manve Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bileti alip, vizeyi alamamak intihar sebebi olur ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Laundry day ve tomorrow land favorilerim Her ikisine de gittim Belçika da, yani nasıl desem, sanırım MUST DO listesinde ilk 10a girer. Öyle bir ortam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 En son böyle bir deneyimi 2010'da AvB konserinde yakalamıştım aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ee abi başka nasıl ortamlara aktın onları da anlatsana ? Kardeş yapanı var yapamayanı var ayıboluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ahahahaha edit : anlatsana harbi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bigun orgydeyiz, bi koku geldi boyle yavastan, yataga sicmisim, sonra uyandim dusa musa girdim bisuru is gece vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Orgy ne arar la Tomorrowland'de. İnsanlar sadece müzik dinleyip, eğlenmeye gidiyorlar oraya. Milleti kandırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ole deme abi, giriste OK 20li paket veriyorlarmis, yetmezse falan diye de her 100 m de kutu kutu Ok istiflemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Önemli olan sap sap giderek karı kaldırabilecek miyiz? Yıldız teknik mühendislik öğrencisi gibi kalmayalım sonra. Karı varsa o müziğe katlanabilirim sanırım. Seks meks falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 axedice said: Lan ne dandik müzikler bunlar vicu vicu şaka bi yana gerçekten bayık müzikler lan bunlar. kafa 8milyon falan olması lazım bunları dinleyebilmek için. bunun yerine lollapalooza'ya falan giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 ben mp3 olarak indirdim o 20 dakkalık şeyi baştan sonra dinliyorum günde 3 kere. gayet güzel müzikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bayık denmiş şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 BaaL said: ben mp3 olarak indirdim o 20 dakkalık şeyi baştan sonra dinliyorum günde 3 kere. gayet güzel müzikler. BaaL said: aramızda uçuk farklar olan hatunlardan yaş chart yapayım, sol taraf ben karşı taraf rakip 18-29 19-26 >bu ara normal 1-2 yaş farkı 29-19 29-22 30-20 30-19 son sınır bu oldu şahsi fikrimce üniv 1. sınıf ve üstü olan her güzel akıllı Apaçi diye dalga geçtik adam karıminatör çıktı. Müzük zevkimi değiştiriyorum, ben de daha çok seks için böyle saçma salak müzikler dinleyeyim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 saçma salak sensin bi kere taam mı :( ayrıca o videodaki müzikler gerçekten güzel nesini beğenmediniz insanın içi kıpırdıyor, kulağa da hoş geliyor.hadi dubstep herkes dinleyemez o tamam. ama metal, rock, alternatif nereye kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 müzik zevkleriyle hala dalga geçenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=R4shwJBnYEM kotu kaka muzik cidden sunlar yani, bosver dinlemeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 @manwe (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Hakkaten tomorrowlanddeki şarkıları paylaşın burdan bende indireyim hem ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Fistan said: müzik zevkleriyle hala dalga geçenler var this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Sotto said: Orgy ne arar la Tomorrowland'de. İnsanlar sadece müzik dinleyip, eğlenmeye gidiyorlar oraya. Milleti kandırmayın... ahahah bunu almamışlar aralarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Espriydi be...:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 subwooferlari yok... ondan begenmiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 "the best 3 days of my life the best 20 mins of yours -tomorrowlanders <3" said: utanmazzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar