Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Baa 10 kömür vermezsen bu mesajını Gabe amcama iletirim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 abi işsiz misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Cidden ya 37 hesap için 37 mail açmak bile bayar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 adam farmer çıktı sdf pardon abi. craft ettiğin kömürlerden ne çıktı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 abi farmer deil internet kafemde orjinal oyun kullanıyorum. crafttan stalker ve indirim kuponları cıktı. bundan sonra yakmicam zaten trade edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 https://www.facebook.com/MambaGaming şuradan da eventler ile kuponları dağıtmaya başlicam zaten. napayım o kadar kuponu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 adama farmer flaan dedik, çeşitli şekillerde horgördük, utandırdı bizi. bilinçli internet kafe işleticileri de varmış, sevindim bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben de 30 kömüre ulaştım trade ile yakmayayım trade edeyim bari kupon çıkarsa hepsinden deliriririm ikinizi de birkaç saat önce invite ettim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 aman sakın ben çok pişman oldum. http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1189 30 kömüre garanti bi oyun almak en iyisi. bana stalker denen keko oyun cıktı. gerisi de indirim kuponu. sen nasıl 30 komur yaptın bu arada. tek acc ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 elindeki fazla humble bundleları fln benim gibi garibanlara dağıttı aldı :d.. zaten 2 ocağa kadar trade edemezsem belki silphatos a atarım kömürleri, ilerde foruma koycagına direk bana yollar kodları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 cenx said: bana stalker denen keko oyun cıktı. http://i.imgur.com/YEyoY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 cenx said: aman sakın ben çok pişman oldum. http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1189 30 kömüre garanti bi oyun almak en iyisi. bana stalker denen keko oyun cıktı. gerisi de indirim kuponu. sen nasıl 30 komur yaptın bu arada. tek acc ile mi? tek hesap ile milletle oyun trade ede ede, 39'du bu arada ama oyuna karşılık bu sefer kömür trade ettim 22 kaldı son. LethE said: elindeki fazla humble bundleları fln benim gibi garibanlara dağıttı aldı :d.. zaten 2 ocağa kadar trade edemezsem belki silphatos a atarım kömürleri, ilerde foruma koycagına direk bana yollar kodları :P 7-8 kömüre ulaş çok rahat trade edersin Steam forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aile içinde kalsın, sana bundlelara karşlılık fln vermeyi tercih ederim :P ama kalmadı bişi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 haha mezarcılara geçit yok artık sitede : yalnız bu sefer de kimse giveaway açmıyor asffgssg ya yok mu zengin açsın güzel bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ehe Humble Introversion Bundle çıktı yeee sonunda bişi aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 said: 25% OFF Valve Steam Coupon 25% off any one title on Steam listed with Valve as the publisher. Excludes titles released after January 2nd, 2012. (Valid January 2nd, 2012 through March 1st, 2012) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ya su boktan 2 dolarlık oyunnarla dolcana ise yarar oyunnar olsa keske 250 puan var harcıcak hic bisi yok 1500 tane sanctum war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yanlış başlık asfdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yada ne biliyim site biraz işe yarar olsa mesela aynı oyunları stacklese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Şuan sinirden kendime vuruyorum Bir tane puzzle vardı 6 saatimi verdim çözdüm 2 tane skyrim ödüllü.. ve 2 entry vardı biri bendim.. 57 dakika kala link dışa çıkarıldı denildi ve gg oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 istedigim tek oyun skyrim lan, 40 doalra dusmus hala cok pahalli kur sagosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 OsManiaC said: Şuan sinirden kendime vuruyorum Bir tane puzzle vardı 6 saatimi verdim çözdüm 2 tane skyrim ödüllü.. ve 2 entry vardı biri bendim.. 57 dakika kala link dışa çıkarıldı denildi ve gg oldu ahah geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 two wolds 2 cıktı son anda. 37 tane de bir. neyse ona da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 new star soccer 5 premium activation, oldschool swoscular alır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 renegade ops 4 pack aldık 4.müz yok, var mı katılmak isteyen dsfsd niye buraya yazdım ben bunu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar