Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Samsunspor //18.08.2011 @ 20.00//

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Şu arkasokak terbiyesizinin söylediklerinden birileride ban sebebi olmalı artık. Hadi ben şikayet etmiyorum modlardan çekindigimden modlara yakın olan galatasaraylılara beşiktaşlılara sesleniyorum şu herifi sadece ban degil ip ban falan yaptırın gözünüzü seviim fanatik degilim futboldan anlamam bile o kadar fazla ama herif resmen kıl ediyor beni.

Yahu konu futbol konu samsun maçı sinemin ne işi var bu topikte alenen yaptıgın ağır küfür hakeden bir cümle önümde olsan yaşına başına bakmaz söverdim sana ama dua et forumdayız.

Aşagılık seviyeleri kendi topiginde fenerbahceye sakla bizim konuyu aşagı çekmeye çalışma arkasokak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Şu arkasokak terbiyesizinin söylediklerinden birileride ban sebebi olmalı artık. Hadi ben şikayet etmiyorum modlardan çekindigimden modlara yakın olan galatasaraylılara beşiktaşlılara sesleniyorum şu herifi sadece ban degil ip ban falan yaptırın gözünüzü seviim fanatik degilim futboldan anlamam bile o kadar fazla ama herif resmen kıl ediyor beni.

Yahu konu futbol konu samsun maçı sinemin ne işi var bu topikte alenen yaptıgın ağır küfür hakeden bir cümle önümde olsan yaşına başına bakmaz söverdim sana ama dua et forumdayız.

Aşagılık seviyeleri kendi topiginde fenerbahceye sakla bizim konuyu aşagı çekmeye çalışma arkasokak.

arkadaş, forumda konu içinde her türlü geyik dönerken ben çıkıp kırk yılda bir sabri üzerine konuşurken ilginç bir anektod aktarıyorum, bana olan kinci bakış açınla salyalar açarak ağır konuşuyorsun.

galatasaray düzenli oynuyor gibi bu arada.

imla.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvanlıktan denyoluktan gerzeklikten öte başka bir şey değil. Çok fazla takip etmiyorum ama şu adamın yazdıkları gerçekten saçmalık. Sonuçta buradascarlett johansson dan falan bahsetmiyoruz. İnsanların tanıdıkları olabilir. Örneğin Sinem benim yakın bir arkadaşımdır. görünce şu yazıyı gerçekten ana avrat sövmek istedim ya da sormak isterdim kendisinin yakınını ailesinden bir ferdini piyasaya kim kazandırmış diye.

Her ünlü insan için hakkında ileri geri mi konuşmak lazım? Onu kazandırmışlar piyasaya bunu düşürmüşler genel eve? Antu forumu mu burası?
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Hayvanlıktan denyoluktan gerzeklikten öte başka bir şey değil. Çok fazla takip etmiyorum ama şu adamın yazdıkları gerçekten saçmalık. Sonuçta buradascarlett johansson dan falan bahsetmiyoruz. İnsanların tanıdıkları olabilir. Örneğin Sinem benim yakın bir arkadaşımdır. görünce şu yazıyı gerçekten ana avrat sövmek istedim ya da sormak isterdim kendisinin yakınını ailesinden bir ferdini piyasaya kim kazandırmış diye.

Her ünlü insan için hakkında ileri geri mi konuşmak lazım? Onu kazandırmışlar piyasaya bunu düşürmüşler genel eve? Antu forumu mu burası?

işte bu canımı sıktı. arkadaşlar özür diliyorum herkesten bir daha da yazmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sabrinin sağdan içeri girerkeen bi ortası vardı.terimin kızdıgı.resmen acemiceydi ya

kaleci resmen sabrinin topu öyle atmasını beklerken gidip kucagına nişanlaması

fatih terimde kızdı dibine girsene lan topun diye

böyle bir adam amc oynuyordu sdfs

neyseki sağa döndü

umarım servet yok diye değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

adam kaç senedir gayet stratejik olarak trollüyordu galatasaray topiclerini. sen git en çok dil uzattığın adamın sevgilisi yüzünden uçurul. allahın sopası yok adsdfsdf.
maça gelince de yaratıcılık sorunu var takımda çok fena. ceza sahasına yaklaşınca ne yapıcağını bilemiyor takım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...