Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 http://www.iobit.com/gamebooster.html İlk demek istediğim programın çalıştığı. Eğer state-of-art makineleriniz varsa gerek yok, ama benim gibi ortalarda dolaşan makineler kullananlar için çok iyi. Örnek vererek anlatayım: Bu olmadan Deus Ex SSAO kapalı, gölgeler normal halde 30 fps veriyor belki, bu olduğunda 40 fps veriyor. Ama arkadaş ta gördüğüm üzere zaten 60 fps alıyorsan bu ancak 2-3 fps arttırabiliyor. Kullanın diyorum sınırdaki bilgisayarlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bir nevi overclock yapıyor galiba.öyleyse donanımlara zarar verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Yanılmıyorsam ekstra birşey yapmıyor,arka plandaki şeyleri falan kapatıyordu,high priority falan yapıyor oynanan oyunu gibi gibi premium olayıda var idi bu programın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 anladıım kadarıyla donanımsal bir şey yapmıyor arkada gereksiz calısan programları falan kapatıyor o şekilde bir performans artışı sağlıyor olabilir. bende bir indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Yok, donanıma dokunmuyor. Windows ile optimizayson yapıyor. Şu Windows'un performans şeyleri varya, temalar, search filan onları ayarlıyor. Yaptığı her şey yazıyor çünkü. Normal Windows'un kullandığım bir sürü özelliği var iptal ediklerinde iyi bir performans kazancı sağlayan CPU kullanımı yükseklere çıktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Nomak said: Yanılmıyorsam ekstra birşey yapmıyor,arka plandaki şeyleri falan kapatıyordu,high priority falan yapıyor oynanan oyunu gibi gibi premium olayıda var idi bu programın. Premium olayını kaldırıp programı tamamen değiştirmişler 3. sürümde. Her şeyi beleşe yapıyor artık eskiden para aldıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 donanımsal bişey yoksa np.ücretsiz olması da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Kesinlikle işe yarıyor. Tuttuğun altın olsun Gerge :D çok iyi oldu bu ofis bilgisayarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 önceden ücretsiz değildi pek kimse kullanmıyordu.ücretsiz olmasıyla kullanıcı sayısı doğal olarak artacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kesinlikle tavsiye ederim, warhammer online oynarken kullanıyordum ve bayağı farkettiriyordu. 3gb'lik makinede 500mb filan temizliyordu ram'den rahat. bilhassa 32-bit sistemler için hayat kurtarıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 merak ettim yav darksaydırz'a girmeden önce deniyim çalıştırmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 on numara programmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 aoc için kullanıyordum baya rahatlatıyordu pc yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 abi aslında buna gerek yok ya windowsu köreltmek kolay iş win 7 64 kullanıyorum ama gören win 98 i mi lan bu diyor aslkdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 acaba civilization oynunada etki edermi... akşam bi deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Everquest2 raid ortamlarında denedim ben sonuç beklediğimden iyi,önceden çamur grafiklere çekmem gerekiyodu raidde,gölgeleride kapatıp bunu açınca ortalama ayarlarda rahat oynanıyor artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 harbi eskiden kullanıyordum da free kullanıcılara çok kısıtlıydı yaptıkları, deniyim bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ya oyunun bilgisayarın işlemci sıcaklığını artırma problemine çözüm olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 3.0 versiyonu Readyboost'u kapatıyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Marquezetto said: abi aslında buna gerek yok ya windowsu köreltmek kolay iş win 7 64 kullanıyorum ama gören win 98 i mi lan bu diyor aslkdjh ben de win95 görünümlü win7 x64 ultimate kullanıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 MrLevie said: ya oyunun bilgisayarın işlemci sıcaklığını artırma problemine çözüm olur mu? usb mini vantilator alıp boynunu kasa kapağı açıkken cpuya doğru büküyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Silphatos said: Marquezetto said: abi aslında buna gerek yok ya windowsu köreltmek kolay iş win 7 64 kullanıyorum ama gören win 98 i mi lan bu diyor aslkdjh ben de win95 görünümlü win7 x64 ultimate kullanıom daha bi panpiş sıcaklığındaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 vay herkes kullanıyormuş ama paticikteki arkadaşlarım da faydalansın diye düşünmemiş, hayın gibisiniz, teşekkürler gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ben de 2 gün önce kurdum tf2 de maçlarda mutlaka çakılı fps almak istiyorum bazen ufak da olsa fps kayıpları yaşayabiliyordum, artık daha stabil oldu gibi. oyuna girerken otomatik olarak devreye girmesi de iyi. bu arada bu cpu priority muhabbeti çok önemli misal, mumble nasıl bir kafada yapıldıysa yüksek öncelikle çalışıyor normalde, tf2 ise standart mı ne -.-' onu direk en düşüğe alıyorum tf2'yi real time'a yoksa 5 gramlık program aleti dağıtıyor. artık yapandaki nasıl bir egoysa, EN ÇOK BANA CPU AYIRACAKSINIZ, EN ÇOOK BANAA SAKSI DEĞİLİM BEN! diyerek yaptı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Sparkcaster said: vay herkes kullanıyormuş ama paticikteki arkadaşlarım da faydalansın diye düşünmemiş, hayın gibisiniz, teşekkürler gerge hepimiz kurduk, oyunlarda seni genkleyip gülüştük. gerge işpikçilik yaptı ama, onu da temizleyeceğiz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar