Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Samsunspor //18.08.2011 @ 20.00//

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

asdasdasd petkovic'in melo'nun gol sevinci ile ilgili yorumu

"Petkoviç G.Saraylı oyuncu Melo'nun ilginç gol sevinci ve bunu dikkatlice izlemesi üzerine, "Böyle bir kutlama görmedim. Kariyerinde herhalde böyle bir gol attığını sanmıyorum. Böyle sevinmekte haklıydı." ifadelerin kullandı.

Boşnak teknik adam maçın geneliyle ilgili olarak ise "Takımımın performansından mutluyum. G.Saray'ın ilk mağlubiyetten sonra yapacakları önemliydi. Hakederek galip geldiler." dedi."
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor

Fatih Terim'de zaten bu yüzden oynatmamış Riera'yı.
Takım kendine olan güvenini kaybetti biraz erken panik yapılıyor bir kaç maçlık bi seri yakalayıp güven tazelemesi lazım takımın sonrasında bu sıkıntı gider diye düşünüyorum.
Şu anadolu takımları Galatasaray maçına çıkarken puan yada puanlar hedefliyoruz tarzı cümleler sarfedemez hale getirilmeli ki rakip daha maçın başında kaybetmiş psikolojisiyle başlasın maça, tabi bu bi kaç anadolu takımına şöyle 4-5 sallayarak olur anca...
Tek forvet oyniyacaksak bu Elmander belli ki topu tutup servis edebilme yeteneği falan da var ama bizim belli ki çift forvet oynamamız şart...
Yani illa 4-3-3 oynayacaksak bizim ileri üçlümüz kanat gibi değil direk 3 forvet olmalı bence Baros-Elmander-Sercan gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Abi çünkü 4-4-2 kanat futbolu topu kanatlardan taşımak lazım o taktikte 4-4-2 oynayıp ortadan top taşımaya kalkarsan bütün topları verirsin rakibe =)))

İyi de 4-4-2'de de çift forvet arkası 10 numara oynayan ya da göbekten giden bir dolu takım var. Öyle oynanmasa bile hızlı ve top süren forvetle 4-4-2 göbekten de atak yapar gayet. Forvetlerden biri geriden top taşıyabilen top sürmeye ve atağı boş alana taşımaya yetenekli biri olursa (Baros veya sercan) göbekten de gider. Eldeki kadro da müsait.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok ben tam ifade edememişim kendimi, ortadan topla gidebilmen için o sağ ve soldaki oyuncuların gerektiğinde/ortadan gidilceğinde içe doğru biraz yaklaşmaları gerekiyor.
Bizim 2 kanat oyuncusu da 4-3-3 kanadı gibi hissettiğinden direk ileri kaçıp pas bekliyorlar bu sefer geride Melo-Selçuk yalnız kalıyor bu mantaliteyi aşıp takım halinde ileri çıkmayı öğrenmeleri lazım senin dediğin şeyi yapabilmeleri için.
Sosyal ağlarda paylaş

fair play ligi para getiriyor mu ki?

EricCantona said:

Ya yok ben tam ifade edememişim kendimi, ortadan topla gidebilmen için o sağ ve soldaki oyuncuların gerektiğinde/ortadan gidilceğinde içe doğru biraz yaklaşmaları gerekiyor.
Bizim 2 kanat oyuncusu da 4-3-3 kanadı gibi hissettiğinden direk ileri kaçıp pas bekliyorlar bu sefer geride Melo-Selçuk yalnız kalıyor bu mantaliteyi aşıp takım halinde ileri çıkmayı öğrenmeleri lazım senin dediğin şeyi yapabilmeleri için.

hah bak bu çok doğru tespit oldu. o geçiş sıkıntılı olduğu için bu kadar açık verdik tahminen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezon düzenleme yaptı federasyon fair play ligiyle ilgili şampiyonluk primiyle kafa kafaya bi primi var fair play ligi şampiyonluğunun.
Ama tabi bu fair play sadece saha içinde oyuncularla olmuyor,taraftarın da uslu durması yönetici açıklamalarından ceza almamamız falan gerekiyor, bir de Melo gibi bi oyuncumuz varken işimiz zor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...