kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 noldu becerebildin mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ya sdkarta goldcard uygulamam gerekiyormuş şimdi ona bakıcam. dun CID error diyip downgrade etmedi telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ne güzel telefonmuş htc desire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ben SGS rootlamıştım , gayet basit bi program install edip root demiştim olup bitmişti :D Nedir HTC'deki sıkıntı tam olarak versiondan kaynaklı mı root yemiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 aynen öyleydi şu anda alayına gider bir halim var 2-3 saate detaylı bi açıklama yapıcam hatta tutoya dökücem olayı... edit: bu yapılan edit itibariyle HTC Desire Z Stock ROM yüklü ve 2.3.3 Gingerbread updateli telefonuma Cyanogenmod 7 yüklemiş bulunuyorum. öldüm öldüm dirildim lan. peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 cyanogenmod'un en sevdiğim özelliği tek aksiyon ile 3G banttan 2G banta geçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 beyler cyanogenmodda picasa synci nasıl kapatabilirim? picasadaki bütün fotolar telefonda yaaa=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Settings'e gir. Orada sync duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 abi komple google içinde var sync kapanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Sevdin mi Cyanogen'i bu arada? İzlenimlerini alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Picasa ayarlarına bakacaksın o zaman. Ben kullanmadığımdan Picasa bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 GERGE said: Picasa ayarlarına bakacaksın o zaman. Ben kullanmadığımdan Picasa bilmiyorum. ya picasada öyle bir ayar yok. telefondan bi şekil synci kapamam gerek ama bulamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 GERGE said: Sevdin mi Cyanogen'i bu arada? İzlenimlerini alalım. telefon htc stock romundan sonra bildiğin acayip performans kazandı. ama pil ömrü için henüz birşey söyleyemiyorum. bu gece bitecek şarjı onun üzerine daha iyi bir yorum yaparım. sadece settings içinde yolumu pek kolay bulamıyorum henüz hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Halbuki stok romu en adam akıllı olan firma da HTC .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 MrLevie said: beyler cyanogenmodda picasa synci nasıl kapatabilirim? picasadaki bütün fotolar telefonda yaaa=( hesaplar ve senkronizasyona girdiginde en ustte secenekler var, otomatik esitlemeyi kapatirsan hicbir sey esitlenmez.sadece picasa icin yapacaksan muhtemelen googke hesabinin altindadir o.google hesabina tikla,neleri esitlemek istedigini sec.tabi secebilmek icin otomatik esitlemenin acik olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 cyanogen rom bazli miui var birde, nefis bir sey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ohooop! Tutoyu da sağdan soldan çalıp çırpıp yazdım=) tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 wildfire s hala rootlanmıyomu ya sabah şarj ediyorum akşama bitiyo sarj bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 nasıl kullanıdıgina baglı. Cyanogen'li bi telefonu da bi gün içinde pilini bitirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 cm7 yükledim geçen, telefonda sadece muzik dinlediğim halde 1 saatte 20% sarj gitti, stock romda bukadar gitmiyordu normalmidir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ya sms appında gelen mesajlarda türkçe karakterler gözükmüyor? bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bende de vardı öyle bişey, çok kurcalamadım.. cyanogen kullanmadım ama hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yaw okunmuyor mesajlar... öküz bi arkadaşım var sağolsun i yerine ı yazıyor bi halt anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 miui rom kurdum. a2sd+ yapayım derken USB Brick yaptım. 7 saatin sonunda düzeltebildim. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 MIUI iyi değil bence. stable değil. Hafta bir güncelleniyor. Çin işi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar