4Ever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 off kazıma bak ya çıldıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 BANA BÖYLE KADROYLA GELİN İŞTE iyi iyi izlemeyenler için muslera sabi-urfa-zan-balta kazım-eboue-selcuk-melo-riera baros selcuk amc gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 oha be ne gol lan o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 naptı öyle hayvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yok böle bir gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 O nasıl bişi ya slow motion izledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ÇOÇUGUMU KESTİM SUAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 şu golün üstüne mustafa sarp 30 metreden gol atmalı bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 melo saçmaladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Melo harika başladı yalnız maça gol dışında da inanılmaz işler yapıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bu eboue defans değil mi yaa bi saattir baroşun arkasında oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Şuan ortasahanin sağ içinde oynuor. Ahh bu Sabri sevdası olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Arkasokak said: sabriyle ilgili en güzel ayrıntı, sinem kobal'ı futbol piyasasına kazandıran adam oluşudur diye bir dedikodu vardı. ha eğer durum böyleyse sonradan yengesi oldu yüzüne bakabildi mi bilmem de insanların tercihleri bizi ilgilendirmez tabi. imla. seni piyasaya kim kazandırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 baros çok etkisiz kalıyor kazım ztn yatışlarda birde elmanderi izleyelim adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Şu arkasokak terbiyesizinin söylediklerinden birileride ban sebebi olmalı artık. Hadi ben şikayet etmiyorum modlardan çekindigimden modlara yakın olan galatasaraylılara beşiktaşlılara sesleniyorum şu herifi sadece ban degil ip ban falan yaptırın gözünüzü seviim fanatik degilim futboldan anlamam bile o kadar fazla ama herif resmen kıl ediyor beni. Yahu konu futbol konu samsun maçı sinemin ne işi var bu topikte alenen yaptıgın ağır küfür hakeden bir cümle önümde olsan yaşına başına bakmaz söverdim sana ama dua et forumdayız. Aşagılık seviyeleri kendi topiginde fenerbahceye sakla bizim konuyu aşagı çekmeye çalışma arkasokak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 O değilde Arkalardan fena yasladı Melo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 melonun şapkadan tavşanı olmasa atamazdık gol mol. tamam takım iştahlı falan ama skor üretme konusunda durum vahim. arkasokak da iyice zıvanadan çıkmış. piyasaya kazandırdı, yenge falan ne yuh bu kadarını da geçtim futbolunu rengini iyice seviyesizleşti artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mithat said: Şu arkasokak terbiyesizinin söylediklerinden birileride ban sebebi olmalı artık. Hadi ben şikayet etmiyorum modlardan çekindigimden modlara yakın olan galatasaraylılara beşiktaşlılara sesleniyorum şu herifi sadece ban degil ip ban falan yaptırın gözünüzü seviim fanatik degilim futboldan anlamam bile o kadar fazla ama herif resmen kıl ediyor beni. Yahu konu futbol konu samsun maçı sinemin ne işi var bu topikte alenen yaptıgın ağır küfür hakeden bir cümle önümde olsan yaşına başına bakmaz söverdim sana ama dua et forumdayız. Aşagılık seviyeleri kendi topiginde fenerbahceye sakla bizim konuyu aşagı çekmeye çalışma arkasokak. arkadaş, forumda konu içinde her türlü geyik dönerken ben çıkıp kırk yılda bir sabri üzerine konuşurken ilginç bir anektod aktarıyorum, bana olan kinci bakış açınla salyalar açarak ağır konuşuyorsun. galatasaray düzenli oynuyor gibi bu arada. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 takım çok kopuk oynuyor.heyecanlı oynuyoruz.sakin aklı başında oynasak biraz birde tek forvet yetmiyor işte.kazımı cıkarıp sercanı almalı bence eboue yi çeksin sağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Hayvanlıktan denyoluktan gerzeklikten öte başka bir şey değil. Çok fazla takip etmiyorum ama şu adamın yazdıkları gerçekten saçmalık. Sonuçta buradascarlett johansson dan falan bahsetmiyoruz. İnsanların tanıdıkları olabilir. Örneğin Sinem benim yakın bir arkadaşımdır. görünce şu yazıyı gerçekten ana avrat sövmek istedim ya da sormak isterdim kendisinin yakınını ailesinden bir ferdini piyasaya kim kazandırmış diye. Her ünlü insan için hakkında ileri geri mi konuşmak lazım? Onu kazandırmışlar piyasaya bunu düşürmüşler genel eve? Antu forumu mu burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dusuncelihayvan said: Hayvanlıktan denyoluktan gerzeklikten öte başka bir şey değil. Çok fazla takip etmiyorum ama şu adamın yazdıkları gerçekten saçmalık. Sonuçta buradascarlett johansson dan falan bahsetmiyoruz. İnsanların tanıdıkları olabilir. Örneğin Sinem benim yakın bir arkadaşımdır. görünce şu yazıyı gerçekten ana avrat sövmek istedim ya da sormak isterdim kendisinin yakınını ailesinden bir ferdini piyasaya kim kazandırmış diye. Her ünlü insan için hakkında ileri geri mi konuşmak lazım? Onu kazandırmışlar piyasaya bunu düşürmüşler genel eve? Antu forumu mu burası? işte bu canımı sıktı. arkadaşlar özür diliyorum herkesten bir daha da yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Şu Melo-Selçuk-Eboue transferleriyle Elano-Keita-Kewell vs transferler niye aynı dönemde olamıyor. Orta saha şu an sorunsuzi gerek pres gerek organizasyon ama forvet bağlantısı sıfır. Kazım top oynamıyor. Riera eh işte. Kaliteli adam ama verecekleri belli gibi. Ah be Keita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Allahım bugün ne güzel bi gün bu golü atan admin arkadaşın ellerinden öpüyorum. Bence bu uçuş forumdaki Galatasaraylı kullanıcıları Melo'nun golünden daha fazla sevindirmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sabrinin sağdan içeri girerkeen bi ortası vardı.terimin kızdıgı.resmen acemiceydi ya kaleci resmen sabrinin topu öyle atmasını beklerken gidip kucagına nişanlaması fatih terimde kızdı dibine girsene lan topun diye böyle bir adam amc oynuyordu sdfs neyseki sağa döndü umarım servet yok diye değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 adam kaç senedir gayet stratejik olarak trollüyordu galatasaray topiclerini. sen git en çok dil uzattığın adamın sevgilisi yüzünden uçurul. allahın sopası yok adsdfsdf. maça gelince de yaratıcılık sorunu var takımda çok fena. ceza sahasına yaklaşınca ne yapıcağını bilemiyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar