uk Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Kevlar li pantalon, daha spesifik olarak kevlar kot araniyorum. Avrupa yakasindan alabilirsem super olacak. Var mi bildiginiz yer? Bir de bu yerli uretim Tech90 markasini ovuyor millet sagda solda, subat daki fuar da denk gelemedim ben bu markaya nedense. Marka olarak baska tavsiye eden var mi ? Tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ben daha almadımda ondan alıcam sanırım ya bırı arka sayfalarda pantalon ustune fermuarlı zımbırtıdan bahsetmıstı almıs falan. neydı o? işe gelip giderken çok ii olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Gladmir said: Kevlar li pantalon, daha spesifik olarak kevlar kot araniyorum. Avrupa yakasindan alabilirsem super olacak. Var mi bildiginiz yer? Bir de bu yerli uretim Tech90 markasini ovuyor millet sagda solda, subat daki fuar da denk gelemedim ben bu markaya nedense. Marka olarak baska tavsiye eden var mi ? Tsk Hasanpaşa motoplus'ta tech90 satılıyor. Yine Hasanpaşa'da rider denim'in kendi dükkanı var. Ama avrupa tarafını bilmiyorum. İnternetten alabilirsin, beden uymazsa değiştiriyorlar. Bende hem riderdenim, hem tech90 birer tane kotu var. 2sini de tavsiye ederim, modelini beğendiğini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 hasanpasa motoplusta cok dandını urunlerı var tech90'ın zaten mekanıda sevmıorm. 3 taksıt yapıo tipler. bostancıdaki motorsikletaksesuarları.com dukkanı var, aynı mallar ordada var ve 9 taksıt. Ki tech90 ın kendı magazası var hasanpasada gene, orda taksıt yok ama. Beden deneyip, internetten sipariş edebiliosun. Ben maillaşmıştım adamla, burdan alırsınız ınternetten almıs gıbı gosterırız demıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 tech90 mağazası nerede ya? Göremedim hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Zühtüpaşa Mah. Cami Sk. Sevindik Apt. No:7/B Kızıltoprak Kadıköy yazmış mailinde ya bu yandan fermuarlı motor pantolonu arıorm pantolon ustune gırmek ıcın. ne alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 aktiftablet said: Gladmir said: Kevlar li pantalon, daha spesifik olarak kevlar kot araniyorum. Avrupa yakasindan alabilirsem super olacak. Var mi bildiginiz yer? Bir de bu yerli uretim Tech90 markasini ovuyor millet sagda solda, subat daki fuar da denk gelemedim ben bu markaya nedense. Marka olarak baska tavsiye eden var mi ? Tsk Hasanpaşa motoplus'ta tech90 satılıyor. Yine Hasanpaşa'da rider denim'in kendi dükkanı var. Ama avrupa tarafını bilmiyorum. İnternetten alabilirsin, beden uymazsa değiştiriyorlar. Bende hem riderdenim, hem tech90 birer tane kotu var. 2sini de tavsiye ederim, modelini beğendiğini al. Eyv tsk bilgi icin. @Suark Bugun ofis te ayni seyi konusuyorduk :S kimsin sen! lol Sakasi bi yana, boyle su futbolcularin idmana cikarken hatun fantezisi gibi tek hareketle ustlerinden cikarip attiklari pantalonlardan lazim. Ben full kevlar dan ziyade yazlik model ler den alsam idare ederim diyorum ama yazlik model bile butun gun oturan adami hasamat ediyormus. Cumartesi karsiya gececem, su Tech90 in kendi magazasina bir gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 http://www.lbc.com.tr/horizon_motorsiklet_pantolonu bu nası bide bu http://www.motosikletaksesuarlari.com/Spidi-Gradus-II-Yandan-Fermuarli-Motosiklet-Pantalonu-Siyah_17277.html bide şu var http://www.motosikletaksesuarlari.com/Revit-Yandan-Fermuarli-Yazlik-Pantolon-Axis-Siyah_13123.html yazlık alayım dıorm veya mevsımlık. nasolsa ıcıne ıclık falan gıyebılırım bısuru kısın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 şşşt ne dionuz bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 En iyisi revit gibi göründü. Komple file olsun aşırı komforlu oluyo, tiril tiril serinliyo içerisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 http://www.anesmotorshop.com/asp/product/3845/SHARK-VANCORE-RYU-MAT şundan alacağım bende raw modeli de güzel ama fullface değil o, varmıdır kullanan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 abime aldık shark ama malzemesi iyi değilmiş sanırım. Bell'lere baksana. Bende hanıma kask alıcam ne alsam dıe bakınıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bell rogue var bu tipte ama, çene kısmı pek güven vermedi bana hani çok rahat açılıyor alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yarım kaskın artısı ney? daha şimdiye kadar hiç "keşke yarım kaskım olsaydı" demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 efil efil esiyor önden alttan başka artısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kapalıdada içerde hava akımı oluyor ya, kanalları açınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 rahatlık için takıyorlar yarımları galiba, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Cok ozeniyorum o yarim kasklara, pit diye aciveriyorlar, rahat rahat yiyip iciyorlar kisa molalarda. Eskiden amcalarin bize dedigi, guvenli degil, darbe aninda alt cene firlayip gider idi ama artik kask teknolojileri gercekten ilerledi. Alinabilir, kullanilabilir bence artik. Alttan alttan kendimi ikna etme cabalarim da belli oluyordur, bi schubert alacam sanirim bende. Edit: Yarimdan kastim, ceneden acilir kasklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bell rogue denedim dün motoplus da, hiç güven vermedi açıkcası o çene kısmı tık diye açılıyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 çene ameliyatları çok pahalı uyarayım, çok paranız gider. full face almaya bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bende var bir tane birgun elimden dusurdum cenesinin acildigini gorunce gittim tam kask aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Yuh o kadar mi dandik hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 nitronun dandikliği sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Selam, ADAC Test Motorcycle Jeans 2014 ADAC test motorcycle helmets in 2013 ADAC test motorcycle helmets 2011 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar