Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Samsunspor //18.08.2011 @ 20.00//

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fatih Terim'in macera arama çabaları olmasa yeterli,ancak mevkileri değişince adamlar vasat oyuncu gibi oynuyorlar,pas veremeyen sabriyi adam ortasahada oynatınca herkes eminim kahroluyordur.
Mesaj tarihi:
samsunspor geçen haftaki maçta 3-0 öne geçmesine rağmen az kalsın 3-3 berabere kalacaktı. büyük ihtimalle ilk yarısı berabere bitecek bir maç olup samsunspor'un 2-0'lık üstülüğüyle biter diye düşünüyorum.

önemli olan samsunun galatasaray adı üzerinden yürüttüğü kompleksten çabuk sıyrılması. galatasaray imparatorun kompleksli futbol anlayışı yüzünden büyük bir dezavantaja sahip. taraftar bıkkın ve baskılı olacaktır.

forza samsunspor.
Mesaj tarihi:
şu çok mu zor ya hakkaten

sabri-urfalı-zan-balta

eboue-melo-selcuk-riera

elmander-sercan

kendi stadında oynuyorsun 40 bin kişi önünde

böyle ezik bi kadro nasıl cıkarırsın sen ya
Mesaj tarihi:
ha ikisinden biri tabi servet

ama insanları yerinde oynatın artık ya

aysal başganı dellendircekler.eğer berabere kalırsak yada yenilirsek sıkıntı
Mesaj tarihi:
bence bilerek yapıyolar bunları

sol bek istedim almadın al o zaman eboyeyi sol bek oynatırım

orta saha istedim almadın al sabri orta saha der gibi

gerçi melo ve selçuk alınmışken orta saha almadın dersen döverler sfd
Mesaj tarihi:
yanlış biliyorsam düzeltin ama sabri altyapıdayken mevkisi ortasahanın göbeğiydi. fatih terim'in tercihiyle sağ bekte oynatılmıştı. vaktiyle sabri niye sağ bekte oynuyor diye de epey eleştirilmişti.

imla.
Mesaj tarihi:
ortasahanın göbeğinde sadece altyapıda oynadı ve çok kısa kaldı, a takımda mevkisi sağ kanattı, yokluktan beke geçirildi. o bakımdan ebouenin önünde sağda oynasa ideal olur bence.
Mesaj tarihi:
4Ever said:

Bu kazımda ne var arkadaş.
Lütfen birisi söylesin, anlatsın ya benim göremediğim ne yapıyor bu adam.

kazım > all ?

sanırım FT bunu internette görüp bunu motto olarak algıladı.
Mesaj tarihi:
sabriyle ilgili en güzel ayrıntı, sinem kobal'ı futbol piyasasına kazandıran adam oluşudur diye bir dedikodu vardı. ha eğer durum böyleyse sonradan yengesi oldu yüzüne bakabildi mi bilmem de insanların tercihleri bizi ilgilendirmez tabi.

imla.
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

sabriyle ilgili en güzel ayrıntı, sinem kobal'ı futbol piyasasına kazandıran adam oluşudur diye bir dedikodu vardı. ha eğer durum böyleyse sonradan yengesi oldu yüzüne bakabildi mi bilmem de insanların tercihleri bizi ilgilendirmez tabi.

imla.

boş boş konuşma ya, sanane sinemden, yengesinden alalemin sevgilisinden.
Sen kendi hayatına bak
  • Yeni Oluştur...