Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
public çekilişle falan vakit kaybetmak anlamsız, her oyuna 1000 kişi giriyorn nasıl kazanacaksın, puan gidiyor? Bir de benim dün 25 puanım vardı, 5 puanım kalmıştı girdim iki çekilişe kazanamadım. Şimdi puanım 61 olmuş neye göre artıyor bu FAQ'da bulamadım bunla ilgili bir yazı.
Mesaj tarihi:
Sitede açılan her giftin değerinin %10'u sana puan olarak geliyor. Topladığınız puanın limiti 300. 300 den daha fazla biriktiremiyorsunuz. Birde puana para vermiyorsunuz. 1000 kişilik giftlere girmek anlamsız olsa da kaybettiğin birşey yok.
Mesaj tarihi:
hediyeyi yollayan sağlamsa bir şey olmaz, hesabında 4 oyunu olan rusdan bir şey kazanırsan gg olabilitesi yüksek chargeback falan filan.
ama norveçli euro milyoneri bir abin olursa deus ex hr, skyrim, hede hodo akışı çok zevkli.
Mesaj tarihi:
ben de atladım hemen.

60,659 Members
18,396 Gifts

teorik olarak yaklaşık her 3 kişiden birinin gift kazanması lazım ama ben 3 kişiden biri olamayıp üçün birini kazanıyorum :/
Mesaj tarihi:
fiz yarisindan fazlasi group giveaway , nasil ki patininkilere max 20 kisi katiliyor, public ler 2000 lere yelken aciyor, iste o ufak gruplar ortalamayi hayli yukari cekiyor. 3 un 1 ini alanlar da biz oluyoruz. asdfasd
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...