kozalak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben de gerge nin onerdigi ucuz meelec i meraktan alicam herhalde. koss ksc75 ve sennheiser cx200 street ii var.ikisinden de memnunum ama koss un sesi daha guzel.earbud bi kulaklik ariyosaniz tavsiye olunur.yalniz disari ses veriyo o yuzden otobuste kullanirsaniz dayak yiyebilirsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 O ucuz Meelec işte iyi bir burn-in'den sonra aşırı değişerek süper oluyor. Garip bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 3 sene falan Sennheiser CX-300 kullandım, çok sağlamdı, kaliteli malzeme kullanılmış falan ama ömrünü doldurdu haliyle. Sonra Metro.Fi 150 kullandım, üretilmiyorlar artık. Aldıktan 15 gün sonra kablosu sıyrılıp koptu. Ardından CX-400II aldım 2008 gibi, hala kullanıyorum. Sennheiser'ın kablo kalitesi falan çok çok iyi olduğundan hiçbir problem yaşatmıyor, ses kaliteside yeterli. Metro.Fi daha iyiydi ama işte 2 hafta anca dayandı. Bazı kulaklıkların kabloları bir kaç ay içinde sertleşiyor, Sennheiser'de bu yok. Bütün kulaklıklarıda denemediğimiz için hangisi iyi malzeme kullanıyor, hangisi kötü bilemiyorsun. Bir ara Jays alma fikri dolanıyordu kafamda ama almamıştım, hala çok iyi mi onlar? Yada GERGE, CX400-2'den sonra değer mi o bahsettiğin ucuz ama kaliteli modele geçmek falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 o meelec tr'de satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Burada satılmıyor ama buraya satıyorlar sitelerinden. CX-400 kullandım ben de, aynı gibi kalitesi. CX-400'de baslar daha ağırdı, bunla soundstage daha iyi. M9'da tizler biraz daha sert. İkisi arasında çok büyük farklar yok. M9 daha iyi hatta fiyatına da düşünürsen. Jays'lar hala iyi. a-Jays Three alacağım ben de bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 dukkanlarda diyorsan satilmiyor diye biliyorum, siparis vereceksin disaridan brainwavz m2 kullanmis olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ya bi westone vardi bu isin ustasi.bi ara um1 kulakligini kullanmistim cok acayip bi kulaklikti.taa 2005 gibi ikinci elini 100 liraya almistim.en son 3 driveli um3 modelini cikarmislardi ama fiyat ta ucuktu sanirsam heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 gerge rock muzik icin kulaklik onerir misin.onerdigin ucuz sey uygun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 M9 uygun. Ben de genelde progrock dinliyorum onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 FATAL1TY dicektim kulak iciymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 GERGE said: O ucuz Meelec işte iyi bir burn-in'den sonra aşırı değişerek süper oluyor. Garip bir şey. burn-inden kastın normal kullanım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Senin aldığının burn-in'e pek ihtiyacı yok, ucuz model için dedim onu. Normal kullanımla da düzelir, yavaş yavaş güzelleşriğini duyarsın hatta. Ben öyle yapmıştım iyi burn-in gerektiğini duyunca tam test etmek için. Ama en iyisi bir yere koyup 3 gün açık tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 cx400 tarzı bişi al 100 liraya kullanırsın baya süper kulaklıklar var ama 400 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 GERGE said: Senin aldığının burn-in'e pek ihtiyacı yok, ucuz model için dedim onu. Normal kullanımla da düzelir, yavaş yavaş güzelleşriğini duyarsın hatta. Ben öyle yapmıştım iyi burn-in gerektiğini duyunca tam test etmek için. Ama en iyisi bir yere koyup 3 gün açık tutmak. abow yanlış link vermişim ben o ucuz dediğin M9 aldım abi adfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Fistan said: cx400 tarzı bişi al 100 liraya kullanırsın baya süper kulaklıklar var ama 400 dolar cx400 nerde 100 lira ya, cx200 o fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ebayde ucuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 GERGE'nin tavsiyesi üzerine MEE M9 almıştım, şimdiye kadar kullandığım kulaklıklar içinde en iyi basslara sahipti ancak tizleri pek iyi değildi başlarda, burn-in'den sonra gerçekten müthiş oldu.. uçlarına göre sesin pek değişmeyeceğini düşünüyordum ama hepsi bambaşka ses veriyor. şu anda fiyatına göre mükemmel olduğunu söyleyebilirim(gerçi kullandığım en iyi kulaklık ehueh).Şu kulaklığı 50-60 dolara satsalar yine alırım yani o derece iyi cidden. Yalnız PTT çok felaket, kulaklığı kapımın önüne bırakıp gitmişler. Sağolsun bi komşu yerde görünce bakmış ismim yazıyor, akşam getirdi.. Bir yakınıma denettim, o da çok beğendi,istedi onun için de sipariş ettim, 10 gün içinde geldi o da, bu sefer dış kapıdaki posta kutusuna koymaya çalışmışlar, sığmayınca bu sefer dış kapının önüne bırakmışlar, başka bir komşu bomba sanmış falan ajklsdjkl bu sefer de o getirdi.. PTT ÇOK LEŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 zeawee said: PTT ÇOK LEŞ! walla heyecanla bekliyorum bende... İş yerinin adressini verdim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mee M9P modelinde mikrofonda var telefonlar için ses gerçekten iyi mi? Bunlarıda deneyemiyoruz en sinir olduğum şey o. Yapsalar şöyle bir test showroom bakabilsek ne güzel olur. 2010 yılında M6 alana M9 ya da M9P den istediği birisi bedava veriliyordu o zaman forumda görmüştüm keşke alsaydım diye çok söylenmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://www.meelec.com/Articles.asp?ID=288 Bu da iyiymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bende 4 gün önce M9 siparişi verdim, bakalım övdükleri kadar var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 banada kafaüstü kulaklık önericek var mı? max. 80 lira olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 80 e kafa üstü değil de kulağa takmalı koss ksc75 öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sennheiser'in headphone'u olmasi lazim 80 liraya kadar , ben 50ye aldiydim eskiden bir ara gayet de giderliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Flassh said: banada kafaüstü kulaklık önericek var mı? max. 80 lira olsun. sennheiser hd 201 olabilir, daha ucuza bile alabilirsin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar