Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Booster

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
http://www.iobit.com/gamebooster.html

İlk demek istediğim programın çalıştığı. Eğer state-of-art makineleriniz varsa gerek yok, ama benim gibi ortalarda dolaşan makineler kullananlar için çok iyi. Örnek vererek anlatayım:

Bu olmadan Deus Ex SSAO kapalı, gölgeler normal halde 30 fps veriyor belki, bu olduğunda 40 fps veriyor. Ama arkadaş ta gördüğüm üzere zaten 60 fps alıyorsan bu ancak 2-3 fps arttırabiliyor.

Kullanın diyorum sınırdaki bilgisayarlar için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yok, donanıma dokunmuyor. Windows ile optimizayson yapıyor. Şu Windows'un performans şeyleri varya, temalar, search filan onları ayarlıyor. Yaptığı her şey yazıyor çünkü. Normal Windows'un kullandığım bir sürü özelliği var iptal ediklerinde iyi bir performans kazancı sağlayan CPU kullanımı yükseklere çıktığında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Nomak said:

Yanılmıyorsam ekstra birşey yapmıyor,arka plandaki şeyleri falan kapatıyordu,high priority falan yapıyor oynanan oyunu gibi gibi premium olayıda var idi bu programın.

Premium olayını kaldırıp programı tamamen değiştirmişler 3. sürümde. Her şeyi beleşe yapıyor artık eskiden para aldıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 2 gün önce kurdum tf2 de maçlarda mutlaka çakılı fps almak istiyorum bazen ufak da olsa fps kayıpları yaşayabiliyordum, artık daha stabil oldu gibi. oyuna girerken otomatik olarak devreye girmesi de iyi.

bu arada bu cpu priority muhabbeti çok önemli misal, mumble nasıl bir kafada yapıldıysa yüksek öncelikle çalışıyor normalde, tf2 ise standart mı ne -.-' onu direk en düşüğe alıyorum tf2'yi real time'a yoksa 5 gramlık program aleti dağıtıyor. artık yapandaki nasıl bir egoysa, EN ÇOK BANA CPU AYIRACAKSINIZ, EN ÇOOK BANAA SAKSI DEĞİLİM BEN! diyerek yaptı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...