di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Selam, Hazir yaz cikisi, tatilden donusunde millet, basima gelenleri yazayim paylasayim istedim. 1 Ay once sol kulagim tikandigi icin doktora gittim. Enfeksiyon var dedi doktor, temizledi, ilac verdi vesaire. Hatta adam temizleyince ve ilaclari kullaninca "ben az bile duyuyo musum" demistim. Gectigimiz carsamba yine tikandi kulagim. Bu sefer bir kac gun ardindan boyle bir kac saniyelik cok siddetli agrilar da geldi. Bugun sabahtan gittim yine doktora. Bu seferki baya farkli baya fena dedi. Mantar olusmus kulagimda ve o tikamis ama nasil bi mantar o oyle sastim kaldim. Adamin cikardigi parcayi degil kulaginiza, nerenize soksaniz tikar yani. Ha birde diger kulagimda, kulagimin icine kacan saclardan birinin kulak zarinin ustune yapismis oldugunu farketti doktor. Enfeksiyonun sebebi denizdi muhtemelen ama digerininki belli degil. Durup dururken bile olabilen bir seymis ve epeyce de tehlike arz ediyormus ilerledigi durumlarda. Diyecegim o ki illa rahatsiz olmaniz farketmez ama fazla akinti, tikaniklik gibi sikayetleriniz olursa gidip baktirin bi mutlaka. Aksatmayin. Tek kulagim 2 gun duymadi diye garip yasadim resmen. Ciddi ciddi etkiliyor fena sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kulak çok dertli bi organ ya, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Eyvallah abi sagol. Yalniz enfeksiyon zarin ic tarafina sicramadikca cok cabuk iyilesiyor. O yuzden diyorum sallamayin diye, cok aglarsiniz valla sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kulakları temiz tutun aman diyim dengeniz şaşar bi iltihapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kulak ve burun çok hassas organlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 herkesin kulaklığını kimse kullanamaz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 20 yaşındaki halime diye açsaydın başlığı şimdi hepimiz dikkat edecektik kulaklara ama bu şekilde ı ıh zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Abi cinsel ilişki yaşı konusunun hemen altında bu olunca baya bir korktum inanır mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abi ben daha cuma gunu kulagi temizlettim resmen ses kalitem artti. cift kanal duyabiliyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Zaybird said: kulak ve burun çok hassas organlar. boğaz yetim kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Mithat said: Abi cinsel ilişki yaşı konusunun hemen altında bu olunca baya bir korktum inanır mısın. HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 cok kulaklik takiyosan da olabilir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Haci o degilde, bide muzisyensen falan, cidden stereo'dan monoya gecince hayati altust oluyo insanin. Gecen ben ucusun birinde kulagim tikandi diye zorladim, kulak zarimi patlatmisim. 3 hafta ugultu, cinlama yasadim, bi kulagim %30 falan duydu. Cildirdim lan bildigin, ilk 3-4 gun sifir uyku zaten, zombie mode direk. Sakat kulaklar, dikkat etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 lan sen de ne çürük adammışsın ya. çürük değilse de baya sorunlusun yani. yok kıkırdağın parçalansın yok kulağın tıkansın. her organ önemli gençler. ben de ön çapraz bağı kopardım. hayatım karardı gibi oldu bi süre. yok kulağa dikkat et, yok göze, g.te dikkat et. hepsine dikkat etmek lazım. tabi herşey yolunda olunca farketmiyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Abi sorunlu ya da bedevi olmakla alakasi yok bunun ya. Herkesin basina gelebilecek bir sey. Cozumu de var. Dert edilecek bir sey degil yani. Kikirdaklar baskaydi ama. 3 seneden uzun surdu tamamne iyilesmesi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abi kulak hakkaten çok önemli annemle dayım çocukluk dönemlerinde bu tür şeylere ailesi dikkat etmediği için şimdi çekiyor acılarını annem 3 dayım 2 kez kulak ameliyatı oldu ve %90 bir kulakları gitmiş durumda.böyle ufak tefek şeyleri sakın göz ardı etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 lem boyle soyleyince tirstim bende ya bende cok agir isitiyorum mesela, arkadaslarim fln da diyor abi sen agir isitiyorsun, yuksek sesle konusuyorsun diye bi gitsem mi napsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 çetin abi gelip "bunun tayland'da harika bi tedavisi var. 18yaşında kızlar kulağına üflüyorlar" gibi bişi derse konu güzelleşir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Ha buarada kulak zari ameliyati cok riskli bisey, tutmuyo falan genelde. Dikilmiyo öyle, iyilesmesi bekleniyo falan genelde. Ameliyat son care, kulak arkasindan deri alip falan ekliyolar, öyle bisiler demislerdi. Benim teyzemde 3-4 kez ameliyat oldu, onunda bi kulak %30 falan duyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 dasaaa said: çetin abi gelip "bunun tayland'da harika bi tedavisi var. 18yaşında kızlar kulağına üflüyorlar" gibi bişi derse konu güzelleşir bak ahahah o degilde ben cetin abisiz bi forum dusunemiyorum artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 dasaa'cim senin icin pattaya'dan 4yil okumus ustune kulak temizleme de master yapmis hanim kizimiz geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Korax said: dasaaa said: çetin abi gelip "bunun tayland'da harika bi tedavisi var. 18yaşında kızlar kulağına üflüyorlar" gibi bişi derse konu güzelleşir bak ahahah o degilde ben cetin abisiz bi forum dusunemiyorum artik :D yalan söyleyemem ben de düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bişey olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Oha geçmiş olsun. İş arkadaşım da aynen perşembe günü dış kulak iltihabı olmuş, çenesini hareket ettiremiyodu ağrıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Yalnız kulak temizletenler direk o işin abonesi oluyor, bir kere temizlettiniz mi sürekli tıkanmaya dolmaya başlıyor kulak. Eğer kulağınızı temizlettiyseniz denize/havuza falan kulak tıpasıyla girin artık, kulağa kaçan su kulağını temizletmiş insanlar için bayağı tehlikeli hale geliyor haberiniz olsun. Benim de babamın fi tarihinde tatil dönüşü kulağı tıkanmıştı, adam bir kere temizletti üzerinden 15-16 yıl geçti hala her havuza/denize kulak tıkacı takmadan girişinin ertesinde doktora gidiyor. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar