Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başlık yok (böyle daha iyi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Basketbol forumlarına yorum yapma hakkımı elimden alan moderatörler, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan genç arkadaşlara gösterdiğiniz anlayıştan dolayı o arkadaşlar size minnettardır.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Basketbol forumlarına yorum yapma hakkımı elimden alan moderatörler, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan genç arkadaşlara gösterdiğiniz anlayıştan dolayı o arkadaşlar size minnettardır.

abi boşver, sinir bozmaya değmez, olur öyle yaparlar, mod dediğin adamlar da normal üye.
Mesaj tarihi:
bu arada kimseyi korumaya çalışmıyorum fakat şöyle gelip mal yazan vs hakaret eden liselileri şikayet edin bari biraz olsun temizlensin forum.
Mesaj tarihi:
oldun said:

adamlar haklı abi ömer onanı oyunkurucu yapmıssın ben olsam bende banlarım

olm 50 küsür sayfa içerisinde yazılan binlerce yorumda3-4 yorumum var ve hepsi teferruatlı yorumlar, bir şeylere cevap olarak yazılan yorumlar, sen bunların içinden çeke çeke "ömer onan oyun kurucu oynasın" dediğimi buldun ve bu nedenle banlanmam haklı he? :) ondan sonra ben oraya bebelere ve veletlere hitaben yazıyorum dediğimde birileri bozuluyor, ağırlarına gidiyor, avukatlık yapacakları tutuyor?

yok aslında dark angel takma isimli cesaretsiz patidaş haklı galiba, ben de mallık var çünkü bir çoklarını adam yerine koyup uzun uzun yazıyorum, doğru.
Mesaj tarihi:

delikanlu gibi cık ortaya

http://www.youtube.com/watch?v=10AA4v7cVRc&feature=results_main&playnext=1&list=PLE5D5CD244D13091C

edit:yeni gördüm sakin leş die sakalar videolar koyuyoruz ohoooo olmadı ki

ama ömer onandan cidden olmaz
Mesaj tarihi:
futbol bölümü daha beter be red, incir çekirdeğini doldurmayacak mevzuyu 2 aydır tartışan adamlar var.

neyse yaaa?
dark angel, yazıyorum bu MAL lafını bir tarafa.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

mevzu o değil, dark angel takma isimli kişi, mal dediğin kim?

cetintas said:

Mal kim?

Red said:

kimse o mal hemen çıksın ortaya

o mal bulunmadan cıkmam bu topikten

tamam sakin... sorun nedir?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...