Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 inventory giftiymiş onlar dediğine göre, onların da keylreden bi farkı yok ya hani bundle oyunları için neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 giris GW si yaptim hadi bakalim kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 guns of icarus online betası cıkmıs nası bişi bi fikrim de yok gerçi. denemek isteyne varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 15 bin tane dağıtıyorlardı ve 11*** entry vardı. giren herkese verdiler anlayacağın =) ben de henüz denemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 nerdeyse hiçbirinizde serious sam yok, gayet güzel iki serious sam oyunu koyuyoruz, yok bi farkı yok, yok bilmemne. birisi gider geçen gün $1 olan oyunla giriş giveawayi yapar sorun olmaz, biri gider başka bi bundle'daki oyunu inventory'den koyar bişey olmaz, ben koyunca yıldızların altı. birbirimize göre değiliz anlaşılan. kazandığım oyunu akşam geri veririm, böylelikle aramızda bir anlaşmazlık kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 2 entry altında kalınca yeni açmak zorunlu olması olayını sadece girişte değil hep yaparsak bundle fln olayına gerek kalmaz. en ez iki kişi girdiyse kötü de olsa bi talep var demektir çok önemli değil. ama giriş dışında öle zorunluluk olmayınca umursamadan koyabilirler. bu arada inventory fln da olsa olmamalı bundle yasaksa eğer. bizde oyun yok yeni alıp veriyoruz sonuçta ve o kurala göre alıyoruz. adamın inventory'sinde oyun olması kimseyi bağlamamalı bence yeni oyun almasına engel değil. diğerlerini de ne amaçla aldıysa o amaçla kullanmaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Sypro, rome'a 1$ diyip duruyosun ama girip kazanmışsın, demek ki vereceğin ss'den daha değerli gördün? sen de biliyorsun bundle'a girmiş çoğu oyun 1$ bile etmiyor tradede. bizim kurallara göre 5p değerinde bundle dışı her oyun verilebilir, adma demek ki rome'u alabildi anca onu verdi (değeri 10P). sg'de hiçbir adam gibi grupta bundle (gift olsa bile) verdritmiyorlarki zaten mantıklı olarak, sadece bizim uydurduğumuz bir şey değilki. neyse çıkmışsın gruptan sen kendin, rome'u da eklememişsin zaten hesabına iyi olmuş çıkman gerekecekti. dedik o kadar sg kurallarına uyacaz diye. bu arada 2 entryden az biten giriş dışı zorunlu giveawayler için de goltta yeniden açma zorunluluğu getiriyorum, böyle zorlamadıkça olmayacak yoksa. normal gruba da isteyen arada açar gönlünden kopanı artık. gift halindeki bundle oyunları içinse yine kim jongluk yapmayıp oylama yapcam. o da hallolunca değişecek bir şey kalmayacak zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kkthxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Rome geri geldi ama başka bir giriş giveawayı açayım madem.Rome sonra :) edit: cont kaldırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Abi şunu anlamıyorum, neden pati golt a açarken birde ektra condition koyuyorsunuz contributor only diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 evet o saçmalığı yapmayın giremeyenler oluyor dreagloth said: Abi şunu anlamıyorum, neden pati golt a açarken birde ektra condition koyuyorsunuz contributor only diye? bi de seni görmüşken söyleyeyim abi, torchlight2 giriş giveawayin o tamam, 1 hafta içnide de wormsü kazandığın için kazanma giveawayi açman lazım gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 aimm silip tekrar açacak 0 kontribütle trineı açmış: http://www.steamgifts.com/giveaway/SoT0U/trine-2-collectors-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Robert_Poche said: NS2 spompas'a geldi, listede pasif gözüküyor, napıyoruz böyle durumda? Silphatos said: spompas benim nss5'i de kazandı ama giriş giveawayi bile yok, yapana kadar bekleyecez artık yapmazsa zaten cumaya şut benim flatout u da kazanmis adam. golt huxxorladi gruba girer girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Nasıl bir şans var adamda yahu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi tek başıma girsem site patlar ben kazanmayayım diye o kadar şanssız adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 birkaç saat önce chatte konuşmuştuk ilk girenlerle, artık giriş giveawayleri girdiği anda yapılacak 1 hafta değil (hazırlasın girsin hesabı). bi de bundle oyunları inventoryde olsa bile iptal oldu, yıldızlılar sayılmıyor giriş ve zorunlu. zaten şu an süren ve biten bundleların hepsi yalan oldusanırım bi de pati dışına açılalım önerisi vardı ama onu bilmiyorum napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 O kuralları olan grup ancak dışarıya açık olursa uygun bir sayıya ulaşır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bu koydgunuz oyunlara para verip mi aliyosunuz, ben orayi hala anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 abi o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 fakirlere göre değil dedik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 olm parasi neyse verin alin istediginiz, ne ugrasiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 seviyoz karma oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 parası olan adam kumar oynamıyor mu? hadi ateyizler bunu da açıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar