DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 BonePART said: oddworld kazanmısım gruptan nerden yollucak olayı bu arkadas Kazanan arkadaşlara mail yolladım.İstersen steam den ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bu grubun kurallarını değiştirsek ya? mesela gruba katılan herkes katıldığı zaman 1 tane giveaway yaratsa, şu ana kadar açmamış olanlar da yaratır işte böylelikle. sonra başka bir kural da birisi bir giveaway'i kazanırsa karşılığında başka bir tane açsa, böylelikle de vermeden almak dediğimiz olayın önüne geçeriz. kuralları da belli süre içerisinde uygularsak mesela 1 hafta ya da 3 gün falan gibi, herkesin kazandığı bir yere dönüştürebiliriz grubu. bi düşünün bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 şimdiye kadar kazandıklarım için 1 giveaway açsam. yada cthulhu vermem gerekir yada imdü cüzdan yırtılur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 @Sypro, O dediğini baştan açarken yapsaydık olabilirdi ama şu an 95 tane üye var. Kim kazanmış, kim oyun vermiş, kim vermemiş, gruba yeni giren kişi gift yaptı mı, yapmadı mı, Grupta gift yapan kişi grubamı yapmış yoksa public mi vs vs. Bunlar için birinin oturup uğraşması ve takip etmesi lazım. Onun yerine adamlar contributor sistemi getirdiler. Gruba gift açarken arada 0.1 cont luk bile açsan hiç gift yapmamış adam giremez. Bu da bir filtre yöntemi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fazla bal mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 helal düüd, bildiğiniz giveaway grupları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 You Won: Terraria Closed 12 hours ago 1206 Yes No Abi ağlamak istiyorum. İlk defa bişi kazandım pati grubu dısında. Hemde Terraria. Ama boktan kısmı su terraria benim filler oynumdu. Tıklıcak bisi kalmayınca abanıyodum. Artık ne alıcam lan eauhuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/ritnL/really-big-sky http://www.steamgifts.com/giveaway/IIUCJ/cthulhu-saves-the-world bunları almadım len ben hala napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 mailına bak mail atmıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ağbii çok saol mailime bakmamıştım hiç 1 haftadır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ciddi misin lol :/ neyse karşılığında şu steam badge için bi youtube video felan bul bvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hayır değilim tabi. kendi hesabına yükledigin oluyo galiba sadece ben öyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 username: madboy91 allah aşkına bir invite atın gruba, 2 aydır her gün yeni giveawaylere giriyorum, ULAN 13 KİŞİLİK GİVEAWAYDEN BİLE BİRŞEY KAZANAMADIM ÇILDIRACAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bende aynı dertten müstaripim odesamah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 şakire çay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/gKSkA/batman-franchise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 lan ben de kazanmışım 2 hafta önce bir oyun şimdi gördüm.Oyunumu verin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bunu sırf contributor için aldım. Şanslı Pati dışında katılmasını istediğim arkadaşlarımda olduğundan Private Giveaway yaptım. Bu oyunu ister tekrar gift edersiniz ister arşivinize eklersiniz. Sizin tercihiniz ancak link sağa sola gidebilir diye bu oyunu kazanacak kişi "Şanslı Pati" grubunda değil ise ve tanıdığım biri değil ise oyunu vermeyeceğim. Bu 2 kritere uymuyorsanız bu çekilişten uzak durunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 gogogo hayfayf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 gogogo rush (from left) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 haylayfi 1 saatlik yapmisim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sağolun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 giveawaylerde makina random seçiyor değil mi çok yeto bir soru sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 cevabini kendin vermissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar