Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Gerçek olamayacak kadar güzel,hayal olamayacak kadar acı bir aşkın hikayesi. sloganıyla tanıtım fragmanlarıyla ilgimizi çeken dizi Eylül 2011 tarihinde başlıyor. Star'da, Gold Film'in yapımcılığında, Eylül'de ekrana gelecek olan İffet'in başrollerini Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor. Balat ve çevresinde çekimlerine başlanan dizi, tanıtım filmiyle şimdiden konuşulmaya başlandı. deiz cakir icin izliyorum http://www.sohbetim.net/resimler/deniz_cakir.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 beyin sağlığım için izlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Deniz Çakır'ın alt dudağının altını görünce sinirim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bu deniz çakır çok garip bi kadın bazen o kadar çirkin bazen çok güzel diziyi izlemedim tecavuz sahnesi nasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 starda şuan var tam o sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ulan teee yıllar evvel bunu çektiklerinde daha has, daha delikanlı gibi çatır çatır çekmişler işte. şimdi bu tekrardan çektikleri dizi meeh yani. ayrıca tam bir kro taksisi olmuş. halbuki orjinal cemil abimiz (Faruk Peker) tam bu rol için seçilmiş efsane tipiyle hiçte öyle kro mro değildi. http://www.youtube.com/watch?v=fqED7fjyOPU http://www.youtube.com/watch?v=7YGNT7El03E ayrıca gelme cemil abi http://www.youtube.com/watch?v=t64cUrUiOyM&feature=player_detailpage#t=561s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 müjde ara parantez açmak istiyorum kadının şuan bile hala gideri varya sdfs hayranıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 red öl abi bence sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Red ilk defa katıldığım bir konuya değindi. şaştım kaldım adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ahahahahaha adam içinde ki ramses'i çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 siyah uzun saç müthiş olmuş deniz çakır'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 nerde eski tecavüzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 deniz çakır tuhaf lan cidden,mesela bu dizide güzel olmuş kadın bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ama kafayi arabanin camina sikistirip arkadan üc puan almak gercekten güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dizide yayınladılar mı araba camı sahnesini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 haftaya sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=25GDB6QzzCo&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Abi gerçekten hangi aklın mamuludur bu kafayı araba camına sıkıştırmak ya auhauha. Remakedeki yağmur da olaya bonus katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi çite kafasını sıkıştırmış köpek gibi nasıl bir abaza sözde sevdiği kıza bunu yapar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 adam haklı ki.sevgilisin.kız bi elletmiyor dokundurmuyor.illada evlenelim diyor adamcagıza niyeti bozdurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 nasıl bir fantazidir elemanınki :) yaratıcı zihniyet. edit: monica bellucinin irreversible filmindeki sahnenin karşısına bunu çıkarmalı :P gerçi belluci tek başına fark atar ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 KingV said: gerçi belluci tek başına fark atar ama :) /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar