Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Eşimi/partnerimi aldatıyorsam onun da beni aldatma hakkı var."şeklinde mi düşünüyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya abi ne alakası var,ulan kazayla hatun buraları okusa ne düşünür,yok olm öyle bir şey ya :) benimkisi hemen herkesin potansiyelinin olduğu bir konuda anonim düşünmeyi sağlamak.
Mesaj tarihi:
olsun olsun, bence güzel bir anket ve güzel bir tartışma ortamı oluyor bu konu başlığı altında. zıt fikirlerin ve hatta "ne lan,böyle anket mi olu" cuların kombinasyonu hoş oldu.
Mendel büyük adam.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

ya abi ne alakası var,ulan kazayla hatun buraları okusa ne düşünür,yok olm öyle bir şey ya :).

evett hemen bir link atıyoruzzz kendisine, sevgi ve saygılarımızla pati ailesi imzalı...
gerçek yüzünü öğrenmli çetintaş bencee:)
Mesaj tarihi:
kültürel farklılıklara göre ve tabi kişinin eğitimden ne aldığı ile ilgili olarak algılar farklı olabilir.

kimine göre de aldatılıyorsa cezalandırma hakkına sahiptir.
Mesaj tarihi:
değil abi

feci nafaka kesiyorlar öle bişi olduğunda.

evin, arabanın anahtarlarını masaya bırakır. eşinin alnına "sağol tatlım popomdaki donu bağışladığın için. yoksa o da senindi" der ve çıkarsın kapıdan.

elektrik faturalarını falan da sen ödeyeceksin bu arada, evde oturmasan bile. o yüzden çıkarken ışıkları kapat bi zahmet.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

ne demiş ibrahim erkal abimiz:

Unutma! Aldatılanlar aldatanları asla aldatmazlar...

yoksa böyle değil miydi

Ya ben bunu

"Unutulanlar unutanların unuttuklarını unutmazlar" diye hatırlıyorum :S
Mesaj tarihi:
Etki - Tepki meselesi.
Kılıçla yaşayan kılıçla ölür gibi de olabilir.
Bu gün yediğin hurmalar yarın totnu tırmalar aslında daha bir gitti gibi.

O değilde çok açım lan ben gidip soslu döner yiyeyim en iyisi.
  • Yeni Oluştur...