kavurma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Seele said: /summon Viktor Summon faild because Viktor is offline. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 başbakan şaşırttı valla. tebrik ederim Laiklikten korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 http://troll.me/images/jackie-chan-whut/jackie-chan-whut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 lol tayyipin prompterını hacklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ShadowFury said: lol tayyipin prompterını hacklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Raze said: başbakan şaşırttı valla. tebrik ederim Laiklikten korkmayın Laikliğin tarifini başbakan yaptıktan sonra nesini tebrik ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 valla gayet güzel ve doğru konuşmuş.sistemimizi övmesi gayet güzel birşey.eğer araplar sömürülmekten kurtulmak istiyorsa bizim sistemimize geçmeleri gerek. tanımıda gayet makul. illaha herkesin herşeyden tatmin olmasını beklememek gerek.he diyip geçicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 TD)Pentagram said: valla gayet güzel ve doğru konuşmuş.sistemimizi övmesi gayet güzel birşey.eğer araplar sömürülmekten kurtulmak istiyorsa bizim sistemimize geçmeleri gerek. tanımıda gayet makul. illaha herkesin herşeyden tatmin olmasını beklememek gerek.he diyip geçicenSömürülmekten kastın emperyalist güçlerin sömürmesiyse türkiyede kimi zaman sömüren kimi zaman sömürülen ve şu anda da emperyalist emelleri var gibi gözüken bir güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 rejimi kast ediyorum.demokratik bir cumhuriyet ile arapların baba oğul sistemini kıyasladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bu kadar darbe geçmişi olan bir ülke olarak türkiye demokrasi konusunda örnek teşkil edilicek bir ülke değil bence.Kısacası ortadoğudaki arap ülkelerinden iyi olsakta hiçbir bokta o kadar da iyi değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Şunu gördüm ki Başbakanımız ne yaparsa yapsın yaranamaz çoğu insana. Amma düşman çıktınız Başbakanımıza ayıp ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ilk sayfaya şöyle bir baktım şakirt çeklist tam, helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 diyene bakıyoruz.. yorum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yarası olan gocunur!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben baktım diyene sevimli bi adam lan. bangladeşli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Kırmızı ışıkta beklerken yaya geçidinde goldbären ı görsem camı kaparım lan mendil satar fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 köprüde saat satarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Emperyalizm nekadar tatlı, ne kadar güzel birşeymiş lan şakirtler tadını almaya başladı hemen. avrupalı gelip bize akıl verdiği zaman "fransa olaylara fransız" diyen başbakan'ı hürra alkışlayanlar, RTE araplara laiklik dersi verdiği zamanda alkışlayarak altın nalıncı keseri ödülünü almaya bu yıl da hak kazanıyorlar birkez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Raze said: başbakan şaşırttı valla. tebrik ederim Laiklikten korkmayın "Suriye'de ölenler Sünni,öldürenler Alevi" diyen kişiyi te3brik ediyorsun. Dikkatini çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 goldbären said: ilk sayfaya şöyle bir baktım şakirt çeklist tam, helal team -Shakirts everywhere -Shakirts forever şeklinde iki tane sticker hazırlasam hangisi daha çok tutar sence gold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 tebrik ettiğim adamın kim olduğunu biliyorum, sen son seçimde oyunu kime attığını biliyor musun? böyle bir mesaj, altında başka sebepler yatsa bile (eğer yatıyorsa) doğru bir harekettir. Doğru bildiğini yapacan, doğru yapanı takdir edecen. bende böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Bence askerlerimize bütün gün manowar dinletelim hepsi gaza gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bırakın bu işleri, ekonomiye gelelim. hazır "yunanistana bişey olmaz" denmiş ve yalancı rahatlama yaratılmışken ne var ne yoksa altına gömün. boşuna GOLDbären dememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Avrupa kendi etti kendi buldu. Yunanistanı avrupa birliğine almasaydı en azından banane akü derdi yunanistan en sonunda satılırdı iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar