OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Silphatos senden mega giveawayler bekliyoruz huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 steam forumlarındaki miniyi mi gördün dsfgj, param olsa yapardım da übermega ama fakirim anca böyle en mega verdiğim şey şuydu şimdiye kadar http://www.gog.com/en/forum/general/the_official_humble_appreciation_draw_of_the_unofficial_unofficial_advent_calend/page1 onu da elemanın teki fiyat limiti olmaksınız istediğin oyunu veriyorum dediydi de öyle gaza geldim, great ancient Nordic god falan ahahaha nasıl yancılık yaptıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Sirf kazaninca nasil oluyomus gormek icin girdim ya faerie solitaire giveaway e. ilerde bi gun kazanirsak gozumuzden kacmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kazandim gecen gun ben bi oyun. Eets diye. Boyle hemen ekranin ortasinda kazandin bilae diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 romslayer said: Sirf kazaninca nasil oluyomus gormek icin girdim ya faerie solitaire giveaway e. ilerde bi gun kazanirsak gozumuzden kacmasin. ahaha aynen ben de o sebepten girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bende olmayan bütün oyunlara yazılmıştım, bir tanesini kazanmışım :P. Steam üzerinde gift olarak yollamış adam. Artık her hafta harcayacağım verdikleri 300P'yi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ben dota 2 lere giriom kazanırım da birilerine takas yaparım diye 50 50 gidio pfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 1 aylık ciddi sem bitmiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 abi bunda gift açmanın açana ne faydası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 fakir sevindiriyosun başka bi olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 xeno seni ilgilendirmiyor ne de olsa fakirsin tısısıısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 pati give away a beni de alırmısınız plz babs kenks id:robertpoche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 aradım mamafih bulamadım. mafia 2 ne zaman indirime girmişti ? joe's adventures için bir dahaki indirimi bekleyeceğim ama ne zaman gelir acaba diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 İlk defa bişey kazandım steamgifts de o da zaten 25k copylik çekilişti dsfgfdhgjhkgflkşikjglkhgjfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 gleoddyn said: xeno seni ilgilendirmiyor ne de olsa fakirsin tısısıısı kes lan bende giveaway yapacak bir adet eve online var sende o da yok sasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Adam 2 dolara aldığı şeyi koyacak kehkeh. Allah'ın liselisi tısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yoo 2 dolar değil yoo bak steamden fiyatına gayet 20 dolar. KANITLA 2 DOLAR OLDUĞUNU, HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 buyurn kardesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ilk giveawayimi pati içi yapmadım fakir kapışması izliyim dedim, sizi de beklerim; http://www.steamgifts.com/giveaway/yNsKL/eve-online-crucible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 pati grubuna beni de alın, tropico 2 dagıtayım, rüşvet bile veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Robert_Poche said: pati grubuna beni de alın, tropico 2 dagıtayım, rüşvet bile veriyorum. bu arada steamid:robertpoche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Xenocide said: ilk giveawayimi pati içi yapmadım fakir kapışması izliyim dedim, sizi de beklerim; http://www.steamgifts.com/giveaway/yNsKL/eve-online-crucible inadına girmedim bende lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 pati ici ilk giveawayim. buyrun tropico reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 crasah hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 BU DA MI GOL DEĞİL ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar