Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinsel ilişki yaşı anketi

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Ara bilgi

Aynı kitaptan aktarmaya devam...

-Batı Avrupalı, Kuzey Amerikalı ve Avustralyalı erkekler genellikle kendilerinden 2 yaş küçük kadınlarla evlenmeyi tercih ediyorlarmış.
Nijerya, Zambiya,Kolombiya ve İran'da ise erkekler kendilerinden en az 4 yaş genç kadınlarla evlenmeyi tercih ediyorlarmış.

-ABD'nin tüm eyaletleri arasında evlenmek için minimum yaş 14 ile 21 yaş arasında değişiyormuş.

-Boşanma oranları Avustralya ve ABD'de en yüksekken Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Doğu Asya'da en düşükmüş.

-Evlilik dışı cinsel ilişki Almanya ve İngiltere'de 20 yaş altındaki kızlarda 70%'lere varan bir oranda yaygınken Asya'da aynı yaş grubundaki kızlarda bu oran 10%'un altındaymış.

-Kadın genital bölgesine sünnet uygulaması Kuzeydoğu Afrika ülkelerinde yani Mısır, Sudan, Etiyopya, Eritre ve Somali'de en yüksek oranlarda gerçekleşmekteymiş.

-ABD, Kanada, Avustralya, Güney Afrika ve İsveç dünyada en yüksek tecavüz gerçekleşen ülkelermiş (10000'de 4)...

-Kuzey Afrika ve Orta Doğu'Da pek çok ülkede homoseksüel ilişki ölüm cezası ile cezalandırılıyormuş.

-İran, Pakistan, Suudi Arabistan ve Yemen'de çocukların cinsel istismarının cezası ölümmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

pattaya değil koh phangan.pattaya inanılmaz leş bi yer.
bangkok'ta da khao san road'da ki hostellerde kalacaksın.
5-10 dolar arası.
güvenlik derdi yok, temiz, dolandırıcı yok.zaten yerliden fazla gezgin var.
inanılmaz eğlenceli ve güzel yerler.
bi daha gidersen öyle 90 dolar veririm rahat ederim kafalarına girme.
taksiye bin ko san road de götürsün.orda eli yüzü düzgün hostellerde kal bak neymiş bangkokta konaklama.havuzu olan bile var.
güleryüz, temizlik, güzel yemekler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en iyi ve vefalı arkadaşlarım ne lise, ne üniversite, ne de işyeri arkadaşlarım çıktı.
Bizim takımdan 10 asker arkadaşı yılın belirli zamanlarında buluşup eğleniyoruz. Son zamanlarda ki düşüncemiz de önümüzdeki sene birlikte Tayland'a gitmek. Eğer bu seyahati yaparsak gelmek isteyen Patidaşları seve seve yanımızda bekleriz.

Serhat, Tayland'a akmış o Rusların çoğu.
Dsikolarda Taylandlılar'dan çok Ruslar vardı teee 10-11 sene önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ramses, bizim bu bahsettiğim 10 kişilik grubun 8i evli.
Onlarla birlikte ortak bir şey bulacağız ki tutarlılık olsun.

Muhtemelen Nemrut Dağı'na gideceğiz,oradan da GAP turu yaparız falan gibi bir şey olur.
B)-

Edit: wastryx, yaa, bunu eskiden yapmıştım, biliyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

heh, tuba ekinci.

edit: yok buraya yazmayım demiştim ama madem açtın mevzuyu, bu kadın kesin kafayı çekmiş gelmiş, zaten ağzı dili birbirine dolanıyor. demin bir ara bir pozisyon vardı, yok böyle bir şey, hanımla birlikte izliyoruz, inanamadık, birbirimize baktık sonra aynı anda OHA LAN dedik. Kadın iki bacağını ayırdı, bir bacağını ilerideki koltuğa dayamak için azıcık yukarıya kaldırdı. Kameraman ne yapacağını şaşırdı, Hakan yutkundu bariz. Çeken birisi vardır, düşer yutuba.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi, dikkatli olmak lazım. Çünkü şarj biter, telefon çekmez. Hatunlar arar, taylandlı bir kadının "hoa hio fai yei" gibilerinden konuşmasını duymaları hoş olmaz.
Anonim bir çalışma olacak, düşüneceğiz. Bu konuda ben biraz daha avantajlıyım çünkü iş nedeniyle zaman zaman çıkıyorum dışarıya.

Yalnız Tuba Ekinci'nin altındaki şortmuş galiba, ulan diyorum ben de noluyor, o kadar da değil falan?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Çetin abi ileride bende taylanda gidicem valla çok kötü heves ettim anasını satayım :D
Bi de berlindeki artemis adlı yere gidicem orası da süper bir yer

Ya çocuklar, uğuru kaçmasın diye söylemiyordum ama kısa süre sonra size Tayland'tan mesaj atarsam şaşırmayın B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...