Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 git konyalıda ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 lan orada processed et geliyor önüne. et bakımından tamamen farklılar. senin derdin zaten et ile değil, etteki kalite farkında da değil. sunum ile sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kithnos_1 said: Selamlar , Şimdi bu döner/kebap olayı her ne kadar bizim işimiz olsa da , Avrupa'da cidden bu işi daha iyi yapıyorlar. Almanya'daki kebapçılarımız gibi döner yapan yerler var mı buralarda ? O yoğurt , salata soslarını kullanan falan ? fail post direk Yıllardır agzıma döner koymuyorum almanyada. Damak tadından şüphe ediyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dasaaa said: lan orada processed et geliyor önüne. et bakımından tamamen farklılar. senin derdin zaten et ile değil, etteki kalite farkında da değil. sunum ile sadece Doğru , sos & sunum bakımından benzer hizmet veren yerler arıyorum . Et kalitesi ayrı bir konu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 GEd said: kithnos_1 said: Selamlar , Şimdi bu döner/kebap olayı her ne kadar bizim işimiz olsa da , Avrupa'da cidden bu işi daha iyi yapıyorlar. Almanya'daki kebapçılarımız gibi döner yapan yerler var mı buralarda ? O yoğurt , salata soslarını kullanan falan ? fail post direk Yıllardır agzıma döner koymuyorum almanyada. Damak tadından şüphe ediyorum direk. Valla Almanya'da yaşıyan bütün Türk arkadaşlarım da tam tersini söylüyorlar , gayet memnunlar . Ben İsveç'te yiyordum baya orası da gayet güzeldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://img526.imageshack.us/img526/8070/siz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 mersin'i gezdim diyeniniz de tatava http://forum.paticik.com/read.php?13,5659332,5659653#msg-5659653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 @kithnos_1 yanlış gelmişsin o zaman. ne sosu hoca? adamın yaptğığ domates - biber salçasından sosa sos diyosan odur yani. makarna mı bu bolonez sos falan olsun yea. sos diyosan illa bari kebap deme, şarapta marine edilmiş rosto eti falan de ne biliim... edit: ne aktif topicmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 elimizde etin süper lezzetli pişmesini sağlayan döner sistemi var. biz napıyoruz? eh millet döner hastası zaten at arasına marulu domatesi ver servisi şeklinde. iskender ayrı mevzu ona her zaman vakit ayrılmıyor, ayaküstü yiyecek dürüm var. avrupalı yerken takla attıran sağa sola saçılan koca sandviç şeklinde tercih ediyor, ben dürüme koydurtuyorum süper oluyor. kesimi, hazırlanışı, sosları vs. türkiye'de hiç özenilmiyor döner olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 1.5 tl'ye tavuk döner + ayran,benim için kalite budur.Çoluğumun çocuğumun rıskını başka yere yediremem efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 almanya'da bi kere yedim döner o da ingiliz arkadaş acı bu diye kıvranıp bana vermişti biraların üstüne iyi gitmişti. en sağlam döneri ise bratislava'da yemiştim. almanya'daki varoşlar ne yediriyor millete bilmem ama bu işi yapan yabancılar gayet net şekilde bizden iyi yapıyor. bıyıklı ustam kusra bakmasın, biraz innovasyon kassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 inb4 http://forum.paticik.com/read.php?13,5659332,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kithnos_1 said: GEd said: kithnos_1 said: Selamlar , Şimdi bu döner/kebap olayı her ne kadar bizim işimiz olsa da , Avrupa'da cidden bu işi daha iyi yapıyorlar. Almanya'daki kebapçılarımız gibi döner yapan yerler var mı buralarda ? O yoğurt , salata soslarını kullanan falan ? fail post direk Yıllardır agzıma döner koymuyorum almanyada. Damak tadından şüphe ediyorum direk. Valla Almanya'da yaşıyan bütün Türk arkadaşlarım da tam tersini söylüyorlar , gayet memnunlar . Ben İsveç'te yiyordum baya orası da gayet güzeldi . Almanya'da doğup büyümüştür onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mr_Hand said: @kithnos_1 yanlış gelmişsin o zaman. ne sosu hoca? adamın yaptğığ domates - biber salçasından sosa sos diyosan odur yani. makarna mı bu bolonez sos falan olsun yea. sos diyosan illa bari kebap deme, şarapta marine edilmiş rosto eti falan de ne biliim... edit: ne aktif topicmiş lan. Ne domates biber salçası ya ? Nerde dedim öyle birşey diye ? Abi pide dönerin içine sıktıkları sostan bahsediyorum, yoğurtlu sarımsaklı olandan . Bütün dünya dillerinde buna sos denir , sen ne dersin bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 /feyspalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 batının ahlaksızlığı hep bu soslar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 pagan kültürünü özendiriyorlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 GEd said: kithnos_1 said: GEd said: kithnos_1 said: Selamlar , Şimdi bu döner/kebap olayı her ne kadar bizim işimiz olsa da , Avrupa'da cidden bu işi daha iyi yapıyorlar. Almanya'daki kebapçılarımız gibi döner yapan yerler var mı buralarda ? O yoğurt , salata soslarını kullanan falan ? fail post direk Yıllardır agzıma döner koymuyorum almanyada. Damak tadından şüphe ediyorum direk. Valla Almanya'da yaşıyan bütün Türk arkadaşlarım da tam tersini söylüyorlar , gayet memnunlar . Ben İsveç'te yiyordum baya orası da gayet güzeldi . Almanya'da doğup büyümüştür onlar. Yok , İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 piramitin sonu hayır değil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 istanbul'da doğup almanyada yetişmişlerdir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 almayada ki gibi döner arıyorum diyen biride var ya pieeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bir de şunu söylim ; Nedir bu tartışma sevdanız , X de yemek mi , sen de adam mısın ? O da sos mu ? Bu burda yenir mi ? Topici açarken Türk tarzı döner mi güzel , Avrupa tarzı mı diye sormadım ki . Tamam yine tartışın ama , hemen herkes birbirine giydirme çabasında . Sorduğum dönerci konseptini anladınız varsa öyle bildiğiniz bir yer yazın , yoksa yazmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 GEd said: istanbul'da doğup almanyada yetişmişlerdir o zaman Yok o da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar