-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 goduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkasokak said: totalde 5 kişi alıntı yapmış yorumumu. yapılan tüm alıntılara atılan cevaplar da tarafımdan yazılsa en az 2 haftadan başlayan cezalarla ödüllendirilirdi:) ama güzel seviyorum bu muhabbet ortamını, ezikçe yorum yapıp maç sonrası alıntı kasmalarını. beşiktaş çok şanslıydı, rakip orta açmayı başarsa güzel goller bulabilirdi. erken çözüldüler önümüzdeki maçlara bakıcaz. bir de maçta şehitler ölmez denildi? neyin şehiti bu?! http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkasokak said: totalde 5 kişi alıntı yapmış yorumumu. yapılan tüm alıntılara atılan cevaplar da tarafımdan yazılsa en az 2 haftadan başlayan cezalarla ödüllendirilirdi:) ama güzel seviyorum bu muhabbet ortamını, ezikçe yorum yapıp maç sonrası alıntı kasmalarını. beşiktaş çok şanslıydı, rakip orta açmayı başarsa güzel goller bulabilirdi. erken çözüldüler önümüzdeki maçlara bakıcaz. bir de maçta şehitler ölmez denildi? neyin şehiti bu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 arkasokagı bırakında israil futbol takımını yenmek farklı yenmek sadece moral falan gibi geyik şeyler için iyi de takım için birşey söylemek için hatta sevinmek için baya erken öyle alıştık ki mal takımlara yenilmeli.tel aviv gibi tırtın tırtı takımları yenince millet sevinir hale geldi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Q7'nin orta ne lan öyle oeh. Benim mahallede % 99 jew, yarın bjk forması giyiyim bari gerçi futbol ne bildikleri şüpheli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 tunch said: aktiftablet said: O üçgenleri, beşgenleri kendi cezasahamızda kuruyoruz ancak, o da Fernandes'in rahatlığı yüzünedn, adam orda pas yapıyo, çalım yapıyo falan. ne yapsın , boşa çıkan , boşa koşu yapan adam var da o mu atmıyor. necip bu sene 2 maçtır en kötü oyuncusu takımın , allah sonunu hayır etsin 1 kez defanstan gelip fernandese veya orelyoya kendini gösterip pas almadı. simao quaresma ikisi birden olmuyor ayrıca. simao geçen sene kanadına inanılmaz yardım ediyordu , bu sene sahada dolaşıyor , haliyle bekler de ileri çıkamıyor. çok kötüyüz çok , nerden tutsan elde kalıyor takım. Abartmışsın. Yardımlaşma eksiği var takımda ama fizik olarak çok güçsüz takım, bu yüzden birazda. Quaresma bu maç defansa çok yardım etti. 65ten sonra falan düştü oyundan, geri gelmemeye başldı ama o zaman kadar yardım etti. Simao da aynı şekilde. Necip ise bence taktik olarak bilinçli bi şekilde ileride oyantıldı bu maç. Rakibin oyun kurucusuna basmak için ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Pha said: Q7'nin orta ne lan öyle oeh. Benim mahallede % 99 jew, yarın bjk forması giyiyim bari gerçi futbol ne bildikleri şüpheli. Ahahah bi de aşırı fanatik çıkmasınlar dikkat et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.fotogol.com.tr/images/fotogol.jpg ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 orelyo kolu arkasokağa da el sallasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hadi başlık nese dicem "monaco'duk" gördük.. adam bide osmanlı tokadı fln yazmış -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 adamlar döner yedik diye manşet atınca rage oluyoruz ahahaha. beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kkk said: http://www.fotogol.com.tr/images/fotogol.jpg ahahah HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar