Sypro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 alternatif cevaplar da olacaktır tabi; CE ise box yoksa digital falan gibi. şimdilik bu kadar. seçelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ce/le ise box yoksa digital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 standart art book/müzik cd(seriously?),behind the scenes(ertesi gün youtubedan izleniyor çogu lol) kombosu olan yada içinden ev kadar ama kalitesiz plastikten yapilmis 5 dolarlik heykel/figure çikan CEler beni çekmiyor pek, onun yerine oyunla yada dünyasiyla ilgili ufak ama sembolik seyler veren CEleri seviyorum ben. onun disinda digital bir yerden sonra iyi oluyor, yoksa kutukutukutu oluyor ev bir süre sonra, bizzat yasadim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Steam'i kullanmaya başladığımdan beri pc için nerdeyse hiç kutulu oyun almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sırf cd'lerin çizilmesine ve sonrasında okumamasına karşı alerjim olduğu için bende dijital download diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Arşivciliği gm yaptığım için şansım olduğu sürece box. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 önemli olan fiyat. fiyat aynıysa zaten kutulu alıp dijital platformuna kaydettirebilirsin. sonra istiyosan cd'sini çiz, istersen kutusunu at. öbür türlü dijital. o kutuları dizdiğin rafların yerini artık steam library aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 steamworks oyunlarında eğer dijitali çok daha ucuz değilse kutulu tercih ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dijital iyi ya nerdlüğünü saklama şansı veriyor kitlelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 http://dddeals.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kutuya erişebiliyorsam aynı fiyata, (ki ulaşamıyorum steam indirim fiyatına çoğu zaman) kesinlikle kutu. hoş gerçi steam'e entegre olmayan oyunlarda achievement filan alınamıyor. achievement ekstrası için digital tercih edebildiğim durumlar var son m&b'ler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Büyük beklenti içinde olduğum oyunlar kutu, geri kalanı dijital. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 m&b'ler steamworks değil mi zaten, retail warband var bende keyi steam'e eklenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 o anlaşılmıyor ya çoğu zaman kutunun üzerinde steamworks filan yazmadığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Aluriel said: ce/le ise box yoksa digital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Birde arşivcilik derken arşivde Baldur's Gate ve Fallout serisi orjinal olarak dururken yanına Dragon Age II mi koyayım Mass Effect II yi mi ? Onunda etkisi var, artık uğraşmak istemiyorum eski tadı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sam said: o anlaşılmıyor ya çoğu zaman kutunun üzerinde steamworks filan yazmadığından. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601 burda belli, retail anca bunları alırım o da çok ucuza bulursam. ce falan gereksiz şeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar