Joker Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Suudi Arabistan’daki bir restoran işletmecisi “gösteriş” yapmak için fazla yemek siparişi veren müşterilerine ceza kesecek http://www.haberturk.com/dunya/haber/670008-fazla-yemek-siparis-eden-musteriye-ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 +doyduktan sonra yemeye devam etmek günahdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Abi cüssemiz küçükse ne yabıcaz peki? Hepsini bitirirsek ceza varmıymış? said: müşterilerin cezalarını, ısmarlanan, ancak tüketilmeden tabaklarda bırakılan yemeklere göre hesaplayacağını belirtti. yazıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Gösteriş konusunda eşeğin kukusuna su kaçıran sonradan görme petrol şeyhlerinin ülkesinde bayağı ironik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yemek sepeti goldbareni yakaladı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Kanuni bir yaptırımı yoksa para cezası hariç birşey yapamazlar muhtemelen. Gösteriş için tepsilerce yemek sipariş eden adam da para destesini çıkarıp masaya vurarak parasıyla değil mi kardeşim diyip bi de onun gösterişini yapabilir üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Aluriel said: yemek sepeti goldbareni yakaladı sandım o israf etmiyor ki süpürge gibi WUUUUUUUUUUUUP!! diye vakumluyor yemekleri sonra ambalajlarını falan katlı halde çöpe bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 gold ne diyor bunlar o kadar mı vahim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 goldun yemekle ilgili bi topici vardı veya konu yemeğe geldi, ondan sonra bu muhabbetin önünü alamadı diye hatırlıyorum.cidden nerdeydi o konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 lolol gosteris icin halkin parasiyal sunu yapabilen yoenticilere sahip bir millet asdfsadf http://msnbcmedia.msn.com/j/MSNBC/Components/Photo/_new/pb-110722-hamad-space-ps.photoblog900.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 belki adam paket yaptırıp evine götürcek, evindeki lemuru beslicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Bi video vardı arap zenginlerinden bir adam yanında şarkı söyleyen kadına dolarları tomar tomar saçıyordu onu hatırladım bu haberi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 la iyi de ters yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 iste kafa o kadar calisio adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Red said: gold ne diyor bunlar o kadar mı vahim sfds goldbären said: XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL XXL ondan sonra insanlar niye konuşmuyor? hahaha FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 burada 3 çeyrek isteyince diğer masalar öküze bakar gibi bakıyorlarken ilginç geldi doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yemek yenilen masadan zengin kalkışı yapmak da yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hakkımda oldukça spekülasyon dönmüş (:P) bahsi geçen konu yemeksepeti avea kampanyası konusuydu. her 10 tl siparişe bir çekiliş şifresi veriliyodu. ben arkadaşlarla toplu sipariş verdiğimden 6-7 kupon koyuyodum hep, sonra ayyuka çıktı zaten. @Fin, eksik alıntılamasana lan sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 buna mı yüklendiniz lan o kadar. ben hergün tek başıma 20lik sipariş veriyorum. bu aralar fakirim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi 20lik sipariş herkes veriyo zaten :D ama 6-7kupon paylaşınca bi şüpheleniyo insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben anlamadım nası ceza vericek dövücek mi napıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 quick china da, 35 liraya sınırsıza giriosun, tabakta bıraktıgın her sushi için 2 lira ödüyosun. kız arkadasım tıkandi tabak bana kaldi kcımdan yılan balıgı cıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sushi tabakta bırakılmayacak kadar güzel bişi o yüzden np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 80 tane rollu ağıza attıktan sonra zor oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar