Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sallama arkadaşım yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Yabancı şubeden halledebiliyordun en son. Yine ıvır zıvır bi kanun değişmemişse halledebilmen lazım. Yabancı şubeye gideceksen birde istediklerinden 1 fazla bulundur gereken evrakları. Bir kopyasını da kendi şubene gönderiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Fistan said: sallama arkadaşım yok öyle bişey öle bişey yok derken? yeni mezun arkadaşların aralık celbine yetişmesi için son gün 25 eylül erken sevk dilekcesi yazmak zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Trans said: senko sen bu sene mezun oldun dimi,neden bi önceki dönemde tecil ettirmedin askerlik olayını bu sene mezun oldum da yeni mezun oldum. bi onceki donemde okuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 olorin84 said: Fistan said: sallama arkadaşım yok öyle bişey öle bişey yok derken? yeni mezun arkadaşların aralık celbine yetişmesi için son gün 25 eylül erken sevk dilekcesi yazmak zorundalar. erken sevk tablo 3 asal.msb.gov.tr TABLO 3 CELP DÖNEMLERİNE GÖRE ERKEN SEVK MÜRACAAT TARİHLERİ CELP DÖNEMLERİ BAŞVURU TARİHLERİ BAŞVURU MAKAMI ŞUBAT TIP. DR. Celbİ 01 KASIM–31 AralIk AS. Ş.BŞk.lIĞI NİSAN KrŞ. Snf. Celbİ 01 KASIM–28/29 Şubat AS. Ş.BŞk.lIĞI HAZİRAN TIp Dr. Celbİ 01 MART–30 Nİsan AS. Ş.BŞk.lIĞI AĞUSTOS KrŞ. Snf. Celbİ 01 MART–30 Hazİran AS. Ş.BŞk.lIĞI EKİM TIp Dr. Celbİ 01 TEMMUZ–31 AĞustos AS. Ş.BŞk.lIĞI ARALIK KrŞ. Snf. Celbİ 01 TEMMUZ–31 Ekİm AS. Ş.BŞk.lIĞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yabancı şubeden yaparsın sorun olmaz. yapmam diyen memur savsaklıyordur. ama kütüğü orda olanlara öncelik verirler işlemi yaparken ve senin için uzun sürer. şu tecil, karar aldırma işlerinizi sona bırakmayın çok ağlarsınız. gidersiniz son gün, bugün karar aldıran ve kurula girmiş olanları alıyoruz derler kalırsınız göt gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 benim daha çıkış belgem çıkmadı temmuz 22sinde sınav açıklandı 11eylüldeyiz hala belgem yok sıçışlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 o cikis belgesi gerekli mi asal sitesinde diplomayla gel yeter diyordu diplomanin yaninda aliyim mi bide cikis belgesi sonra bi daha izmire git gel olmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 çıkış belgesi zaten diploma yerine alınan bişey olduğu için gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 işte okulla ilişiğim kesilemedi daha sen mezunsun demiyor okul bana komple bütün bölümü yakıyor şerefsizler kaç aydır belge vermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kütüğün olduğu yere gitme şansın varsa oraya git. yoksa eğer kimlik-ehliyet-çıkış belgesi/fotokopi üçlüsünden 1er değil 4er tane fotokopi çektir öyle git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 senko said: o cikis belgesi gerekli mi asal sitesinde diplomayla gel yeter diyordu diplomanin yaninda aliyim mi bide cikis belgesi sonra bi daha izmire git gel olmasin... elinde diploma varsa çıkış belgesi yoktur zaten. Diplomayı alırken geri veriyorsun çıkış belgesini noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 geçen sene ben kadıköy şubesinden başvurmuştum. kütüğüm erzincandaydı. hiç bir sorun yaşamamıştım. 1 saatte bitmişti işim nerdeyse. ama sarı zarfı almaya gittiğim vakit ordaki komutan kimlikteki resmimin bana benzemediğini söyleyip değiştirmemi istemişti. kadıköye gidip resmi değiştirip gelmek zorunda kalmıştım. az daha ertesi güne kalıyodu işlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Şu olayı bir netleştirelim; 25 eylüle kadar bir işlem yapmam gerekiyor mu yoksa işlemler 31 eylüle kadar mı? Diplomayı ekim başı alacağım yetişir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi onda bende muallakta kaldim herkes 25eylul diyip duruyor 31 ekim diye yaya yaya oturuyordum ben... asal'in sitesinde 1temmuz - 31 ekim yaziyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ben dün gittim askerlik şubesine sordum ekim 10 da diplomam çıkıyor aralık celbine yetişir miyim dedim yetişirsin dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 tecil icin de mi ekim o zaman son tarih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 tecil için son tarih diye birşey yok,yoklama için o tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Kütük neresi ise orası senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ikametgahın olduğu yerden halledebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aradim simdi askelrik subesini istedigimiz heryerden tecil ettirebiliyoruz aralik celbi icin en gec 31ekime kadar gitmemiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 beyler bi teyit edeyim. ben şimdi haziran mezunuyum.kütüğüm farklı yerde ama ankarada gidip 2 yıl tecil edin diyecem ve edecekler dimi.sadece diplomayı götürcem, vesikalık zart surt gerekmiyor.bi de master a başlıyorum ama hiç söylemeyecem onu? babama farklı bişeyler söylemişler o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kutugun nerde oldugu onemsiz gidip ankaraya tecil ettirebilirsin, diplomanin yaninda bolca vesikalik gotur yalniz. asal'in sitesinde yaziyor neler goturulcek. son tarihte 31ekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 üniversite mezunlarının ertelemesi neye giriyo siteden bişey anlamıyorum ki ben.öğrenci erteleme mi? bişeyler buldum ama sevk tehirlerinde karar aldırarak dilekçe ile talep etmeleri yazıyo sadece belgeler neymiş bi yazar mısın? böyle kayıt işlemleri yüzünden kendimden şüpheleniyorum bazen nasıl belirsiz geliyor bana anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 a. Dilekçe (Çıktı almak için tıklayınız.) b. Diploma veya mezuniyet (çıkış) belgesi aslı ve üç adet fotokopisi, c. Nüfus cüzdanı aslı, ç. 2 Adet vesikalık fotoğraf, d. KKTC’deki üniversiteler dahil yurtdışındaki yurt üniversitelerden mezun olanlardan; dört yıl ve daha fazla süreli yüksek öğrenim gördüklerine dair Yükseköğrenim Kurumu (YÖK) Başkanlığınca verilen ve üzerinde soğuk damga bulunan “Diploma Denklik Belgesi” veya “Mezuniyet Geçici Denklik Belgesi” ile diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve noter tasdikli Türkçe tercümesinden üçer suret e. Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Formu (Çıktı almak için tıklayınız.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar