Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Oyunumuz roguelike, en iyilerinden bence. Sitesi: http://ivan.sourceforge.net/ Ekran görüntüleri http://ivan.sourceforge.net/img/Holyscreen30.png http://ivan.sourceforge.net/img/Holyscreen23.png http://ivan.sourceforge.net/img/Screen8.png Siteden öteki görüntülerine bakarsınız. Oyunun öyle çok karmaşık kontrolleri yok, oynaması kolay. Irk şeçmek de yok, insansınız. Class da yok, ne kullanırsanız o yetenek güçleniyor. Statlar da kullandıkça artıyor. Çok, çok, çok zor ayrıca. Yardım almak için: http://www.attnam.com/wiki/Main_Page Oyunda bugün başıma gelen iki ilginç olay: 10. dakikada karakterimin kolu koptu, kolu çantama atıp iyileştirecek bir şey aramaya başladım ama 10 dakika daha geçince sağlam kolum örümcek ağlarına takıldı, kurtulamadım, açlıktan kolumu yemek zorunda kaldım, zehirledi kendi kolum beni, öldüm. Biraz önce bir odaya girdim upuzun bir koridoru geçip. Odada son üç oyunda ölen karakterlerim vardı, öfkeyle bana saldırdılar. Kaç, büyü yap, uğraş becerdim üçünü de zar zor almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kaç yılının oyunu bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 baldırdeş geldi aklıma, üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 supaplex vardı bi de boulder dash klonu. kaç yıl oldu millet dwarf fortress'i ezberledi, ben bir kere bile oynamadım şurda lol. http://forum.paticik.com/read.php?35,3298785,3298785#msg-3298785 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ilginc komik bi oyun kontrollere alisinca guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 oyun çoooooooooookkkkk iyi (tu) bir de neyin ne işe yaradığını söyleyen bir ansiklopedi tarzı bişi olsa güzel olurdu. varmış zaten ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 activate wizardmode ? kodları göremiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Espirisi iyimiş görüntüsüde grafikli mud'u andıramdı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Stucked! 3. katta sürekli sarmaşık yaratıkları neden yanımda spawn oluyor diye düşünürken bossları spamliyormuş onu kestim tekrardan yüzeye çıktım yüzeyde bi tapınak var ne yapıcam başka birşey bulamadım yapıcak bittimi oyun? (tapınağın içinde öyle boş boş geziniyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Yok, 3. katta yukarıya çıkan bir yer vardı ama doğru hatırlıyorsam görev 4. kattaki çıkıştan devam ediyordu. Geri gir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bir tapınağa girip görev alıyorsun ama o tapınak mı hatırlamıyorum şimdi. Girmeyi dene, olmazsa 4. katta çıkış ara bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 O zaman tapınaktaki herkesle bi konuşayım beyaz bi tapınak benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 o tapınak, ben de orda kalmıştım :) orda üç tane yanyana duran tip var böyle tahtın orda. onlardan biri işte high priest, birazdan bi oyuna gireyim de tam koordinat vereyim sana. onunla konuşacaksın yeni görev veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Evet görevi aldım bilmemnenin kafasını getir dedi haritada yeni bölge açıldı. Güzelce girdim temizledim katları tek tek. Şimdi öyle bir kat'a geldim ki yine takıldım. Kat'a girer girmez sulphric acid yiyorsunuz ve biri "Uggh Haaa" diye bağırarak size wave damage vuruyor koridorda olun yada odaya girip kapıyı kapatın sürekli damage yiyorsunuz. İki üç koridor geçemeden ölüyorsunuz. Ne saçma 2 tane ring of acid resistance takmama rağmen karakter folloş oldu, tüm eşyaları acide bulandı, heal potionlar eridi kırıldı tamamen çaresizleri oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Rahibi öldürerek de bitirebilirsin oyunu.Tek sonu yok. Bu arada hile yapmıyorsundur umarım save'lerini yedekleyerek =P Aldığın zevk 10 kat azalır. Düz oyunu bitirince duyulan tatmin duygusu roguelike dışında hiç bir türde yok. Bundan sonra ADOM'a gir bir de. Benim de bitirmişliğim yok ama onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Böyle bir oyun neden save'siz yapılır anlamak çok güç tamam başlarda çok tatlı ama sonraları ortada hiçbirşey yokken instant dead yiyorsunuz 2 kere başıma gelince save'leri backuplıyorum mis gibi kafam rahat artık :D Mesela tok karından 3 turn'de açlıktan ölebiliyorsunuz, yok efendim ölücek gibi olunca hiç çıkmayan, koca oyunda gözükmeyen yaratıklar siz kaçarken önünüzde spawn oluyorlar. Bu oyunu save'siz bitirenin önünde diz çöker tövbe ister secde ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bitirmiştim ben yıllar önce. Paslandım ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 adomun sonu varmı? eninde sonunda çıkıyo bişi tek atıyo ya hemen geberiyosun yada bi 25 turn srünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Var abi, ben göremedim ama. Gaza geldim ama, indiriyorum şu an. Cumartesi vizeler bittiğinde görme çalışmalarına başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Save'siz oyna ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Öyle oynarım zaten. Save yedekleyerek oynasaydım büyük ihtimal görürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Gerge sen tam bir zaman avcısı insansın Adom dedin bi girdim ben bunu oynasam kesin 12 saat kaybolucam, hiç bulaşmayayım ama kontrollerin ivan ile aynı olması iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar