geezus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Öğrenciyim hatta birazdan kayıt için gidicem ta Manisaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 öğrenciyim,eğer planladığım gibi giderse gelecek dönem öğrenciliğimi güzel bi işle taçlandırıcam.sübaneke inşalla dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ogrenciyim. Insallah bu senr liseyi bitirip ossde guzel bi yeri tutturucam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 odtü tıp kazandım çok zeki bir öğrenciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 öğrenciyim, ama bişey öğrendiğim yok içki seks kumar üçgeninde ömrüm çürüyor.. ortaokulu da hiç sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kermit said: Ogrenciyim. Insallah bu senr liseyi bitirip ossde guzel bi yeri tutturucam... aynen ben hogwarts yazıcam ınsallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ilk defa çalışıyorum işaretledim. kendimi çok kötü hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Öğrenci oldum tekrardan, çalışıyorumda. Bok gibi bir hayatım var, sabah 08.30 da çıktığım evden 22 den önce dönemeyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çalısıyorum da aklımı öpim keşke ögrenciliğe dwm etseymişim lisans misans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 cihant said: öğrenciyim,eğer planladığım gibi giderse gelecek dönem öğrenciliğimi güzel bi işle taçlandırıcam.sübaneke inşalla dinimiz amin güzel bi iş derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ofis çalışma ortamı işte,ama daha kesin bişey yok.böyle güzel hayaller kurarken bozkırın,çölün ortasına da düşebilirim tabi bi de o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 işçi asker öğrenci multitaskinge verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 herkes işsiz burda, çalışıyorum diyen de tatava. bir esnaf lokantasında getir-götür yapmışlığı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Çalışma vizyonun esnaf lokantasında getir - götür ise geleceğin pek parlak duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Hem çalışıyorum, hem okuyorum sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 cihant said: ofis çalışma ortamı işte,ama daha kesin bişey yok.böyle güzel hayaller kurarken bozkırın,çölün ortasına da düşebilirim tabi bi de o var ofis ortamı hiç öyle hayal ettiğin gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kithnos_1 said: Çalışma vizyonun esnaf lokantasında getir - götür ise geleceğin pek parlak duruyor :)ekmeğimi kazanıyorum işte, beğenemedin mi? hepimiz baba parasıyla bir yerlere gelemedik, 10 yaşındayken 3 kardeşimi okutuyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 durum kötü bizde kamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 öğrenciyim bu sene çalışan öğrenci olup azcık meşgul/yorgun insan tatmini yaşamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 üni bitirdim bu sene, mastera başlicam. iş bulursam güzel olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çok param var şıkkı eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 evet patinin zengin bebesiyim yan gelip yatiyorum sikki yok. calisiyorum okuyorum. az para kazaniyorum fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aslında fakirleri belirleyelim. gelin birlik olalım fakir fakir kokalım ey dostlar destek çıkalım zor hayat birlikte güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 nası birlikte güzel lan 3 fakir takıldığımız düşün o gelicek orda abi şunu yapamadım, diğeri abi karnım aç. ölürüz lan dertten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar