miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Fatih Terim'in macera arama çabaları olmasa yeterli,ancak mevkileri değişince adamlar vasat oyuncu gibi oynuyorlar,pas veremeyen sabriyi adam ortasahada oynatınca herkes eminim kahroluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Aaa ama Arda'ya o ara pası veren Sabri'ydi, Burak'a o ortayı açan da Sabri'ydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Evet adam sağ bek olarak baya iyi zaten =) insanların sıkıntısı orta sahada oynatılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sağbekte çok iyi değil ortalama sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 samsunspor geçen haftaki maçta 3-0 öne geçmesine rağmen az kalsın 3-3 berabere kalacaktı. büyük ihtimalle ilk yarısı berabere bitecek bir maç olup samsunspor'un 2-0'lık üstülüğüyle biter diye düşünüyorum. önemli olan samsunun galatasaray adı üzerinden yürüttüğü kompleksten çabuk sıyrılması. galatasaray imparatorun kompleksli futbol anlayışı yüzünden büyük bir dezavantaja sahip. taraftar bıkkın ve baskılı olacaktır. forza samsunspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 şöyle rahat bi maç izlemek istiyorum ya iyi futbol en az 2 fark kanser olmak istemiyorum lan artık gencecik adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ilk 11 açıklandı, sabri yine orta sahada. adam ısrarlı. muslera-eboue-urfa-zan-balta-sabri-melo-selçuk-kazım-baros-riera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ALLAH BELANIZI VERSİN URFALI-ZAN-BALTA-EBOUE KAZIM-MELO-SABRİ-SELCUK-RİERA BAROS GEBERİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 en az 3 yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 şu çok mu zor ya hakkaten sabri-urfalı-zan-balta eboue-melo-selcuk-riera elmander-sercan kendi stadında oynuyorsun 40 bin kişi önünde böyle ezik bi kadro nasıl cıkarırsın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 servet varken zan oynamasın ama 11de, servet mi zan mı derseniz servet. edit: servet sakatmış galiba, tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 fatih terim'den daha mı biliceksiniz oyuncuların form durumunu? bişi bilio ki bole bi kadro çıkarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ha ikisinden biri tabi servet ama insanları yerinde oynatın artık ya aysal başganı dellendircekler.eğer berabere kalırsak yada yenilirsek sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bence bilerek yapıyolar bunları sol bek istedim almadın al o zaman eboyeyi sol bek oynatırım orta saha istedim almadın al sabri orta saha der gibi gerçi melo ve selçuk alınmışken orta saha almadın dersen döverler sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 la havle vela kuvveti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yanlış biliyorsam düzeltin ama sabri altyapıdayken mevkisi ortasahanın göbeğiydi. fatih terim'in tercihiyle sağ bekte oynatılmıştı. vaktiyle sabri niye sağ bekte oynuyor diye de epey eleştirilmişti. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ortasahanın göbeğinde sadece altyapıda oynadı ve çok kısa kaldı, a takımda mevkisi sağ kanattı, yokluktan beke geçirildi. o bakımdan ebouenin önünde sağda oynasa ideal olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bu kazımda ne var arkadaş. Lütfen birisi söylesin, anlatsın ya benim göremediğim ne yapıyor bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 4Ever said: Bu kazımda ne var arkadaş. Lütfen birisi söylesin, anlatsın ya benim göremediğim ne yapıyor bu adam. kazım > all ? sanırım FT bunu internette görüp bunu motto olarak algıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kazımda ne var onu konuşuruz da ne yok, karakter yok. tümer altın çağını Fenerbahçe'de yaşadı da kazım yaşamayı bırak fetret devrini yaşatıcak galatasaraya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/45155_10150252067255370_775335369_14240332_4958379_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sabriyle ilgili en güzel ayrıntı, sinem kobal'ı futbol piyasasına kazandıran adam oluşudur diye bir dedikodu vardı. ha eğer durum böyleyse sonradan yengesi oldu yüzüne bakabildi mi bilmem de insanların tercihleri bizi ilgilendirmez tabi. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 eboue sağ bek ama sabri amc yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Arkasokak said: sabriyle ilgili en güzel ayrıntı, sinem kobal'ı futbol piyasasına kazandıran adam oluşudur diye bir dedikodu vardı. ha eğer durum böyleyse sonradan yengesi oldu yüzüne bakabildi mi bilmem de insanların tercihleri bizi ilgilendirmez tabi. imla. boş boş konuşma ya, sanane sinemden, yengesinden alalemin sevgilisinden. Sen kendi hayatına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aykutu mu gördüm kalede? niye? takım bana halüsinasyon gördürmeye başladı sanırım dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar