Wispy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkadaş bu yol çalışmaları madem yapılacaktı daha erken başlansaydı millet tatildeyken . Şimdi okullar da açılıyormilletin belinden kan gelecek. 1 ay önce 30dk önce gittiğim yere aynı saatte çıkınca 1 saat 30 dkda gidiyorum lan. Farketmiyor hangi yolu kullandığın, hangi saatte çıktığın. Ne kadar sürecek bu çalışmalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ceza yazacak yoksa kullan tabi ki o da yoldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 tarfikte her türlü leşliği yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi sağdan gidince yol rahatlamıyor. ilerde yol daraldığında veya sapağa gelindiğinde sağdan gidenler ana yola kaynak yapınca trafik iyice bok oluyor. hiç hoş değil sağdan gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 anneme küfredilmesinden hoşlanmadığım için kulllanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ardeth said: abi sağdan gidince yol rahatlamıyor. ilerde yol daraldığında veya sapağa gelindiğinde sağdan gidenler ana yola kaynak yapınca trafik iyice bok oluyor. hiç hoş değil sağdan gitmek adam konuyu kapatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 açarım ben o trafiği sağdan soldan onlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ardeth said: abi sağdan gidince yol rahatlamıyor. ilerde yol daraldığında veya sapağa gelindiğinde sağdan gidenler ana yola kaynak yapınca trafik iyice bok oluyor. hiç hoş değil sağdan gitmek kaynak yapınca olan arkadakilere olur, kaynak yapan karlı çıkar. o yüzden umrumda olmaz. bi nevi trafik darwinizmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 biri sinirlenip üzerinden geçerse evrim teorin çöker sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 acele giden ecele gider viva lö traffic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kaynak yaptıranda suç zaten öyle bi olayda,kırıcan önüne bak bakalım kaynak yapabiliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yoo çökmez, o da evrimin parçası. GEÇEBİLİYOSA GEÇSİN PANPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 trafik varsa sağ şeritten gidiyorsam iki tekerimi şeride sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Of geçen gün tipin tekini bi kitlemişim öyle böyle değil ya adam bildiğin kudurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 DeLiqAnLı TuNiNg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bi de tabi o sağ yollar trafikte ambülans gibi acil işi olan araçların gidebilmesi açısından önemli. siz burda minik ergenler gibi şaka yapıyorsunuz. bin kere sağdan gidersiniz bişey olmaz binbirinci gidişinizde hayati tehlikesi olan bir hastayı taşıyan ambulansın önünü tıkayan arabalardan olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 sağ dediysek emniyet şeridi demedik lan. godoş muyuz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ha iyi onu bilelim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 gerçi emniyet şeridi görmyeli 3,5 ay oldu, istanbul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 emniyet şeridinden giden ayrı mal gidene yol veren ayrı mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi otomotiv manyağı olarak araba kullanmaktan nefret ediyorum bu şehirde ben. öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 trafikte leşlik yapanı, kaynak yapanı, 3. 4. sıra oluşturanı, emniyet şeridi kullananı, orta şeritte selektör yapanı, slalom yaparak sağlı sollu yardıranı şöyle bi hastanelik oluncaya kadar ıslatılmış odunla dövmek ardından da ehliyetini temelli elinden almak lazım. laftan anlayacak olsa zaten kendisi de lafa gerek kalmadan yediği haltı düşünürdü. o değil de mr hand nası otomotiv manyağısın la, daha geçen gün arabalara kısıtlama ek zorluk istiyodun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Fistan said: açarım ben o trafiği sağdan soldan onlar düşünsün http://www.youtube.com/watch?v=3GT3GX6n-y8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aklımda şu var; trafikte emniyet şeridine girip, akan trafik hızında seyretmek! arkadan gelip yardıran adamları bekletmek. eminim o şerit de kilometrelerce sıkışır. ceza falan degil, tek üzüldüğüm ambulans vb araçlar olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben onu bazen şöyle yapıyorum, emniyet şeridinden basmaya kalkan denyolar olduğunda araya girip sağ şeritle emniyeti ortalıyorum, adama geçecek yer bırakmıyorum. zaten 5 dakka sinir olsa yetiyo bana çekiliyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar