Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cyanogen ROM Topici


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

bi süre önce, iphoneumu pil değiştirmek suretiyle brick ettim tamir edilemiyor bakabileecek her yer baktı, neyse gittim alelacele bir HTC Desire Z aldım. üzerinde trackpadi falan var güzel birşey. üzerinde HTC'nin stock romu var. hemen gingerbreade update ettim.

şimdi sizce başka bir roma rootlamalımıyım? trackpad açıkçası bir işe yaramıyor, telefonu wake için bile kullanamıyorum ve üstteki wake/sleep düğmesi gitgide kötüleşecek böyle giderse. şarj da biraz problemli bana sorarsanız. Ultimate Juice Defender bile yeterince kurtaramıyor durumu.

garantiyi riske atıp rootlayayım mı? hangi romla rootlayayım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Birincisi o pil koruduğunu iddaa eden programlar pili öldürüyor. Task Managerlar filan da pili öldürüyor. 1.6 döneminde gerekliydi onlar ama artık haşere sınıfındalar: http://forum.paticik.com/read.php?7,5327876,page=1

Watchdog kur yeter.

Rom olarak ise iyi birşey yüklemenin çok faydası olur. Pil ömrü katlanır. Kullanılabilirlik katlanır. Gerçekten elinde Linux olduğunu hissedersin. Performans katlanır. Örnek vereyim hatta: Wildfire'ın HTC romla pili 2-3 gün gidiyor ve Angry Birds menüleri bile kullanılamayacak kadar yavaş çalışıyor; CyanogenMod ile pili 4-5 gün gidiyor normal kullanımda, sürekli mobile network açık, Angry Birds de takılma olmadan oynanıyor. Telefonu dün gece sarj ettim, şimdi baktım, %89'da pil.

Bunu kullan yani: http://www.cyanogenmod.com/ Direk telefonun kalitesini arttırıyor, ne güzelmiş Android diyorsun. Buradan hakkında detaylı bilgi alabilirsin: http://www.addictivetips.com/mobile/the-complete-review-of-cyanogenmod-7-walkthrough-guide/ Senin telefonu da destekliyor.

Yanında bunu da satın almanı öneririm: http://www.appbrain.com/app/adwlauncher-ex/org.adwfreak.launcher
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

romkitchen.org var ama HTC yok malesef orada, ama xda her türlü sorununu çözer.

daha 2 gün önce rom yükledim ben de sıfırdan, froyo'ydu önceden, temizledim telefonu iyi oldu.. normalde işten döndüğümde 70-75 civarı pil kalırdı akşam, bugün 83 gibi bir şey kalmıştı.

gerçi şimdi yine bi dünya oyun-program ıvır zıvır indirdim. yüklicem tek tek..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...