Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul trafiği !'^=!')!('^>£#$


Wispy

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş bu yol çalışmaları madem yapılacaktı daha erken başlansaydı millet tatildeyken . Şimdi okullar da açılıyormilletin belinden kan gelecek.
1 ay önce 30dk önce gittiğim yere aynı saatte çıkınca 1 saat 30 dkda gidiyorum lan. Farketmiyor hangi yolu kullandığın, hangi saatte çıktığın.

Ne kadar sürecek bu çalışmalar ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

abi sağdan gidince yol rahatlamıyor. ilerde yol daraldığında veya sapağa gelindiğinde sağdan gidenler ana yola kaynak yapınca trafik iyice bok oluyor. hiç hoş değil sağdan gitmek


kaynak yapınca olan arkadakilere olur, kaynak yapan karlı çıkar. o yüzden umrumda olmaz. bi nevi trafik darwinizmi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi de tabi o sağ yollar trafikte ambülans gibi acil işi olan araçların gidebilmesi açısından önemli. siz burda minik ergenler gibi şaka yapıyorsunuz. bin kere sağdan gidersiniz bişey olmaz binbirinci gidişinizde hayati tehlikesi olan bir hastayı taşıyan ambulansın önünü tıkayan arabalardan olursunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

trafikte leşlik yapanı, kaynak yapanı, 3. 4. sıra oluşturanı, emniyet şeridi kullananı, orta şeritte selektör yapanı, slalom yaparak sağlı sollu yardıranı şöyle bi hastanelik oluncaya kadar ıslatılmış odunla dövmek ardından da ehliyetini temelli elinden almak lazım. laftan anlayacak olsa zaten kendisi de lafa gerek kalmadan yediği haltı düşünürdü.

o değil de mr hand nası otomotiv manyağısın la, daha geçen gün arabalara kısıtlama ek zorluk istiyodun :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...