cetintas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Basketbol forumlarına yorum yapma hakkımı elimden alan moderatörler, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan genç arkadaşlara gösterdiğiniz anlayıştan dolayı o arkadaşlar size minnettardır.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abim sen biraz sin kaf giriyorsun mevzuya ondandır o. gerek yok sinire.
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya hakaret yok, bir şey yok, garbıca yazamıyor muyuz böyle konuları?
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 adamlar haklı abi ömer onanı oyunkurucu yapmıssın ben olsam bende banlarım
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 mevzu o değil, dark angel takma isimli kişi, mal dediğin kim?
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kimse o mal hemen çıksın ortaya o mal bulunmadan cıkmam bu topikten
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 cetintas said: Basketbol forumlarına yorum yapma hakkımı elimden alan moderatörler, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan genç arkadaşlara gösterdiğiniz anlayıştan dolayı o arkadaşlar size minnettardır. abi boşver, sinir bozmaya değmez, olur öyle yaparlar, mod dediğin adamlar da normal üye.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu arada kimseyi korumaya çalışmıyorum fakat şöyle gelip mal yazan vs hakaret eden liselileri şikayet edin bari biraz olsun temizlensin forum.
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 oldun said: adamlar haklı abi ömer onanı oyunkurucu yapmıssın ben olsam bende banlarım olm 50 küsür sayfa içerisinde yazılan binlerce yorumda3-4 yorumum var ve hepsi teferruatlı yorumlar, bir şeylere cevap olarak yazılan yorumlar, sen bunların içinden çeke çeke "ömer onan oyun kurucu oynasın" dediğimi buldun ve bu nedenle banlanmam haklı he? :) ondan sonra ben oraya bebelere ve veletlere hitaben yazıyorum dediğimde birileri bozuluyor, ağırlarına gidiyor, avukatlık yapacakları tutuyor? yok aslında dark angel takma isimli cesaretsiz patidaş haklı galiba, ben de mallık var çünkü bir çoklarını adam yerine koyup uzun uzun yazıyorum, doğru.
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 dark sende laf atıp kaçtın abi gelsene çetintaş futbol bölümüne alalım seni
oldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 delikanlu gibi cık ortaya http://www.youtube.com/watch?v=10AA4v7cVRc&feature=results_main&playnext=1&list=PLE5D5CD244D13091C edit:yeni gördüm sakin leş die sakalar videolar koyuyoruz ohoooo olmadı ki ama ömer onandan cidden olmaz
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 başka kullanıcılara velet, bebe falan dersen gayet normal ben uza velet dedim diye 1 ay uzaklaştırma yedim konu dışından
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu arada başlık çok kötü ya sanki adamın hayatını evini arabasını işini elinden aldılar sdfs
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 futbol bölümü daha beter be red, incir çekirdeğini doldurmayacak mevzuyu 2 aydır tartışan adamlar var. neyse yaaa? dark angel, yazıyorum bu MAL lafını bir tarafa.
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ceza alınca ağlama başlığı açmıyoruz. çöpten de bir bilet aldın şimdi.
Mal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 cetintas said: mevzu o değil, dark angel takma isimli kişi, mal dediğin kim? cetintas said: Mal kim? Red said: kimse o mal hemen çıksın ortaya o mal bulunmadan cıkmam bu topikten tamam sakin... sorun nedir?
Öne çıkan mesajlar