Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HfkCAs--Zag ahadfs nası acılmamıs yav bu, adamın kızışları falan efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 işte türkiyeyi bu yüzden seviyorum. ben orada o herifin ağzını burnunu kırar sonra da uzardım. amerikada olsa şırıngayla kan alırlar öyle yapsan. gelecek öyle dibime girecek küfredecek ağzımın içinde varya of pütük diye nasıl oturtursun o mesafeden kafayı. ne ayar oldum izlerken lan nasıl kafayı çakmıyor diye anlamadım. :P tam hanzoyum işte adamlar modern oturuyor bekliyor polisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 boardu kafasında kırardım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ahaha adam ağzını bi açtı 30 tane klişe 3. sınıf amerikan filmi repliği döküldü be ama efsane cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Türkiye'de olay şu şekilde gerçekleşirdi. Mülk sahibi elinde sopa, kaldırmış sopayı ileri geri sallayarak sana doğru koşuyor bir de ağzını da bükmüş, salyalar fışkırtarak "LAAAN ... .... .... ... " diye bağrıyor olurdu. En son birinin kafası kırılınca polis çağırmak akla gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 adam yanlız haklı pis eziyor çocuğu. mesele parasında değil hesap vereceksin diyor. çocuk tırstı tabi. kaykayı görünce aklıma bu geldi direk ahaha http://www.youtube.com/watch?v=ZUjIr6l4wYs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 öyle benim üstüme koşturup tükürük saçarak küfredicek,levyeyi kafasında kırarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 levyeyle mi kaykay yapıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi 3. dakikaya giriyorum şu an ve adamın gerginliği hiç azalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 adam illallah etmiş, yaka silkmiş veletlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 mani said: levyeyle mi kaykay yapıyorsun ? hea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 adami buldum emekli albaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Black-ice said: işte türkiyeyi bu yüzden seviyorum. ben orada o herifin ağzını burnunu kırar sonra da uzardım. amerikada olsa şırıngayla kan alırlar öyle yapsan. gelecek öyle dibime girecek küfredecek ağzımın içinde varya of pütük diye nasıl oturtursun o mesafeden kafayı. ne ayar oldum izlerken lan nasıl kafayı çakmıyor diye anlamadım. :P tam hanzoyum işte adamlar modern oturuyor bekliyor polisi. turkiyede olsa gelen adam direk sana kafayi otutturdu zaten, arti adam orda tek basina olmaz pesinden 5 tane emmioglu daha damlardi. ki aradaki siklet farkini gormuyosun sanirim. dikkat edersen adam elini bile kaldiramiyo, cunku polisler geldiginde cocugun sacina bile dokunsa (cocuk bu arada 21 yas altinda, yani legal degil) adam kodesi coktan boylardi. buyuk olasilikla polisler bile, dallamaya bak calilari icin bizi cagirmis demislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar