadığım gün oluyor. Çok kullanmıyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ben kendime yetecek kadar smart'ım kardeşim öyle akıllı telefona ihtiyacım yok demek de ayrı bir alternatif tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 10kere gittigim yerini 11. gidisimde bulamiyorum abi ben, nerde kaldi smartlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 adam iş buldu paraları saçıyo yavaş yavaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 samsung note tam benlik ya.. kalemi de var sırf kalem olayı var diye gidip 5800 aldımdı ama yetemedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yalniz daha note'nin lansman tarihi fln bile belli degil allah bilir ne zaman cikacak... benimde en hosuma o gittiydi ama bekleyemiyecem, buldugum anda kistircam galaxy tab10.1i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya tablet denilince de benim aklım asus a kayıyor ama onda da 3g yokmuş :/ sanırsam ben de note bekleyeceğim.. yada asus alırım.. b,ilemiyorum amk kafammakrıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-tab-101-3g-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepsamtab101&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMTAB101-B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya bu yeni galaxy'nin asustan geri kalir bi yani yok bende tablet olarak asus eeePad alirim diyordum, bi baktim galaxyde her halt var 3.75g var hatta sdffsd, onu gectim telefon olarakta kullanabiliyorsun. smartphone + tablet combosundan kurtulcam boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ipad de galaxy gibi telefon olarak kullanılamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hadi yaaa ben hepsinde standart,telefon olarak da kullanabiliyorsun sanıyordum.demek ipad ondan galaxye yakın fiyattan gidiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 eeePad Slider veya Memo gelince Galaxy Tab'e verdiğin paraya acırsın. Bu kadar net konuşuyorum üçünü de kullanmış biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 en iyi fon benim fon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 olm hepsinin SAR değerleri gökyüzünde.zaten kanser hastalıkları patladı ve sebebi belli işte bu kablosuz internet,cep telefonları ve her türlü <> b.k-püsür. hele şu blekberiler ve diğer akıllı telefonlar öyle SAR değerlerine sahip ki insanların beyinleri maruz kaldıkları radyasyondan evrim geçiriyor,farkında değilsiniz. Yapmayın gözünüzü seveyim, boşverin akıllı fonu,monu. fon da akılsız olsun ya,zaten hepimizin elinde leptoplar,notbuklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "roket adam" said: eeePad Slider veya Memo gelince Galaxy Tab'e verdiğin paraya acırsın. Bu kadar net konuşuyorum üçünü de kullanmış biri olarak. yapma yaf niyeki? cetin abi sanmiyorum ki bu telefonlardaki sar degerleri digerlerinden yuksek olsun, eski telefonlara gore daha bile dusuktur hatta. ama haklisin bi yerde bu kadar elektromanyetik dalga uzun vadede illa zarar vericek hepimize, 3g,wifi,radio derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kanserin sebebi bu http://rehbersivas.com/images/urunler/nestle-purelife-damacana-19lt-tarih-07.02.2010.13.09.31.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 eee pad slider http://www.youtube.com/watch?v=ynS9Q5WH-zY eee pad memo http://www.youtube.com/watch?v=fcYCLNqm124 Bence Slider Tab'den çok daha iyi, hem görünüş hem ekran hem dokunmatik ekran olarak. Speclere bakmadım şu an. Memo da Galaxy bilmemne not tutmaya yarayan alet için dedim, ben açıkçası kalemle yazmaya pek kullanışlı olacağına inanmıyorum 5 inçlik bir ekranın. Ufak gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar