Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalimdeki Dekor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bende odamda tam böyle bir sistem istiyorum :( Ah ya şöyle bilgisayar monitoruyle televisyon yan yana olacak yanında müzik seti altında CDler. Ya şöyle bi ebeveynler bıraksa evi ben döşesem :(
Nasıl bir duygudur acaba böyle bir odada yatıp kalkmak?
[signature][hline]:):(

Mesaj tarihi:
Bilgisayar yanına tv yerine bilgisayara tv kartı almak hem daha ekonomik hem de daha avantajlı (Yer vs açısından) değil mi ?[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
bu ne lan

yatak olucak tv olucak pc olucak müzik seti olucak
hepsinin arasında mesafe olucak

masa öle kıytırık olmııcak sadece bi ortam olucak.

duvarlar beyaz olucak mobilyalar deri ve siyah yada beyaz olucak[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 26 Eylül 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
Bilgisayar yanına tv yerine bilgisayara tv kartı almak hem daha ekonomik hem de daha avantajlı (Yer vs açısından) değil mi ?
Bilgisayarda bişi yaparken tv izlemek süperdir. (misal şu an nbatv izliyorum)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Bi yerde 4 tane 19 luk plazma ekran kare seklinde toplanmıs halini gormustum.DO u wanna win this supercomp yazıyodu.5+1 lik bir dvd sistemi.Son teknoloji muzik seti.Bide hp nin resim printleyen printeri (inanılmaz kaliteli cıkarıyo).EN ii sinden plazma.Bide sıkılırım bunlardan :P felam die bi bateri
Mesaj tarihi:
pek yan yana değil ama yanı odada bilgisayar müzik seti ve televizyon varda şimdi hepsini masaya taşımak kasar :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
benim bilgisayar masam bile kullanılamıyor siz neler istiyosunuz:(

yakında kendime göre yapacam köşeye oturucak bi masa kesicem duvara sabitlicem mis gibi olacak
rengide paticik turuncusu olacek:)[signature][hline]yas

[Bu mesaj Chemical tarafından 26 Eylül 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
LOL, oda pek bir tanıdık geldi. Resim için telif hakkı isterim :-P

Radyasyondan evel beni o sigara öldürecek. Ama kim takar. Odama girenlere kurşun astarlı elbise veriyorum, galoş hesabı, ha bir de gaz maskesi.

Önemli not: Sigaraya özenmeyiniz, içmeyiniz, içenlere de bulaşmayınız, sağlık açısından tehlikelidir.

Masa yazlık masa ama konvertıbıl, bir düğmeye basıyorsun roof kapanıyor. :) Bilgisayar masası kullanamıyorum. Bilgisayarda bir sorun olduğu zaman kafa göz dalasım geliyor o masalara.

Görünmeyen ayrıntılara değineyim bari. Kablolu yayının geleceğini öğrendiğim zaman eve alt yapı yaptırdım. Amaç tv'den ziyade kablo netti. ADSL daha önce davranınca pabucunu dama attım kablonun. O kadar para harcadık bari bir işe yarasın dedim ve kablolu tv için döşettiğim coaxial hattı farklı bir şekilde kullanmaya başladım. Bilgisayardan diğer odalara video yayını yapıyorum o hat üzerinden. Evde uçların bulunduğu diğer odalardan bilgisayarın gönderdiği yayını izleyebiliyorum.

Kablolu için coaxial hat döşetirken aynı zamanda ses sistemi için de kablolama yaptırdım. Yani sadece görüntü değil ses de diğer odalara taşınıyor. Böylece hem bilgisayarın yayınını izlerken sesten mahrum kalmıyorsunuz hem de müzik yayını yapabiliyorsunuz odalara. Bu ses olayı üzerine başka planlarım da var ama ne zaman uygularım, uygular mıyım, orası muallak.

O sikko anteni bilgisayardaki tv kartı için almıştım. Tv kartı gelen tv sinyallerini güçlendirilmiş istiyordu, ucuz ve pratik bir çözüm. TV kartınının televizyon özelliğini cine5 çözmek için kullanıyorum ve eve dağıtıyorum. Video in özelliği de kamera bağlayıp capture durumumda işe yarıyor. Yoksa bilgisayarda tv izlemek kadar anlamsız birşey olamaz. Odamda tv seyretmek için de o küçük tv'yi kullanıyorum. O sikko anten de bir bilgisayarda bir tv'de çalışıp duruyor. 2 kocalı hürmüz yani. Sinyalleri splitter alıp ayıracağım (grup olayı :-P) böylece tak çıkar olmayacak ama çok tembel bir kişiliğe sahibim.

Müzik seti 84 model bir pioneer. Çoğunuzun yaşı kadar vardır, hatta bazılarınızdan büyüktürde. Onun da 3 görevi var. 1.si benim odamda quadraphonic ses düzeni oluşturuyor. 2.si eve dağılan sinyalleri anfiliyor. 3.sü ki değiştirmememin asıl sebebi, plak çalıyor. Elimde orjinal eski plaklar var. Misal bugün anca kuyumcularda ya da antikacılarda bulabileceğiniz Beatles'in kabında ünlülerle birlikte göründükleri plak, Louis Armstrong ya da Frank Sinatra plakları gibi.

Monitör 17", tv 37 ekran. Boyut değil işlev demişler bonep. :)

Odanın rengi istediğim renk olmadı, şapşal boyacı yüzünden. Ben parliament mavisi istiyordum, o değişik bir mavi çıkardı. İlginç olan oda gerektiğinde inanılmaz aydınlık gerektiğinde ise oldukça karanlık olabiliyor. Renk çok güzel uyum sağlıyor. Mavi değil mi ölüsü bile güzel. 2 aplik ve tavandan sarkan lamba ile istediğim ışık seviyesine erişebiliyorum. Dinlenmek istersem loş, oda da sivrisine varsa parlak hesabı.

Böyle bir oda da yatıp kalkmak nasıl bir duygu sorusuna gelince. Asosyalliğin peak noktası. Özenilesi birşey değil yani.

Neyse 5 saat sonra İzmit yollarına düşeceğim, uykusuz direksiyon sallamak radyasyondan da sigaradan da tehlikeli.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
benim odanın son hali süper bilgisayar + tv olayında son nokta, bi de düzgün ses ve görüntü sistemi alacak parayı bulursam olay bitmiştir :D .[signature][hline]Imagine how it would be to be at the top
Making cash money
Go and tour all around the world
Tell stories about all the young girls
Mesaj tarihi:

Odamın su andakı halı televızyonun altındakı raflı dolapta PS2 onun altında DVD lerın arkasında eskı VHS vıdeo :) onun altındada dandık bı muzık setı var ama gozukmuyolar resımde
televızyonumdan menunum bıde arkada TV koltugu var buyuk ona yayılıyorum PS2 oynuyorum sıkılınca nete takılıorum fılan bılgısayar mesgulgen cok ıyı bır eglence kaynagı oluyo felan
bı ses sıstemı olsa cıllop olucak odamdan cıkmadan baya gun gecırmısımdır annemler karısmasa mını buzdolabı alıp odamda yasıcam sureklı :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Millet aşmış, odamın resmini çekebilseydim herkes kusardı. kocaman bi yatak, balkona geçilebilen pencere, bi kutu içinde elbise filan var son olarakda yatağın altında yığınla kitap...
Pc kardeşimin odasında, Müzik seti ablamın banada elinde kitapla sızmak kalıyor geceleri 23 itibariyle...[signature][hline]nbl
lcs
Mesaj tarihi:

Ehm buyrun bu da benim oda. Tv kartım var fakat kullanmıyorum. Kutusunda duruyor çünkü iş yaparken beni çok yavaşlatıyor. (Hem makinayı hemde beni.)

ps : NoteBook benim değil kuzenin.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.

• Yeni Oluştur...